FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Admir_Sa
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2011, 18:33

MaGiCa je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Sto nece biti navijaca Crvene Zvijezde?? :roll:
Poste ljudi i ne gledaju fudbal na Veliku Subotu. 8-)

Nemoj Zvezdu ijekavicom pisati. ;)
Ne razumijem se stvarno sta znaci Velika Subota, znam da je u nedjelju Uskrs i Vaskrs :roll: Nekako mi je bezveze mjesanje vjere i sve sfere zivota, sad znaci ovi partizanovi su manji vjernici od ovih drugih :roll: Ili ovi katolici sto ce recimo ici na tekme njemacke lige i slicno :roll:

Pishem kako ja hocu i mislim da to svak ovde razumije, isto kao kad pishem bajern minhen, a ne bayer munchen i slicno. Nit imam kakve predrasude, jednostavno pishem kako ja izgovaram i to je to
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2011, 18:45

Admir_Sa je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Poste ljudi i ne gledaju fudbal na Veliku Subotu. 8-)

Nemoj Zvezdu ijekavicom pisati. ;)
Ne razumijem se stvarno sta znaci Velika Subota, znam da je u nedjelju Uskrs i Vaskrs :roll: Nekako mi je bezveze mjesanje vjere i sve sfere zivota, sad znaci ovi partizanovi su manji vjernici od ovih drugih :roll: Ili ovi katolici sto ce recimo ici na tekme njemacke lige i slicno :roll:

Pishem kako ja hocu i mislim da to svak ovde razumije, isto kao kad pishem bajern minhen, a ne bayer munchen i slicno. Nit imam kakve predrasude, jednostavno pishem kako ja izgovaram i to je to
bold - Ma zayebavam se. :D

Velika Subota je praznik pred Vaskrs kojim se odaje postovanje prema Isusu Hristu, koji je na subotnji dan lezao u grobu, a u nedelju vaskrsao. U principu, tada se ne radi nista, vec je to dan za odlazak u Crkvu i molitvu.

A to sto su navijaci, navodno, veliki hriscani i veliki Srbi - to je posledica zloupotrebe vere i nacije. Zato i ne odlazim na stadione, vec fudbal gledam iz fotelje.

Da se razumemo, i Partizanovi navijaci su u tom fazonu, samo nisu ujedinjeni, te ih treba ocekivati na tribinama.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 22 apr 2011, 18:52

Da se razumemo, i Partizanovi navijaci su u tom fazonu, samo nisu ujedinjeni, te ih treba ocekivati na tribinama.
Ti si zalutao na sportski forum bogami. Čuj u tom fazonu i nisu ujedinjeni. Malo više prati pa onda pričaj,mislio sam ispočetka da si poznavalac uvidjam da imaš odredjene komplekse. Nije stvar biti u tom fazonu radi se o nečemu drugom ali pošto ti nemaš s tom pričom dodirnih tačaka najlakše je postati tako u fazonu itd..... (pitaj malo čika Devila on će ti objasniti).

Drugo ne bih da se shvati kao provokacija,ali nije stvar predrasuda ili ti nzm čega stvar je kulture i pismenosti. Ne može se lično ime pisat kako se kome ćefne,ako je Zvezda original biće na svim nariječjima Zvezda,ako je Željezničar klub iz Sarajeva,onda onaj srbin iz Futoga,ne može reći Železničar,nadam se da kontaš ništa lično,ali moraš shvatit da je pravopis osnova za neke stvari koja opet nema nikakve veze sa predrasudama. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 22 apr 2011, 18:59

Pa onda nije minhen, nego munih, kak se vec kaze na njemackom/engleskom :roll:
nema potpisa

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2011, 19:00

drinin vuk je napisao/la:
Ti si zalutao na sportski forum bogami. Čuj u tom fazonu i nisu ujedinjeni. Malo više prati pa onda pričaj,mislio sam ispočetka da si poznavalac uvidjam da imaš odredjene komplekse. Nije stvar biti u tom fazonu radi se o nečemu drugom ali pošto ti nemaš s tom pričom dodirnih tačaka najlakše je postati tako u fazonu itd..... (pitaj malo čika Devila on će ti objasniti).

