FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najveće pojačanje od kad je Mirvic tu jest Zoran, pustite ljude da rade i sačekajte rezultate. Slobodno me kasnije i citirajte 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma ovo niko ne moze posloziti , na sedmicnoj bazi dolaze i odlaze igraci . Apsolutno je nejasno sta je nas cilj .
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma to nema.dileme,nadam se da su mu sve ovlasti dali i da mu je i brat ukljucen. Jos sto se nadam da se apsolutno niko nece mjesat covjeku,imal sta od ovog princa?
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 01 okt 2025, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Prema svemu sudeći ovaj fudbaler je postao novi fudbaler FK Sarajevo B. Tu će pokušati da se nametne prvom timu i izbori minutažu kod Marija Cvitanovića.
Noah Francoise je novi fudbaler u redovima FK Sarajevo B - gdje će pokušati da oživi svoju karijeru.
Ovaj fudbaler u glavni grad Bosne i Hercegovine stiže nakon što je posljednje dvije sezone proveo u Maritimu u Portugalu.
U dosadašnjoj karijeri bio je i omladinski reprezentativac Francuske gdje je nastupao za U16 i U17 selekciju.
Ko čini roster FK Sarajevo B?
U nastavku Vam donosimo i pregled fudbalera koji čine roster FK Sarajevo B.
Golman: Danis Muković
Stoperi: Ajdin Kobašević, Noah Francoise, Milan Tešanović, Shane Maroodza
Lijevi bek: Yassine Dridi
Desni bek: Oumar Kamara, Sergej Popović i Andrei Jahić
Vezni red: Jack Senga, Abdulkerim Mehmedspahić, Anel Pirić, Harpreet Ghotra, Markos Spatharis, Bruno Putica
Krilni igrači: Luis Tafur, Renat Gerdelesko, Aldin Muzurović, Aleksa Popović, Muhammed Čolaković i Gelson Carlos Mundo da Rocha.
Napadač: Nikolaos Dimitriadis.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Koliko je ispljuvan cvitanovic, siguran sam da ce nas sve iznenaditi i napraviti BOOM
Eto robe da je Mamici i Jozak tuše po arapskom svijetuJet2Holiday je napisao/la: ↑01 okt 2025, 22:11Prema svemu sudeći ovaj fudbaler je postao novi fudbaler FK Sarajevo B. Tu će pokušati da se nametne prvom timu i izbori minutažu kod Marija Cvitanovića.
Noah Francoise je novi fudbaler u redovima FK Sarajevo B - gdje će pokušati da oživi svoju karijeru.
Ovaj fudbaler u glavni grad Bosne i Hercegovine stiže nakon što je posljednje dvije sezone proveo u Maritimu u Portugalu.
U dosadašnjoj karijeri bio je i omladinski reprezentativac Francuske gdje je nastupao za U16 i U17 selekciju.
Ko čini roster FK Sarajevo B?
U nastavku Vam donosimo i pregled fudbalera koji čine roster FK Sarajevo B.
Golman: Danis Muković
Stoperi: Ajdin Kobašević, Noah Francoise, Milan Tešanović, Shane Maroodza
Lijevi bek: Yassine Dridi
Desni bek: Oumar Kamara, Sergej Popović i Andrei Jahić
Vezni red: Jack Senga, Abdulkerim Mehmedspahić, Anel Pirić, Harpreet Ghotra, Markos Spatharis, Bruno Putica
Krilni igrači: Luis Tafur, Renat Gerdelesko, Aldin Muzurović, Aleksa Popović, Muhammed Čolaković i Gelson Carlos Mundo da Rocha.
Napadač: Nikolaos Dimitriadis.
Ocigledno ne shvatas sta je napisano,ali na sta bi licio forum kad bi ljudi sve kontali...
Helem da ti pojasnim, vrlo jednostavno...
Svi koji pokusavaju trolati, a pokusavaju se predstavljati kao nasi navijaci,bice trajno banovani...
Ima njih jos par ovdje, povratnici u djelo, jer im je prethodni nick vec banovan
Jadni povratnici ni na forumu nisu rahatVanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 23:17Ocigledno ne shvatas sta je napisano,ali na sta bi licio forum kad bi ljudi sve kontali...
Svi koji pokusavaju trolati, a pokusavaju se predstavljati kao nasi navijaci,bice trajno banovani...
Ima njih jos par ovdje, povratnici u djelo, jer im je prethodni nick vec banovan
Hzzz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 23:22Jadni povratnici ni na forumu nisu rahatVanja8 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 23:17Ocigledno ne shvatas sta je napisano,ali na sta bi licio forum kad bi ljudi sve kontali...
To se ne odnosi na tebe...
Sviđa mi se energija i vizija Cvitanovića, čeka ga težak posao, ekipa je u totalnom rasulu, naročito psihički, o očajnim transferima da i ne govorim... Uglavnom treba ga podržati pa da vidimo, možda je baš on taj.
Nisam upratio sta kaze duska za novog trenera, da se odma pocnemo nervirati ili?

Gazi svinjsku nejac!!!
Nije mi jasno sto mi treba da procitam par stranica foruma u pola 1 i da se iznerviram
Dajte malo pozitive pa maker je i izmislili
Dajte malo pozitive pa maker je i izmislili
U novi boj ...
Ja stvarno nevidim nacin kako mi mozemo pobjedit zrinjski sa MUSIJOM NA GOLU.. jedini nacin je to igranje zrinjskig euro utakmice i zamor..
Trener mora nac nacin da motivise igrace da pobjedimo protiv zrinjskog, jer sa pobjedom idemo na odmor imamo 2 sedmice da se ss i igraci bolje upoznaju i da neke najlakse rijesive greske isprave i da igraci osjete malo treninge novog trenera.
Radnik je ekipa koja hoce igrat i smatram da su oni bas ekipa protuv koje bi Mario trebo pokazat od cega ue saktan. Ubjedjen sam ako pobjedimo zrinjski i radnik da ce sloga past lakse nego sto ocekujemo..
Takodje nadam se da ce do sloge se oporavit Banic adem elezi
Problem je sto nemamo sihronizaciju uprave navijaca igraca ss, i zato ce sad protiv zrinjskog bit 3000 ljudi umjesto da bude 12-13 k da se malo igraci i ss poguraju
Trener mora nac nacin da motivise igrace da pobjedimo protiv zrinjskog, jer sa pobjedom idemo na odmor imamo 2 sedmice da se ss i igraci bolje upoznaju i da neke najlakse rijesive greske isprave i da igraci osjete malo treninge novog trenera.
Radnik je ekipa koja hoce igrat i smatram da su oni bas ekipa protuv koje bi Mario trebo pokazat od cega ue saktan. Ubjedjen sam ako pobjedimo zrinjski i radnik da ce sloga past lakse nego sto ocekujemo..
Takodje nadam se da ce do sloge se oporavit Banic adem elezi
Problem je sto nemamo sihronizaciju uprave navijaca igraca ss, i zato ce sad protiv zrinjskog bit 3000 ljudi umjesto da bude 12-13 k da se malo igraci i ss poguraju
Kopaju kvazi mediji i teoretičari po svemu i svačemu kad je FKS u pitanju, svi pametiju, svi bi drugačije…ali problem je sto oni nemaju šansu a mi imamo.
Nadati se da su neki naučili nešto iz ovih silnih greška i mini uspjeha.
Nadati se da su neki naučili nešto iz ovih silnih greška i mini uspjeha.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, iliyaa8, napoleon72, Serha i 57 gostiju.