FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
109
36%
Darko Milanič
35
11%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
51
17%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
31
10%
Samo stranac
74
24%

Ukupno glasova: 307

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 02 okt 2025, 21:08

muhamedhulk je napisao/la:
02 okt 2025, 20:51
nebitno jel placen clanak ili nije, ovo je realan intervju, tj. realno opisuje situaciju u Klubu, drzavi.
svaki klub trazi investitora, znaci nekog ko ce uloziti pare a ne trazi niko da bude nekome **** da mu placaju. logicno je da ce onda covjek raditi poso mimo terena da vrati ulaganja (sto odlicno radi) a sad se nadam da ce i mamici uspjeti zavrsiti stvari i na terenu.
sretno nam!
Ovo da svaki klub trazi investitora nije tacno,
Pa neki dan nam covjek objasni da su nase kone odbile Mamice... :rol: :rol: :rol:

Molili ljudi Azmira da ih uzme, pa makar u fuziji sa T.City, ali odbile Mamice, zato nemoj trolati... :urnebes: :urnebes:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 okt 2025, 21:15

Realno intervju je dobar, rekao je kakva je situacija u drzavi i priznao da je pogrijesio
Ali to ne mijenja cinjenicu da Ajla nema sta da trazi u fudbalskom klubu i da potrosis tolike godine jer si slijep ocigledno. Kaze eto da je rastjerao te neke ocigledno pa vidicemo kakva ce nam situacija biti i kakvo sudjenje cemo imati.
Nadam se isto da ova 2 miliona u Butmir ce bit dobro iskoristena i da akademija procepi vise

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 okt 2025, 21:18

Allahu dragi :urnebes:
slika

slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 okt 2025, 21:33

Strosmajer je napisao/la:
02 okt 2025, 21:01
zagorski je napisao/la:
02 okt 2025, 19:46
Bukvalno na kraju rece,kad je ‘upitan’ ima li poruku za navijace, da ga boli tuki za njih i da je njihovo da dolaze i navijaju a njegovo da vodi klub i da se oko toga ne pitaju nista i ne treba da ih interesuje.
Naravno kada se prevede ovo sto je rekao.

“Nemam poruku. Slali smo mnogo poruka do sada i mnoge su pogrešno protumačene ili su se zaista pokazale kao pogrešne. Više nemam poruka. Neka dođu na utakmicu i bodre klub najbolje što mogu, a mi ćemo raditi najbolje što možemo.”
Haj dobro, mislim da je to jedino glupo pitanje u ovom intervju. Floskularenje. Nego koju poruku bi evo ti rekao da je Ok?
Realno, puno s.remo a 7500 članova, članarina 20 km i to godišnja. :rol:

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 02 okt 2025, 21:41

Gledaj padobranaca na forumu sto iz izasli iz rupa da popljuju. Tisina pljuvaci, proci ce i ovaj tezak period pa kad izqdjemo jos jaci, nemate pravo na oomentar. Vi ste kancer ovog kluba
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Fouzi1
Kontakt:

Post Postao/la Fouzi1 » 02 okt 2025, 21:44

Nadam se sada sa novim sefom da ce biti neki pozitivni sok i da cemo proigrat, a jedva cekam da komsije preko puta spustimo na zemlju u decembru ako ih vec neko prije toga ne obori

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 02 okt 2025, 21:54

bvsic je napisao/la:
02 okt 2025, 21:18
Allahu dragi :urnebes:
slika

slika
:puke: :puke: :puke:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 okt 2025, 21:54

IstinskiPitar je napisao/la:
02 okt 2025, 18:24
Odličan interview Predsjednika Mirvića, zaista. Priznao je greške koje je pravio i otvoreno progovorio o nekim stvarima koje možda nisu popularne za reći, ali su itekako istinite i tačne.

Svaki navijač ima dužnost da ovaj intervju, ne samo pročita, nego dobro izanalizira. Koliko god su griješili oni u klubu, toliko smo i mi griješili kao navijači.

Jedan od glavnih razloga grešaka koje su se dešavale je upravo ovo:
Znate, kad dođete u Bosnu i Hercegovinu sa imidžem nekog bogatog investitora, automatski ste meta oportunista, zlonamjernih, ali i dobronamjernih savjetodavaca. Iz današnjeg ugla, nema dileme da nismo uvijek slušali prave savjete. Treba vremena da se to sve shvati i da se nauči. Ali nismo odustali
Sve jasno. Iskustvo kroz koje su mnogi dobronamjerni ljudi iz dijaspore prošli.