Drugo ne bih da se shvati kao provokacija,ali nije stvar predrasuda ili ti nzm čega stvar je kulture i pismenosti. Ne može se lično ime pisat kako se kome ćefne,ako je Zvezda original biće na svim nariječjima Zvezda,ako je Željezničar klub iz Sarajeva,onda onaj srbin iz Futoga,ne može reći Železničar,nadam se da kontaš ništa lično,ali moraš shvatit da je pravopis osnova za neke stvari koja opet nema nikakve veze sa predrasudama. ;)

Ista je bagra i ona sa severa i ona sa juga.
Cast postenim navijacima, ali o placenim navijacima nikada necu reci nista pozitivno.
A ti me zaobilazi na ovom forumu u sirokom luku. I batali se diletantskih izleta u psihologiju.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2011, 19:00

Niti sam nesto preterano religiozan,niti postim redovno,al stvar je u nekim principima,severna tribina pokusava da nametne neki sistem vrednosti,u ovom tranzicionom cirkusu.Mislim da fudbal na ovim prostorima nije dovoljno komercijalizovan tako da je ovo moglo da se odlozi iako je prvobitno derbi trebao da se igra 16. aprila ,ali je cela prolecna polusezona kao sto se secate pomerena za sedam dana,i eto dogodilo se ovo,nismo samo mi u pitanju,nikoga od srpskih navijaca ( bar se nadam) necete videti sutra na tribinama sem ovih sa JNA. Medju nama na tribini ima izvestan broj ljudi koji nisu pravoslavci,vec katolici,muslimani ili ne znam sta vec,ali svi postujemo ovu odluku. Nisam ni sujeveran ali poslednji put kad smo igrali na Veliku Subotu 2001. godine,isto na armijskom stadionu,u jednom trenutku je doslo do takvog okrsaja da sam pomislio da ima mrtvih,tuca se razvukla od blagajne stadiona JNA do samog ulaza na juznu tribinu.Katastrofa opsta.Ne mislim da bi se to sad dogodilo,jer znam da ne bi,ali sam napomenuo samo.Mi nekoliko godina unazad ne odlazimo na utakmice na ovaj praznik i naravno da necemo ici ni ovaj put.Ako nismo isli protiv OFK-e,Vojvodine i koga vec ,necemo ni sad,jer naravno mi gledamo Zvezdu a ne njene protivnike.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2011, 21:47

Robi izdiktiro sastav za sutra: Bajković - Ninkov, Ćosić, Tošić, Mikić - Isah, Evandro, Kadu - Borha, Lazović, Kaluđerović.

Iskreno, malo sam razocaran stoperskim parom...Ja sam prvi bio za to da se Adi odstrani iz ekipe, jer ma koliko bio dobar igrac, on nije postovao Zvezdin dres i kao takav nije pozeljan u klubu...Robi je trebao presjeci s njim, ili igra ili ne, nema trece opcije...

Tosic i Cosic kao stoperski par mi ne ulijevaju bas povjerenje! Da je Vilota tu s 1 od njih 2 pa i ajde, a ovako...Bojim se da nam se ne ponove greske sa prvog kup derbija kada pomenuti nisu mogli da skacu sa Tejgom...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 21:56

Hm,sastav sa ****? :?
Ne znam koliko je ovo pouzdano jer prema poslednjim informacijama Vilotic ce ipak u par sa Tosicem. :?
Lazovic u napadu,pozicija koju igra u reprezentaciji i na kojoj se veoma dobro snasao. :?

Mnogo pitanja ali opet nisam siguran u ovaj sastav.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 apr 2011, 22:02

Ako ovako bude, ne mogu da vjerujem da ce izvesti najslabiji moguci stoperski par u najvaznijoj tekmi sezone... :shock:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 22:36

marconato je napisao/la:Ako ovako bude, ne mogu da vjerujem da ce izvesti najslabiji moguci stoperski par u najvaznijoj tekmi sezone... :shock:
Jgg Vilotic je imao temperaturu u cetvrtak tako da je mozda iscrpljen,a Ady mislim da se jos nije "oprao".U svakom slucaju ja Robiju verujem i on zna najbolje,a bice kako bude.

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 22 apr 2011, 22:38

" " не ",- сутра $ ? ',' ?,$ & сер " ? $ потраје..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 apr 2011, 22:41

28TAGOE je napisao/la:" " не ",- сутра $ ? ',' ?,$ & сер " ? $ потраје..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Drago mi je sto si nas obavestio,idi samo trkni jos do Kovilova i obavesti Robija da se bespotrebno ne muci sa taktikom. :roll:

p.sOvakvi su mi najdrazi. :mrgreen:

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 22 apr 2011, 23:40

drinin vuk je napisao/la:Ti si zalutao na sportski forum bogami. Čuj u tom fazonu i nisu ujedinjeni. Malo više prati pa onda pričaj,mislio sam ispočetka da si poznavalac uvidjam da imaš odredjene komplekse. Nije stvar biti u tom fazonu radi se o nečemu drugom ali pošto ti nemaš s tom pričom dodirnih tačaka najlakše je postati tako u fazonu itd..... (pitaj malo čika Devila on će ti objasniti
Šta nije dobro rekao? Grobari su prošle godine podržali bojkot ostalih grupa, isto bi bilo i ove godine da se mogu dogovoriti oko bilo čega i da se ne tuku prije, na i posle svake utakmice. I zaboga odluči se za koga navijaš, ne može za više klubova nikako. ;)

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 22 apr 2011, 23:44

Neće biti ni ostalih navijačkih grupa osim Grobara i možda Marinaca. ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 apr 2011, 03:23

Derbi ko derbi, svaki je bitan na svoj način, ako ni zbog čega, onda zbog prestiža, ali ovaj, posljednji u ovoj sezoni, je sigurno najbitniji u posljednjih par godina, a možda su i u pravu ovi iz sporta koji ovaj derbi smatraju mečom decenije.Pred derbi mnogo se pisalo i pričalo o sudijama, navijačima, bojkotu, čak se oglašavala i SPC. Lično mene samo zanima tim koji će sutra uveče izvesti Robert, a ostalo ni najmanje. Ovaj Zvezdin sastav koji je pojavio na **** djeluje mi dosta dobro (osim možda Ćosića zbog neiskustva), ali je pitanje da li je baš Robert toliko naivan i neiskusan da pa da mu javnost dan prije najvažnije utakmice u dosadašnjem dijelu sezone (nadam se da će ona novosadska tekma u zadnjem kolu imati mnogo veći značaj), ali i njegovoj dosadašnjoj karijeri, zna sastav prvih 11. Kao što rekoh sviđa mi se ovaj sastav sa ****, bilo bi dobro kad bi počeli utakmicu sa trojicom napadača (iako Borja i nije klasični spic) jer nemamo šta za izgubiti, predugo već čekamo titulu (koja je bila vrlo blizu i prošle sezone dok nije otišao Pižon i dok nas baš nekad u ovo vrijeme prošle godine nisu pokrali na jna), bod sigurno više leži partizanu, a mi do kraja prvenstva imamo i dosta teži raspored. Zato krenuti ofanzivno, naravno ne bezglavo jurnuti, ali ipak ofanzivno. Mislim da će tekma biti dosta tvrda, bez mnogo šansi, i sa malo golova (0-2), Zvezda će napasti (bar bih ja to volio), partizan će se skoro sigurno igrati dosta oprezno.
Što se tiče favorita, hm... Zvezda čitavo proljeće igra lepršavo, efikasno odnosno preporođeno, a partizan je dosta slabiji bez Clea i Moreire, izgubili su prednost od +5 na polusezoni iako sad ne igraju lš, a jesenas su igrali, mala prednost je na njihovoj strani samo zbog toga što imaju mnooogo iskusnije igrače koji imaju u nogama mali milion ovakvih utakmica (krstajić, vukić, ilić, iliev, stojković pa i tejgo) a iskustvo u ovakvim tekmama može da bude presudno, što nadam se neće biti danas slučaj.
Predviđam da će im Kaluđer presuditi u predvečerje velikog hrišćanskog praznika. ;) Ih kakva bi to simbolika bila kad bi Zvezda na Vaskrs osvanula na prvom mjestu.
Iskreno se nadam da ću se sutra uveče, kad u slavljeničkoj atmosferi banem na forum, posipati pepelom (ne bukvalno) jer sam bio presimista kad je u pitanju Robi.
Ako Bog da.

p.s.
Vid` ovog Paljanina i dječijih izjava ko da mu je Smiljanić neki rod. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 apr 2011, 11:38

$ " " $ је " у " $ ? ?! :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 23 apr 2011, 11:54

Uskrsnuće Robijeve Zvezde na kušnji Velike subote: Prosinečki sam protiv Partizana i Grobara

Partizan - Crvena Zvezda, subota, 18:30

slika

HRVATSKI trener je Zvezdu izvukao iz pet bodova zaostatka za Partizanom, ali će na njegovom stadionu biti bez podrške Delija, ali i klupskog predsjednika, koji bojkotom prosvjeduju što se prvenstveno kolo igra u vrijeme obilježavanja najvećeg kršćanskog blagdana.

