Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Gazibegovic
Trener ga uopšte nije uvrstio u kadar za sutrašnju utakmicu protiv Wolfsburga…
- Goalgetter
- Kontakt:
Nakon sto smo ga vidjeli na djelu ove dvije utakmice u reprezentaciji, apsolutno razumljivo.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:00Trener ga uopšte nije uvrstio u kadar za sutrašnju utakmicu protiv Wolfsburga…
Umoran od kvalifikacija ?

+1Goalgetter je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:06Nakon sto smo ga vidjeli na djelu ove dvije utakmice u reprezentaciji, apsolutno razumljivo.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:00Trener ga uopšte nije uvrstio u kadar za sutrašnju utakmicu protiv Wolfsburga…
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad nije mogao protiv San Marina napravit nikakvu prevagu na terenu tuga i zalost realno Barbarez ima opravdanje za neke stvariDamirT je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:10+1Goalgetter je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:06Nakon sto smo ga vidjeli na djelu ove dvije utakmice u reprezentaciji, apsolutno razumljivo.Coolpanda24 je napisao/la: ↑12 sep 2025, 18:00Trener ga uopšte nije uvrstio u kadar za sutrašnju utakmicu protiv Wolfsburga…
Opet ga nema u rosteru. Šteta što nije promijenio sredinu ako već ne računaju na njega, makar da se vratio u Sturm.
-
- Kontakt:
Kako prenosi Bild, Juka napušta Keln u januaru, jedini igrač na kojeg trener uopšte ne računa, već 4 sedmice nije u kadru za utakmice.
-
- Kontakt:
E moj juka, trener poljak zidov, mrzi muslimane. Desavaju se i takve stvari u fudbalu , i u bosni ima jedan idiot stimac koji mrzi muslimane a doso trenirat u muslimanskoj zemlji.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Vidi se da si pod četničko-ustaškim narativom koji zagovara da Bošnjaci gledaju na BiH kao na muslimansku zemlju, Bosna i Hercegovina je zemlja sviju nas.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 19:00E moj juka, trener poljak zidov, mrzi muslimane. Desavaju se i takve stvari u fudbalu , i u bosni ima jedan idiot stimac koji mrzi muslimane a doso trenirat u muslimanskoj zemlji.
-
- Kontakt:
Vecinski muslimanska, sve vjere su dobro dosle bez daljnjeg, ali ne ovakvi fasisti kao stimac i ostali koji mrze zemlju u kojoj zive.xinxee je napisao/la: ↑02 okt 2025, 19:05Vidi se da si pod četničko-ustaškim narativom koji zagovara da Bošnjaci gledaju na BiH kao na muslimansku zemlju, Bosna i Hercegovina je zemlja sviju nas.bhfanatic14 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 19:00E moj juka, trener poljak zidov, mrzi muslimane. Desavaju se i takve stvari u fudbalu , i u bosni ima jedan idiot stimac koji mrzi muslimane a doso trenirat u muslimanskoj zemlji.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Gdje li će Juka završiti na zimu samo Bog zna. Možda HNL.Dok su Zmajevi igrali kvalifikacioni meč protiv Kipra, Gazibegović je nastupio za svoj klub u gradskom kupu, gdje je Keln doživio neugodan poraz od Viktorije rezultatom 2:1.
Njemački mediji pišu da je bh. defanzivac odigrao krajnje blijedu utakmicu i da na terenu nije pokazao dovoljno energije, znanja ni borbenosti.
Trener Kelna, Lukas Kwasniok, nakon meča nije štedio igrače na kritici, ističući da je samo nekoliko pojedinaca pokazalo zadovoljavajući nivo igre.
“Mislim da su dvojica ili trojica igrača pružili solidnu predstavu, dok su ostali bili ispod nivoa”, rekao je Kwasniok, što se u njemačkim medijima protumačilo i kao kritika na račun Gazibegovića.