I šta mi imamo od tog ?Hordas1990 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 14:57Ja imam milion zamjerki za Mirvica ali sto se tice izlaznih transfera ko mu sta moze prigovoriti realno. Tu radi strasan posao sad da li sam on i ko je sve ukljucen, to je drugo.
Prodaje igrače , ekipa nam slabija bude, dovede kamion novih i u krug. I šta klub Sarajevo ima od tog. Je li postižemo neke rezultate ?
Ta ulaganja su besmislena. Ulaze u plate ljudi koje on bira pa oni biraju svoje ljude pa ti ljudi svoje. I 100 familija dobro živi od Sarajeva i to je to. Kažem od Sarajeva namjerno, jer ti igrači sto ih on prodaje ne bi došli u Fk Mirvic, dakle mi služimo ko svojevrstan poligon.
Navijači, klub nemaju ama bas nikakvu korist od njegovog novca , “investicija” , prodaje, preprodaje, dovođenja. Klub nam tone sve dublje i dublje. Treba mu neko to objasniti. Ako je interes ovog kluba da hrani porodice Alimanović, Handzic, Skoro, Musemic, Ljajic, Cvitanović, Cimirot (nebitna su imena) , onda nek preuzme kakav drugi klub i nek im daje pare a nas ostavi da probamo napravit sportski kolektiv gdje je primarni cilj rezultat.
Kakav strašan posao ? Za šta ? U čijem i kojem interesu ?
Njegovom i njemu bliskih ljudi.
Kaže daje plate, plaća poreze. To ulaganje navodno. Hahahaha
Pa ne mora davati ni tolike plate ni plaćati tolike poreze mi bi isto bili 4-5-6-7. Ne možemo gore. Možda bi s vremena na vrijeme ako kakvog igrača ubodemo i prodali i zaradili , ostvarili kakav rezultat pa napredovali. Sarajevo je taoc Ismira Mirvic - Dzinovic , on je kriv samo sto je davao, za sve dobro je on zaslužan za sve loše neko drugi.
Idemo bacit još jednu godinu života svi skupa ispunjenu frustracijama. Šta fali