Index na Robijevom "večitom de(r)biju": Veliki Žuti u kotlu kojeg su skuhali Grobri i sudac Karadžić

Navijači Zvezde već tri godine bojkotiraju utakmice na Veliku subotu: "Naša dugogodišnja borba za poštovanje osnovnih vrijednosti našeg naroda ima veću težinu od derbija i titule. Nećemo ovom protivniku davati veću važnost od višeg cilja. Bojkot utakmica na Veliku subotu polazi od želje da se u Srbiji obnovi poštovanje osnovnih vrijednosti koje su stoljećima poštovane, ali su zatirane u vrijeme komunističkog mraka. Jasno nam je da Nogometni Savez Srbije ne prihvaća inicijativu od "huligana" kojima bi tako dali kredibilitet, ali nas oni ni ne zanimaju jer su komunistički kadar."

Predsjednik Zvezde Vladan Lukić također se pridružio bojkotu: "I prošle godine sam isticao kako igranje u vrijeme Uskrsa nije u interesu nogometa. Ne mogu reći da sam preveliki vjernik, ali kako poštujem svoj narod i vjeru, tog dana ću biti kući s obitelji i gledati derbi preko televizije."

Zvezdi igra samo pobjeda, jer u slučaju istog broja bodova, prvak je Partizan

Iako je nepisano pravilo da pobjeda u ovom dvoboju ne donosi titulu, izgleda da bi ovaj put moglo biti tako, jer sedam kola prije kraja Partizan i Zvezda imaju isti broj bodova (59), ali u igri je i Vojvodina s tri boda manje. Nedavno su se najveći rivali sastali u polufinalu kupa. Partizan je bio bolji jer je kao domaćin pobijedio s 2:0, dok je Crvena zvezda uzvratila s nedovoljnih 1:0.

Partizan je ipak u prednosti, jer će u derbiju prvenstva biti domaćin, a u slučaju da obje momčadi prvenstvo završe s jednakim brojem bodova, postat će prvak jer je slavio u prvom dijelu prvenstva kao gost s 1:0.

Prosinečki: U tri od četiri poluvremena protiv Partizana bili smo bolji

"U prethodne dvije utakmice smo pokazali da se možemo nositi s Partizanom. U tri od četiri poluvremena smo bili bolji. U posljednjoj utakmici, kada smo pobijedili s 1:0, Partizan je bio inferioran i sada će vjerojatno njihov trener nešto promijeniti. Vjerujem da će Partizan napasti od početka. Oni imaju iskusnu momčad, ali su malo poljuljani rezultatima u posljednje vrijeme" najavio je Prosinečki utakmicu.

"Robi je Zvezdi važniji od derbija. On je pobjednik bez obzira na rasplet prvenstva"

Predsjednik Crvene Zvezde Vladan Lukić je i pred derbi s Partizanom podvukao da je u Robertu Prosinečkom klub dobio budućnost, i da je njegov status u klubu neupitan bez obzira na ishod derbija i foto-finiša utrke za prvaka.

"On je pobjednik bez obzira na rasplet prvenstva. Maksimalno vjerujemo u Prosinečkog i njegovu filozofiju. Da je drukčije, ne bismo s njim potpisali ugovor na dvije i pol godine, nego na pola godine! Time sam, nadam se, potvrdio da ostaje trener Crvene zvezde."

U Zvezdi ističu kako je "Veliki Žuti" na Marakanu vratio igru, borbenost, ofenzivnu igru i pozitivnu atmosferu. "Iako smo još daleko od konačnog cilja, najvažnija stvar je postignuta - postavljen je standard u igri i dobili smo trenera na duže staze što je izuzetno važno. Robi je podigao standarde. Zvezda sad ima svoju igru bez obzira na protivnika."

"Suci su protiv nas, ali na Uskrs će imati kontrolora koji od gore vidi sve!"

Na prvom Robijevom trenerskom derbiju, uvjerili smo se kako su suci prilično naklonjeniji Partizanu. Prije ovog derbija javno su poručili da ne vjeruju sucima Mažiću i Jovanetiću, što je Lukić potvrdio:

"Pribojavam se suđenja jer smo imali loše iskustvo. Upozorili smo sudačku organizaciju kome ne vjerujemo, ali nismo tražili izuzeće nijednog suca. Ali tko sudio na Uskrs, imat će mnogo jačeg kontrolora, onog što "od gore vidi sve". Pa da ga vidim hoće li imati hrabrosti suditi za nekoga!" dramatičan je Lukić.

