FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma sta je vala i Skoro uradio?
Pustite sad ljude neek dobiju svoju sansu kao ostali.
Sta ocekujete da dodje Zoran i bez svojih ljudi da radi?
Prestanite svaku objavu po 4 dana komentarisati i to negativno.
Pustite sad ljude neek dobiju svoju sansu kao ostali.
Sta ocekujete da dodje Zoran i bez svojih ljudi da radi?
Prestanite svaku objavu po 4 dana komentarisati i to negativno.
Debeli influenseru, uradi konacno pravi potez i prihvati ostavku ugostitelja Skore !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ide 17. šef akademije po redu, ne budite negativni
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ako ispoštuje ono što bi trebalo da je planirano, a to je da Zoran uredi sve "nivoe" kluba, onda ćemo bar po tom pitanju ličiti na klub, ali, previše puta sam se uzaludno radovao da me ovo može obradovati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta vam je, ide remont svega u klubu od strane Mamica. Covjek tu mjesec dana vec nasao 5 stvari na koje se sjebo. Sto se skore tice, hvala mu za sve sto je donio klubu kroz historiju, nama treba strucnjak kad se vec toliko ulaze u akademiju.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Mi u tom smislu nikad nećemo biti pravi. Nažalost, kod nas taj inat ne postoji. Umjesto da se probudi nešto u nama, da pokažemo da volimo svoj klub mi sjedimo pred televizorom i pijemo Mirviću i Ajlu.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- Maroon1946
- Kontakt:
Odmah ga treba policiji prijaviti...Gomis99 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:04Ne znam da li je neko nekad gledao B ekipu, kruzi prica da imamo nekog lijevog beka koji ubija. Ne kontam sto ga ne presaltaju u prvi tim odmah. Pa ako neko ima neki info da nam kaze.
Svakako sa ovom ekipom nikada ne bih igrao sa 4 nazad, svaki pismeniji trener moze da vidi to, samo sa tri nazada mozemo da imamo Mujkica na lijevom stoperu jer je to citavu godinu igrao. Jer mi on nije ni za beka ni za stopera u formaciji 4 nazad, ako vec necemo Musiju na gol. Sve i jedan koji je doveden stoper je za formaciju sa tri nazad. Nisu ni nasi stoperi Bog zna kakve kvalitete, ali tek nisu ni kad imamo 4 nazad. To se pokazalo pod Musemicem tako da se nadam da ce biti trojica, ili nam Cvitanovic kao strucnjak taj narativ moze da promijeni i pokaze da mozemo sa ovim igracima igrati sa 4 nazad, zato je i doveden da izmisli i promijeni nesto. Na sve pristajemo samo da pocnemo pobjedjivati i vezati pobjede. I nek mu neko kaze odmah u startu: Nikad Keremeha u odbranu nemoj staviti.

-
- Kontakt:
istina. bolje doci na stadion i uzivo psovati ajli i mirvicu nego preko FB
Prijavljeno organima redaVanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:09Odmah ga treba policiji prijaviti...Gomis99 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:04Ne znam da li je neko nekad gledao B ekipu, kruzi prica da imamo nekog lijevog beka koji ubija. Ne kontam sto ga ne presaltaju u prvi tim odmah. Pa ako neko ima neki info da nam kaze.
Svakako sa ovom ekipom nikada ne bih igrao sa 4 nazad, svaki pismeniji trener moze da vidi to, samo sa tri nazada mozemo da imamo Mujkica na lijevom stoperu jer je to citavu godinu igrao. Jer mi on nije ni za beka ni za stopera u formaciji 4 nazad, ako vec necemo Musiju na gol. Sve i jedan koji je doveden stoper je za formaciju sa tri nazad. Nisu ni nasi stoperi Bog zna kakve kvalitete, ali tek nisu ni kad imamo 4 nazad. To se pokazalo pod Musemicem tako da se nadam da ce biti trojica, ili nam Cvitanovic kao strucnjak taj narativ moze da promijeni i pokaze da mozemo sa ovim igracima igrati sa 4 nazad, zato je i doveden da izmisli i promijeni nesto. Na sve pristajemo samo da pocnemo pobjedjivati i vezati pobjede. I nek mu neko kaze odmah u startu: Nikad Keremeha u odbranu nemoj staviti.![]()

