Nakon što je Ajla Alimanović podnijela ostavku
na funkciju direktorice FK Sarajevo, najvatreniji navijači Bordo tima Horde zla najavile su prekid bojkota.
Ovim putem želim da se okonča manipulisanje navijačima FK Sarajevo koje za cilj ima nanošenje štete ovom klubu od pojedinaca koji su na sreću FK Sarajevo zauvijek odstranjeni iz ovog kluba. Otkako sam podnijela ostavku ja više ne radim u FK Sarajevo.
Što se tiče gospođe Alimanović saradnja nikad nije prekinuta. Radi se o izvrsnoj osobi, pravom borcu, velikom profesionalcu i ona je u našim poslovnim poduhvatima u BiH i regionu važna karika.
Nevjerovatno kakvo laganje i zavlacenje godinama, i na kraju jos pisanje sopstvenih navijaca.
A realno mislim da ne zasluzuju nista bolje kad su im vecina navijaca slijepi ograniceni likovi, kao npr. onaj nesretnik fks74 i slicni kalibri, a kojih je ovaj forum pun.
Nisam zadovoljan kvalitetom suđenja. Volio bih da imamo fairplay i pravedniju ligu. To se mora mijenjati. Mora rasti u korak s vremenom. Krucijalna stvar na kojoj treba raditi je suđenje i vjerujem da je g. Zeljković toga vrlo svjestan. Zašto ne reći da Zrinjski ima najbolje suđenje u ligi, a o tome niko ne priča.
A ovim je samo stavio pecat da je Vicina kujica