Ovaj dio je posebno bolan, ali istinit:
Žao mi je što nismo proslavili osvojeni Kup. Toliko smo radili i zasluženo podigli trofej u trenutku kad je to vjerovatno bilo teže nego bilo koje druge godine. Izostala je satisfakcija da to i proslavimo sa svojim navijačima. Imam dojam da su nam zavist, trač i ljubomora to svima oduzeli.
I da, Predsjednik Mirvić je potpuno u pravu da Zrinjski ima najbolje suđenje u državi. I Borac ima kakvu-takvu protekciju, ali ni blizu kao Zrinjski. Zašto o tome ne pričati? I šta je loše u tome što ima korektan odnos sa predsjednikom saveza? Sviđalo se to nama ili ne, on je izabran demokratski od strane sve tri nacionalne komponente.

Pa čak i što se tiče Ajle Alimanović, zašto bi nas zanimalo kakve ona poslove obavlja za Predsjednika Mirvića koji nisu vezani za klub? Budimo realni, da nam određene okolnosti i pehovi nisu dozvoljavali naprijed, iako se jeste griješilo, ali zar da to sve odbacimo u afektu i bijesu?
Ajla, ti li si ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 02 okt 2025, 21:55

SHZ82 je napisao/la:
02 okt 2025, 20:50
neka mu neko kaze ovo nije Amerika nego Europa.
Mi nismo ni E od evrope mi smo bukvalno evropska indija. Pogledas nasu temu sve indijanac do indijanca.

Odlican i realan intervju. Puna podrska Mirvicu samo da nastavi ovako kad tad ce vico otic iz saveza e onda im je belaj svima

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 02 okt 2025, 22:05

Nije smio da spomene borac u kontekstu loseg sudjenja ???
Time je sve receno.
Borba protiv saveza i qrac !!! Vicin igrac i tacka !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 okt 2025, 22:20

Ja fkt ne vjerujem koliko su pojedinci ograničeni.

Pa prvo - problem saradnici - nisam ih ja birao.
Drugo - neodrživ klub, pa da igramo Europu bili bi održivi vrlo jednostavno - rezultati donose održivost i veće transfere i sve sto on priča da je “napravio”
Treće - Slušaš Ibričića kojeg si doveo iz pizde materine, strumfa mrtvog i općepoznato **** i otpustis najtrofejniju ličnost u historiji kluba - ti si glup drug
Četvrto - priča o akademiji , nismo u stanju teren zamjeniti djeca nam u Vogošći igraju utakmice, da ne govorim kako treba izgledati kamp kad imaš investitora. Kamp Širokog je za nas kao u Realu

Ove ostale populističke odgovore i pokušaje pranja neću ni komentarisati.

Ukratko, sram te bilo.

Može te oprat :

a) da ne izlaziš u medije vise nikad
b) da osvojiš 12+ trofeja u slijedećih 10 godina od čega minimalno 8 titula
c) da napravite kamp po mjeri kluba - sa smještajem terenima nešto sto će ostati iza vas

Hvala. I **** ti ženu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 02 okt 2025, 22:32

jurisicduska je napisao/la:
02 okt 2025, 22:20
Ja fkt ne vjerujem koliko su pojedinci ograničeni.

Pa prvo - problem saradnici - nisam ih ja birao.
Drugo - neodrživ klub, pa da igramo Europu bili bi održivi vrlo jednostavno - rezultati donose održivost i veće transfere i sve sto on priča da je “napravio”
Treće - Slušaš Ibričića kojeg si doveo iz pizde materine, strumfa mrtvog i općepoznato **** i otpustis najtrofejniju ličnost u historiji kluba - ti si glup drug
Četvrto - priča o akademiji , nismo u stanju teren zamjeniti djeca nam u Vogošći igraju utakmice, da ne govorim kako treba izgledati kamp kad imaš investitora. Kamp Širokog je za nas kao u Realu

Ove ostale populističke odgovore i pokušaje pranja neću ni komentarisati.

Ukratko, sram te bilo.

Može te oprat :

a) da ne izlaziš u medije vise nikad
b) da osvojiš 12+ trofeja u slijedećih 10 godina od čega minimalno 8 titula
c) da napravite kamp po mjeri kluba - sa smještajem terenima nešto sto će ostati iza vas

Hvala. I **** ti ženu.
A da igramo grupu Lige prvaka bili nismo jos odrziviji. Ali kako?

HordasFks
Kontakt:

Post Postao/la HordasFks » 02 okt 2025, 22:32

Mi kao navijaci smo isto realni 😆
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 okt 2025, 22:41

I od mene ima ogromnu dršku.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 02 okt 2025, 22:41

NazorUso je napisao/la:
02 okt 2025, 21:54
IstinskiPitar je napisao/la:
02 okt 2025, 18:24
Odličan interview Predsjednika Mirvića, zaista. Priznao je greške koje je pravio i otvoreno progovorio o nekim stvarima koje možda nisu popularne za reći, ali su itekako istinite i tačne.

Svaki navijač ima dužnost da ovaj intervju, ne samo pročita, nego dobro izanalizira. Koliko god su griješili oni u klubu, toliko smo i mi griješili kao navijači.

Jedan od glavnih razloga grešaka koje su se dešavale je upravo ovo:
Znate, kad dođete u Bosnu i Hercegovinu sa imidžem nekog bogatog investitora, automatski ste meta oportunista, zlonamjernih, ali i dobronamjernih savjetodavaca. Iz današnjeg ugla, nema dileme da nismo uvijek slušali prave savjete. Treba vremena da se to sve shvati i da se nauči. Ali nismo odustali
Sve jasno. Iskustvo kroz koje su mnogi dobronamjerni ljudi iz dijaspore prošli.

Ovaj dio je posebno bolan, ali istinit:
Žao mi je što nismo proslavili osvojeni Kup. Toliko smo radili i zasluženo podigli trofej u trenutku kad je to vjerovatno bilo teže nego bilo koje druge godine. Izostala je satisfakcija da to i proslavimo sa svojim navijačima. Imam dojam da su nam zavist, trač i ljubomora to svima oduzeli.
I da, Predsjednik Mirvić je potpuno u pravu da Zrinjski ima najbolje suđenje u državi. I Borac ima kakvu-takvu protekciju, ali ni blizu kao Zrinjski. Zašto o tome ne pričati? I šta je loše u tome što ima korektan odnos sa predsjednikom saveza? Sviđalo se to nama ili ne, on je izabran demokratski od strane sve tri nacionalne komponente.

Pa čak i što se tiče Ajle Alimanović, zašto bi nas zanimalo kakve ona poslove obavlja za Predsjednika Mirvića koji nisu vezani za klub? Budimo realni, da nam određene okolnosti i pehovi nisu dozvoljavali naprijed, iako se jeste griješilo, ali zar da to sve odbacimo u afektu i bijesu?

Ajla, ti li si ?
@IsmirMirvic naš, kriptovani drug, vratio se.
The saddest thing in life is wasted talent.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 okt 2025, 22:44

Svw ono sto je rekao tj 90 posto je bolna istina koju nas je strah pogledat u oci, bosnjo to nije niti ce ikada vidjeti i cijeniti. Sve ovo sto je izjavio sam isto ovdje pisao i bio svega ovoga svjestan, nase uobicajeno je bilo da se svako ponizi,ismijava al apsolutno svakog bez ikakvog postovanja,zahvalnosti da ponovim samo moras biti lud ovdje da ulazes. Ovi sto zive u zabludama da investitori cekaju u redu su se grdno prevarili, pricali nam neke price narko diler,pranje para mafija mada ko je upucen znao je da su to notorne lazi.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 okt 2025, 22:46

Treba živjeti u zabludi kako su nam Hrvati, Srbi krivi što mi ne možemo napraviti klub preko decenije. Svi vam krivi samo investitor nije. Hahaha živite i dalje u bajkama i dajte si lažnu nadu kako ćemo jednog dana biti dobri sa trenutnim vođenjem kluba.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 okt 2025, 22:46

Inace u ovoj drzavi je nesto raditi,pokrenuti je pretesko,odma ide kad se neko zaposli daj ubaci mi od brata sina,tetka, onda razni interesi,politika najbolje je nemati nikakve veze sa ovim sistemom ako se to moze tako nazvati.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 okt 2025, 22:48

H8Z7 je napisao/la:
02 okt 2025, 22:46
Treba živjeti u zabludi kako su nam Hrvati, Srbi krivi što mi ne možemo napraviti klub preko decenije. Svi vam krivi samo investitor nije. Hahaha živite i dalje u bajkama i dajte si lažnu nadu kako ćemo jednog dana biti dobri sa trenutnim vođenjem kluba.
Ma ja on ti je kriv ovih 5 godina sto ti je drzava ovakva,liga,sudije,politika sto si zadnja rupa na svirali i sto si cekao titulu milion godina. Na kraju ko nam je donio niz titula od kraja rata. Baljak,Granov,Muco ili investitor?

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 02 okt 2025, 22:49

Evo imamo rijesenja za sve probleme.

Ako fali para jednostavno igras evropu. Ako ne valja trava, jednostavno je zamijenis. Ne valjaju saradnici, biras bolje.

Dajte ovo nek posalje neko mailom na klub, koji su to tamo levati, tako jednostavne stvari oni ne znaju.

Jebote, mislio sam da je ovaj duska ozbiljan covjek, stariji. da se moze I sta pametno procitati

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86 i 42 gosta.