Mozes mirno spavati.
You are someone else I am still right here
- relativizam
- Kontakt:
Zašto je rasuloKarloIvandic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:25Kakvo rasulo u klubuTuro je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:23”Ovim putem želim obavijestiti sportsku javnost da svoj mandat direktora Akademije FK Sarajevo stavljam na raspolaganje klubu.
Zahvaljujem se predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju, kao i svim uposlenicima kluba na dosadašnjoj saradnji i podršci. Posebno mi je zadovoljstvo bilo raditi sa mladim igračima i prenositi im svoje iskustvo. Vjerujem da će mnogi od njih u budućnosti ponosno nositi dres našeg prvog tima.
Uvjeren sam da Akademija ostaje na zdravim temeljima i da će i u narednom periodu nastaviti sa uspješnim radom”
S poštovanjem,
Alen Škoro
Nikada nije trebao dobiti tako važnu poziciju. nadam se da će je prihvatiti.
Svugdje u svijetu kad nema rezultata remont je jbg
Kakvo rasulo prijatelju, šta je Škoro uradio da zasluži da ostane na ovoj poziciji?KarloIvandic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:25Kakvo rasulo u klubuTuro je napisao/la: ↑02 okt 2025, 14:23”Ovim putem želim obavijestiti sportsku javnost da svoj mandat direktora Akademije FK Sarajevo stavljam na raspolaganje klubu.
Zahvaljujem se predsjedniku Ismiru Mirviću na ukazanom povjerenju, kao i svim uposlenicima kluba na dosadašnjoj saradnji i podršci. Posebno mi je zadovoljstvo bilo raditi sa mladim igračima i prenositi im svoje iskustvo. Vjerujem da će mnogi od njih u budućnosti ponosno nositi dres našeg prvog tima.
Uvjeren sam da Akademija ostaje na zdravim temeljima i da će i u narednom periodu nastaviti sa uspješnim radom”
S poštovanjem,
Alen Škoro
Nikada nije trebao dobiti tako važnu poziciju. nadam se da će je prihvatiti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
E hvala buraz, nije jednostavno bilo...fera je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:20Prijavljeno organima redaVanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:09Odmah ga treba policiji prijaviti...Gomis99 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 11:04Ne znam da li je neko nekad gledao B ekipu, kruzi prica da imamo nekog lijevog beka koji ubija. Ne kontam sto ga ne presaltaju u prvi tim odmah. Pa ako neko ima neki info da nam kaze.
Svakako sa ovom ekipom nikada ne bih igrao sa 4 nazad, svaki pismeniji trener moze da vidi to, samo sa tri nazada mozemo da imamo Mujkica na lijevom stoperu jer je to citavu godinu igrao. Jer mi on nije ni za beka ni za stopera u formaciji 4 nazad, ako vec necemo Musiju na gol. Sve i jedan koji je doveden stoper je za formaciju sa tri nazad. Nisu ni nasi stoperi Bog zna kakve kvalitete, ali tek nisu ni kad imamo 4 nazad. To se pokazalo pod Musemicem tako da se nadam da ce biti trojica, ili nam Cvitanovic kao strucnjak taj narativ moze da promijeni i pokaze da mozemo sa ovim igracima igrati sa 4 nazad, zato je i doveden da izmisli i promijeni nesto. Na sve pristajemo samo da pocnemo pobjedjivati i vezati pobjede. I nek mu neko kaze odmah u startu: Nikad Keremeha u odbranu nemoj staviti.![]()
![]()
Mozes mirno spavati.

-
- Kontakt:
Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni
Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici dobiti nogu, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:30Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni
Ljudi jos uvijek ne shvataju ulogu Zorana Mamica, a samim tim i Zdravka i ko im je te ovlasti dao...

Al ti druze smaras s tim izvlacenjem iz konteksta, mogli su nekog pismenijeg izabrati za moderatora ili koji klinac si vec, koji zna sta znaci preneseno znacenje.
Znači to je i konačno da će Zoran voditi sve nivoe kluba?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:01Pa ako ispoštuje ono što bi trebalo da je planirano, a to je da Zoran uredi sve "nivoe" kluba, onda ćemo bar po tom pitanju ličiti na klub, ali, previše puta sam se uzaludno radovao da me ovo može obradovati.
Sta ce im treca noga ? Mislim fazoni su ti na nivou osnovne skole.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici DOBITI NOGU, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:30Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni
Ljudi jos uvijek ne shvataju ulogu Zorana Mamica, a samim tim i Zdravka i ko im je te ovlasti dao...![]()
Nisi me shvatio. Poenta nije u psovanju nego u tome da 90% navijača želi odlazak Mirvića,a na Koševu 2000-3000 ljudi po utakmici. Gdje su svi ti koji pljuju po njemu kad ga stvarno treba tjerati, pun stadion je jedan od načina da pokažemo sta mislimo.KarloIvandic je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:18istina. bolje doci na stadion i uzivo psovati ajli i mirvicu nego preko FB
Vamos Rajvosa!
Znaš li dokle je došlo to da ulaskom princa u klub? Mislim da si ti nedavno spominjao i da se priprema teren za Mirvicev odlazak.Vanja8 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:43Ja kad sam ovdje pisao da ce klub preuzeti ozbiljni sportski radnici i da ce marionete, neradnici i poslusnici dobiti nogu, dosta njih se ovdje izrugivalo tom postu, nesto kao "dok stranac skonta gdje je dosao ode voz, a onda ce i oni otici..." Cuj stranac...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 15:30Sad ide uobicajeno pljuvanje od strani legendi po klubu, nece Zoran ako mu je dozvoljeno trpiti nikakve ikebane tipa Skoro i slicni
Ljudi jos uvijek ne shvataju ulogu Zorana Mamica, a samim tim i Zdravka i ko im je te ovlasti dao...![]()
Vamos Rajvosa!