Dobro to su bile prave rudarske ekipe a samim tim i navijači.kolezeljovac je napisao/la: ↑01 okt 2025, 21:04Najgore onomad kad bi u Tuzli i Zenici..... Bzs lakše u Zvorniku i Banja Luci bilo...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jako dobro izdanje Manijaka na svim poljima sto se tice derbija. Korteo kroz grad mi je vrh, a cini mi se i da su na nekoj prosloj domacoj utakmici takodjer imali korteo, doduse sa manje ljudi, ali sto je "idealno" za problem. Nema sta ova postava juga je pokazala kako se rade neke stvari, unazad 7,8 godina Manijaci imaju kontinuitet i tu se nema sta sporiti. Razumijem da je tesko priznati pojedincima, ali je to realnost. I ne samo sto se tice Sarajeva, nego i dosta akcija vani i pojavljivanja na mnogim desavanjima. Nadam se da ce nastaviti ovako, bravo momci.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- tutankamon1905
- Kontakt:
Samir Jesus GonzalezBegovicRamiz je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:36sta kazes za ovu zvucnu kombinaciju
Samir Gonzalez
Argentinac igra za juniore Zrinjskog
Ima ih tu jos po svemu, ledesma pa fks sa nekim brojevima.. Uvijek su drugi krivi i svi nesto mute, samo je njihov klub ispravan.
Fk Željezničar.
Dosta vise sto kazu nekih firmi belaja.Poslusajte malo i starije kako je prije bilo.Sjedilo se u kafani zajedno prodje tekma ide podjebavanje ali opet zajedno.Meni pola raje u Hordama bilo.Cinda Ramljak Droga Campo Kico treba li još.I sta treba.Bio sam i na tekmama Sarajevo HSV sjedili zajedno nije me niko poprjeko pogledo a svi znaju ko sam tj plava krv.U staroj Cinemi Dzine ja i par momaka cuga zajebancija ali u granicama.Mojne mi vise belaja i mangupluka jer vas majke i očevi čekaju kuci.Mirni.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ispada sada da se trebaju drzati neke straze da neko ne dodje u odredjeni dio grada. Ko je jos toliko besposlen za takve stvari
Dogovorite se fino na kakvoj livadi i mlatite se
Alipasino je napisao/la: ↑02 okt 2025, 06:19Dosta vise sto kazu nekih firmi belaja.Poslusajte malo i starije kako je prije bilo.Sjedilo se u kafani zajedno prodje tekma ide podjebavanje ali opet zajedno.Meni pola raje u Hordama bilo.Cinda Ramljak Droga Campo Kico treba li još.I sta treba.Bio sam i na tekmama Sarajevo HSV sjedili zajedno nije me niko poprjeko pogledo a svi znaju ko sam tj plava krv.U staroj Cinemi Dzine ja i par momaka cuga zajebancija ali u granicama.Mojne mi vise belaja i mangupluka jer vas majke i očevi čekaju kuci.Mirni.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Danas je doslo vrijeme ganjanja a ne bitke. Trce isto ko da je korida i to je to. Nafuraju se da je belaj bio. Kakvi dogovori, prculadija sve.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 07:16Ispada sada da se trebaju drzati neke straze da neko ne dodje u odredjeni dio grada. Ko je jos toliko besposlen za takve stvari
Bliži se polako Krajiški derbi.
Borac igra u skladu sa očekivanjima ,dok Rudareve dobre igre ne prate rezultati adekvatno.I pored sve logike,teorija zavjete i ostalog,očekujem da Rudar neće izgubiti. I tradicija govori tome. Zadnje tri utakmice u Prijedoru su bile nerješeno protiv Borca. Sva tri puta je Rudar vodio .
Borac igra u skladu sa očekivanjima ,dok Rudareve dobre igre ne prate rezultati adekvatno.I pored sve logike,teorija zavjete i ostalog,očekujem da Rudar neće izgubiti. I tradicija govori tome. Zadnje tri utakmice u Prijedoru su bile nerješeno protiv Borca. Sva tri puta je Rudar vodio .
Steta zbog najavljene kise, vjerujem da bi bio rasprodat stadion da je lijepo vrijeme.Zigazaga je napisao/la: ↑02 okt 2025, 09:30Bliži se polako Krajiški derbi.
Fasista na klupi fasista izjavio ustaski pozdrav.
Ljudi otvoreni, ne kriju da su fasisti.
Ljudi otvoreni, ne kriju da su fasisti.
Evo,upravo gledam prognozu. Trebala bi kiša stat dva sata prije utakmice. Ali opet očekujem skoro pun stadion. Evo čitam,Kesić glavni sudija. Taj isti sudijs je vodio utakmicu Rudar - Borac u sezoni 21/22 . Završilo je nerješeno,ali nikad u životu nisam vidio toliku sudijsku kradju,kao tad. A pratim fudbal skoro 40 godina.Vorovus je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:08Steta zbog najavljene kise, vjerujem da bi bio rasprodat stadion da je lijepo vrijeme.Zigazaga je napisao/la: ↑02 okt 2025, 09:30Bliži se polako Krajiški derbi.
Ali da netražim alibi unaprijed,očekujem borbu veliku,pa šta bude .
u ostalim vijestima, nebo je plavo....
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Ja sam frapiran i užasnut.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zabranu mu spucat u BIH I nek ide u Keniju da radi.
A nama ne valjaju (osim Peljte i Nihada).Koji bosanskohercegovački arbitri će 2026. godine nositi FIFA značku? U Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine vjeruju da će dobiti mjesto više i da će umjesto dosadašnja četiri, na FIFA-listi u budućnosti BiH imati pet predstavnika.
Prema informacijama Faktora, FSBiH će na prijedlog Komiteta za sudije i suđenje nominovati Irfana Peljtu, Miloša Gigovića, Antoni Bandića, Luku Bilbiju, a peti kandidat je Nihad Ljajić.
Peljto, Gigović, Bandić i Bilbija nalaze se na FIFA-listi za 2025. godinu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Teško da se to moglo očekivat od takvog čovjeka 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sta ce rec vlasnik prcije, cif-ut kabiri?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA