FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svako kolo ista prica. Sta imate od tog kukanja. Idemo igrati pa sta God bude. Suludo je vise pisati o sudijama svako kolo.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Mora se ovaj vikend 3 boda uzeti , jednostavno si kvalitetniji,
. Ove ‘slabije’ moras uzimati ako mislis pri vrhu ostati
Vjerujem Adzemu, postavice on to dobro akoBogda
. Ove ‘slabije’ moras uzimati ako mislis pri vrhu ostati
Vjerujem Adzemu, postavice on to dobro akoBogda
Bijeljina je uvijek nezgodna bila i bice svima i ove godine pa tako i nama i nasem stilu igre. Mi definitivno nasom igrom ne mozemo reci da cemo negdje sigurno uzeti bodove, tako da ostaje da se borimo pa sta bude bice.
Treba ici polako i rasti vremenom
Treba ici polako i rasti vremenom
-
- Kontakt:
Također smo i ekipa sa najviše žutih kartona do sada,oko 29,30 ukupno do sada imamo,tako da i to ne treba zaboraviti i u Bijeljini očekujem jedno 4,5 kartona za nas...1921TM87 je napisao/la: ↑01 okt 2025, 20:35Atmosfera je u fulu, igrači ginu jedni za druge, žao mi je što vrijeme prolazi, a da nemamo odgovor na status Krpića. Ako je za sporazumni raskid, hvala, sretno i sve najbolje, ako se može ispeglati problem, volio bih da se to što prije uradi, a u interesu Želje, a ne ličnih sujeta, bez obzira čija je u pitanju.
Takav igrač, nije nam viška, neće doprinijeti manje od recimo Komingsa.
Svaka buduća utakmica nam je osim protiv protivnika je i protiv 5 ljudi u crnom, 3 sa zelenog terena i 2 iz var sobe. Mislim da smo ekipa sa najviše poništenju golova do sada, 5 ili 6 ako se ne varam. Simptomatično protiv Borca, Zrinjskog, Širokog i Sarajeva, ako se ne varam.
Dakle, put ove godine neće biti nimalo lagan, odnosno na svakoj utakmici će biti otežan i za to se posebno psihički moramo pripremiti.
- Hrammm1921
- Kontakt:
U kupu bih volio Celik ili Slaviju , uskoro ce izvlacenje, bar bi trebalo
-
- Kontakt:
Jaganjac pozvan za u21, a Gojak za u19
U21 reprezentacija igra protiv Nizozemske i to na nasoj Grbavici
U21 reprezentacija igra protiv Nizozemske i to na nasoj Grbavici

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
I sta sad treba rec.**** dobri smo bili poništili nam 2 gola i dosudili crveni i penal.Trebamo se zadovoljiti sto smo ove velike pobjedili ali male nemozemo radi sudija.Ako bude 1 poništen go nepravilno pravac tunel.Ako dozvolimo da nas opet kolju i samo kukamo na forumu **** onda i fudbal i nas i ligu.
- dubioza144
- Kontakt:
Cak je i Krpa moro objavit sliku u novoj opremi, haman mu se svijda
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Slazem se brateAlipasino je napisao/la: ↑02 okt 2025, 19:44I sta sad treba rec.**** dobri smo bili poništili nam 2 gola i dosudili crveni i penal.Trebamo se zadovoljiti sto smo ove velike pobjedili ali male nemozemo radi sudija.Ako bude 1 poništen go nepravilno pravac tunel.Ako dozvolimo da nas opet kolju i samo kukamo na forumu **** onda i fudbal i nas i ligu.
Medutim misljenja sam da za taj akt treba sacekati
To treba protiv borca uraditi ukoliko nas budu zakidali i sprijecavali do titule
borac, zrinjski, sarajevo
Ostali su zrtveno janje, pokusni kunici, tacnije nebitni u svoj toj prici
Za sad treba da igramo, da se fokusiramo samo na teren i da sve ostalo ostavimo po strani
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Koji mozak moze predloziti da napustamo utakmice, da budemo bezveze kaznjeni i da sami sebi pravimo problem. Kao da cemo nesto postici s tim ako bi uradili. Kod nas stvarno maksimalno lupeta.
- BiHSportman
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
A ko da nam sudi,a da prije tekme ne kukamo? Mojne pitarluka ba... Bolji smo, jači smo i dobijamo...
Kakvo ba kukanje.Tebi su poništena 3 gola i protiv pitara poništen go kukanje.Mojne da bi ko kako ako nam ponište 2 gola.Ipak je to manje od 3.Napredak.
Ovo kod nas je postalo pitarluk na kvadratTheTruth34 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:07A ko da nam sudi,a da prije tekme ne kukamo? Mojne pitarluka ba... Bolji smo, jači smo i dobijamo...
Samo bi volio da znam sta imaju od ove price oko sudija i kradje u najavi. Ko to treba da sudi da bi bili zadovoljni ? Gori od pitara 100% postajemoMukiBek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:49Ovo kod nas je postalo pitarluk na kvadratTheTruth34 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:07A ko da nam sudi,a da prije tekme ne kukamo? Mojne pitarluka ba... Bolji smo, jači smo i dobijamo...
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
To su isti oni koji su tjerali Adzema nakon dva kola. Taj mentalni sklop mozga.maldini3 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 22:05Samo bi volio da znam sta imaju od ove price oko sudija i kradje u najavi. Ko to treba da sudi da bi bili zadovoljni ? Gori od pitara 100% postajemoMukiBek je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:49Ovo kod nas je postalo pitarluk na kvadratTheTruth34 je napisao/la: ↑02 okt 2025, 21:07A ko da nam sudi,a da prije tekme ne kukamo? Mojne pitarluka ba... Bolji smo, jači smo i dobijamo...
- BiHSportman
- Kontakt:
Ma ionako cemo izvuci nekog ko je nizih liga pa nece biti problem prvo kolo .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Bajic zabio protiv Az Alkamara 2:0 vode
Ucestovao je kod oba gola
Ucestovao je kod oba gola
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.