Osim sudaca i svevišnjeg, Zvezda ima i mnogo prizemnijih briga - iako se pričalo o novom, poboljšanom ugovoru s glavnim sponzorom Gazpromom, od jučer je opet blokiran klupski račun.

Uskršnji derbi pod povećalom CNN-a, Al Jazeere, Eurosporta

Danas se igra se 140. "večiti derbi", koji je da ironija zbog bojkota Delija bude veća, prvi put odigran upravo na Uskrs davne 1946. Danas je beogradski derbi po tradiciji i ugledu i u svjetskim okvirima jedan od najvećih. Nedavno je Daily Mail rangirajući gradske derbije, onaj Zvezde i Partizana stavio na 4. mjesto.

Ispred su samo rivalstva River Platea i Boca Juniorsa, Galatasaraya i Fenerbahčea, te Rangersa i Celtica. Kako susret beogradskih rivala kotira u medijskim krugovima, govori podatak da su se za njegovo praćenje akreditirali novinari iz cijelog svijeta. Utakmicu izravno prenosi Al Jazeera, snimaju Eurosport i Reuters, a ekskluzivnu reportažu o derbiju radi CNN, koji je u Beograd poslao urednika sportskog programa Pedra Pinta koji je po dolasku u Beograd izjavio:

"Srpski derbi je jedan od najboljih u Europi. Obzirom da pokrećemo novi projekt o čuvenim svjetskim derbijima, odlučili smo da nam ovaj bude pilot emisija."
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 23 apr 2011, 17:11

Iz Dinamove perspektive vise bi volio da Partizan osvoji titulu jer u eventualnom susretu za LP vjerujem da bi lakse prosli nego Zvezdu, dok s druge strane ne bi bilo lose da Zuti osvoji titulu i da mu tako poraste rejting u trenerskom svijetu. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2011, 19:30

Derbi je ponovo rodjen. 8-)
Nakon ko zna koliko godina obe ekipe igraju fudbal,obe ekipe sutiraju na gol,realno trebalo je biti mnogo vise od ovih 0:0 na poluvremenu,bar 1:1,a mozda i 2:2.Uglavnom potpuno ravnopravna utakmica mi masili 2 zicera i 2 poluprilike bas kao i komsije.

Ipak utisak poluvremena je ofsajd Kaludjerovica. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

I da naravno ne mogu da trazim post sada na kraju cu,kada sam napisao da Evandro mora da promeni igru inace ce ovi da ga skraljaju na pola utakmice,tako je i bilo. :(

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 apr 2011, 21:13

Jbg,nije nam se dalo. :cry: Jednostavno pobeda je otisla onome ko je vise zeleo sto se videlo na kraju meca jer svesni su i oni da je ostatak prvenstva skoro pa formalnost i da su novi/stari sampioni.

Derbi krenuo kao retko kada u poslednje vreme,poluvreme sjajno mozda i najbolje u poslednjih 10 godina,ali to poluvreme je bilo i jedino vredno pomena u ovoj utakmici,ostatak za zaborav osim rezultat.
Mi u prvom poluvremenu imamo sjajne prilike Kaludjerovica,nabijanje glavom Jevtica,odlican pokusaj glavom Evandra te onaj sut glavom Krstajica i precka odmah u 2.minuti.Sa druge strane Partizan imao lepu priliku preko Tagoea kada je Bajkovic prelepo intervenisao,imali ono kasnjenje Tagoea na loptu,i onaj faul Tagoea nad Bajkovicem kada su se zajebavali on i Tosic,da imao je i priliku Tomic cini mi se pored gola.
Drugo poluvreme jedna velika 0,obe ekipe bez neke preterane ideje,Partizan postigao gol nakon jedne asistencije Babovica(ni sam ne znam kako je ono uspeo),te suta Tagoe,i ocajnog bloka Tosica.Bajkovic nista nije mogao.
Ostalo vreme do kraja utakmice provelo se u igri kakva je Zvezdu krasila proteklih sezona-nikakvoj.

