Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
To je ta raspala smrdljiva klosarcina tudor, to je taj alegrijev klon majku mu prcim i njemu i onog ko ga je doveo, a pogotovo onom ko ga podrzava. Sreca te pogleda i dadnes dva gola bez ikakve igre, ti zatvaras 15 minuta pred kraj sa Ruganijem. Degenerik onaj klosarski.
Zna li se kad je zadnji put neki trener sacuvao vodstvo?
Od Evre ili prije...
Veiga je bilo zapisano da ce dati gol.
Od Evre ili prije...
Veiga je bilo zapisano da ce dati gol.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Tudor je samo dokaz dezorijentisanosti kluba. Ovaj lik ne moze voditi klub ni u Seriji B, niti ima slifa niti znanja. Njemu 4 stopera u igri a pred golom ljudi rade sta hoce. Vise bih volio da se srusi stadion nego da ovakvi diletanti vode i igraju za klub.
10min sam gledao na kraju loptu nismo primili kako treba
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Steta je ovu ekipu dati Tudoru, ovdje ima materijala da se radi, odlican je posao uradjen ali dzaba sve kada je dirigent nedorastao ove ekipe.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sljedeca u gostima protiv Reala
Jednom nogom smo u EL već gsje slijedi novo brukanje
Jednom nogom smo u EL već gsje slijedi novo brukanje
E odavno mi nije bilo drago kao ovaj gol kad smo primili 
E nek su ga dali, volim više nego išta, još narednih 50 godina neka klub funkcioniše na čuvanju jednog gola prednosti
Samo udrite

E nek su ga dali, volim više nego išta, još narednih 50 godina neka klub funkcioniše na čuvanju jednog gola prednosti
Samo udrite

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gati je kriv za sve, što smo pod paljbom 90 minuta od Verone do Viljareala, sve je Gati kriv.
Nadam se otkazu ovom Homo Erektusu sa klupe imaće dva boda u tri kola, protiv Reala nam petica ne gine, kada ih Embape počne valjati
**** mu Rugani mater i zatvaranje utakmice umjesto još jedan da damo i riješimo sve
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Burberry46
- Kontakt:
Villareal pao poslije preokreta bas se vidjelo, umjesto da im zabijes treci gol Juve se povlaci bespotrebno i na kraju primis lagan gol. 

1946
Ne bih dramatizirao toliko, lani smo imali 6 bodova iz dvije pa znamo kako je završilo. Bitnije je ovdje vidjeti progres, za sada je Tudor nedorecen, ali bolji od kloca Motte. Nazalost iz mentaliteta koji se najbolje vidi iz izmjena se moze stosta zaključiti, a to je da za sada daje Allegri i Motta vibes, od pogrešnih formacija, izbora igrača, stavljanja igrača na neprirodne pozicije itd.
Ovo se dobija hendikepom s onakvom klupom.
Bas ne zna da hendla ono sto mu je dato, a sto je s mahanama, ali dosta dobar materijal. Bolesno je imati 6 strašnih igraca u napadu i uvoditi stopere i bekove, a oni gledaju tekmu s klupe.
Ali hajde da nije sve do njega, Gundogana propustiti bar 2 godine je tragedija.
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel ubacio još kojeg štopera
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Po kakvim mrvama Juventus hoda, to nisu istine.
Bas ima svega vcr da se primjeti, ali meni zapalo za oko pogubljenost cambiasa i koopa, te ispadanje cabala dok nije izasao.
Od cambiasa i koopa ocekujes da budu faktor smirenosti kad se desava igra oko njih, a kod nas rasulo kad je lopra oko njih.
Dzaba, al bas dzaba igra sa 3 dole kad ispadamo ko iz voza.
4321 je formacija za ovaj tim.
Ja bih razumio i opravdao o u formaciju, da mi nismo gola primili 2 mjeseca, ali posto mi primamo vise od 2 po mecu, ne vidim svrhu ove alibi formacije.
Otprilike cemo imati grcevitu borbu za prolaz u play off i tjt od lige sampiona.
Bas ima svega vcr da se primjeti, ali meni zapalo za oko pogubljenost cambiasa i koopa, te ispadanje cabala dok nije izasao.
Od cambiasa i koopa ocekujes da budu faktor smirenosti kad se desava igra oko njih, a kod nas rasulo kad je lopra oko njih.
Dzaba, al bas dzaba igra sa 3 dole kad ispadamo ko iz voza.
4321 je formacija za ovaj tim.
Ja bih razumio i opravdao o u formaciju, da mi nismo gola primili 2 mjeseca, ali posto mi primamo vise od 2 po mecu, ne vidim svrhu ove alibi formacije.
Otprilike cemo imati grcevitu borbu za prolaz u play off i tjt od lige sampiona.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pohvalio bih kapitena Lokatelija najbolji je večeras bio.
Ako se Tiram oporavi s njim dvojicom u vezi sa ovom retardiranom formacijom na Milan
Još je jedna krivica Homo Erektusa na klupi a to je spremnost igrača, kondicija u rangu Sloge iz Doboja, ne možemo više od 70 minuta igrati
Ako se Tiram oporavi s njim dvojicom u vezi sa ovom retardiranom formacijom na Milan
Još je jedna krivica Homo Erektusa na klupi a to je spremnost igrača, kondicija u rangu Sloge iz Doboja, ne možemo više od 70 minuta igrati
MANIJACI JUG 1987
Nesto kontam ako ovako ispadamo u odbrani do sad...real ce nam dati 10 golova...
Nama je mec s milanom vitalan za samopouzdanje i pravi kolosijek, ovo je 4 remi u nizu (BVB, Verona, Atalanta, Villareal).
https://www.instagram.com/share/BBTCrANE1_
https://www.instagram.com/share/BBTCrANE1_
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad kad nas Mister Alegri kući razvali, tu ce biti kraj ovoj prevari na klupi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.