Sta reci o Zvezdinoj igri? :?
Prvi put kada sam video postavku igre bio sam razocaran postupkom Prosineckog da u ovako vaznoj utakmici vrsi neki eksperiment sa Borjom levo i Lazovicem desno.Nismo samo izgubili dva igraca tu vec 3,jer Paja apsolutno nista nije pokazao jer nema pomoc.Ali opet nije se to osetilo dok je na terenu bio Evandro,tek posle kada je izasao i kada je usao Jevtic bila je igra do moga.Moze se reci da je Partizan resio utakmicu u 30.minutu kada je Ilic izvrnuo Evandra(verovatno je tada povredio i samog sebe),i jednostavno tada gubis mnogo,gubis i Kadua,a gubis i sve ostalo jer Jevtic ulazi na mesto krila.Covek nije za krilo to mora da se shvati,uspeo je protiv BSK-a nekako da odigra tamo ali ostalo ocajno.Sa druge strane zavrsni udarac za nas je bilo uvodjenje Koromana i sa dva velelepna :oops: krila Jevtic i Koroman dali smo komsijama sansu da odigraju sa 13 igraca zavrsnih pola sata.
Dakle evidentno je da nam nedostaje rezervni play da menja Evandra ili neka bolja rotacija postojecih koja se mora uvezbati.
Bajkovic
Veoma dobar,jbg kod gola nista nije mogao jer je ocekivao da ce Tosic makar malo fudbalski da reaguje i da uklize ili bar malo skrati ugao,ovako ostavio ga je na vatrometini a to je bilo kobno.Dosta dobro je odbranio neke stvari i moze dobiti prolaznu ocenu.
Paja
Lose lose Paja odigrao,u defanzivi dobar ali u ofanzivi nema podrsku,Borju mu je Prosinecki odveo na levu stranu a sa Jevticem ni Maicon ne bi uspeo iskombinovati nesta.
Mikic
Jbg solidan je i Mikic bio,nije puno napada proslo po toj levoj strani,moze dobiti neku minimalnu prolaznu ocenu.
Cosic
Odlican,skoro bez greske u prvom poluvremenu,jos ne shvatam zasto ga je Robi izveo na poluvremenu,nadam se da je to bila neka povreda jer necu da mislim da je Robi napravio ovu neshvatljivu gresku.
Tosic
Definitivno najlosija partija koju je odigrao na stoperu,mnogo nesigurnosti,tromosti,krivac za gol
Isah
Doktorica,mozda i najbolji u Zvezdi danas,trcao svo vreme,krljao,sekao napade a nije puno gresio u predaji.
Evandro
Verovatno se secate kada sam u najavi meca rekao da mora da promeni stil jer ce ga u suprotnom skrljati ovi,i to se desilo,jedan start Ilica bio je koban i to je bilo kao da smo dobili crveni karton,ustvari bilo bi bolje da smo dobili crveni.Mnogo znaci ekipi.
Lazovic
Mnogo lose odigrao,ali i to je posledica taktickih pomeranja,prvo igrao desno,pa onda sredinu a to nista nije njegova primarna pozicija.
Borja
Takodje vazi kao i za Lazovica,levo krilo apsolutno nista,navikao je i on da ima podrsku od Paje sto sa Mikicem nije bio slucaj.
Kadu
Kadu je odradio danas ono sto najbolje zna-skrivanje od lopte,pa on igra playa a napada nije organizovao,definitvno pokazatelj da bih i ja uz Evandra bio klasa za nasu ligu., :roll:
Kaludjerovic
Nevidljiv i on ali uspeo je da stvori sebi neke prilike i da ih ukenja,onde je u onoj 1vs1 situaciji na slepo sutirao a Stojkovic odlicno poklopio loptu.
Ady
Ady je odigrao veoma dobro,ali realno nije mu ni bilo tesko jer Partizan protiv gola vise nije imao nekih ozbiljnih afiniteta prema napred.
Jevtic i Koroman
U paketu mogu da ih komentarisem jer su odigrali jedno veliko nista,najbolji defanzivni igraci Partizana u poslednjih pola sata otprilike.

(Ne)ocekivana titula je izgubljena to je skoro sigurno,ali ja sam prezadovoljan ovom sezonom i samo ovako treba da nastavimo,mislim ne ovako kao danas ali kao u prethodnih 8 utakmica svakako.Za kraj samo mozemo poruciti momcima.

I KADA NE BUDES PRVA TI I KADA SE CUJU ZVIZDUCI I TADA CU CRVENA ZVEZDO ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slikaslikaslikaslika

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []