Tebra jel istina da marišeš dvije za noć? Priča se po PP da te je krenulo opasno. A nas ko fol podržavaš. Žene te žele i vole.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Quartararo
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Bro, bicu iskren. Ne marisem. Imam zenu koju postujem i volim.Quartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:14Tebra jel istina da marišeš dvije za noć? Priča se po PP da te je krenulo opasno. A nas ko fol podržavaš. Žene te žele i vole.![]()
A to da me zele i vole, pa to i ptice na grani znaju.
Znas i sam kako je kad te zele i vole, nije nama bas lako tebra
- Quartararo
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je ne varaš. Nemoguće da te nije neka zaskočila na poslu npr. Dojma sam da i u braku treba kurisati sa strane, čisto da se zna ko je glavni.soko je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:06Bro, bicu iskren. Ne marisem. Imam zenu koju postujem i volim.Quartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:14Tebra jel istina da marišeš dvije za noć? Priča se po PP da te je krenulo opasno. A nas ko fol podržavaš. Žene te žele i vole.![]()
Znas i sam kako je kad te zele i vole, nije nama bas lako tebra![]()
Ode mu pola para i kuca u razvodu, bolje hodati tankom linijomQuartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:09Ne mogu da vjerujem da je ne varaš. Nemoguće da te nije neka zaskočila na poslu npr. Dojma sam da i u braku treba kurisati sa strane, čisto da se zna ko je glavni.soko je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:06Bro, bicu iskren. Ne marisem. Imam zenu koju postujem i volim.Quartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 16:14
Tebra jel istina da marišeš dvije za noć? Priča se po PP da te je krenulo opasno. A nas ko fol podržavaš. Žene te žele i vole.![]()
Znas i sam kako je kad te zele i vole, nije nama bas lako tebra![]()
![]()
Ne ode. Otislo bi njoj da se to gleda. Moja zena je director, zaradjuje keshovinu dosta vise neg ja. Spremi mi dorucak, opere, ocisti.alemsa je napisao/la: ↑02 okt 2025, 18:22Ode mu pola para i kuca u razvodu, bolje hodati tankom linijomQuartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:09Ne mogu da vjerujem da je ne varaš. Nemoguće da te nije neka zaskočila na poslu npr. Dojma sam da i u braku treba kurisati sa strane, čisto da se zna ko je glavni.![]()
![]()
Ako zaradjuje vise od tebe, ti si po default-u manji od makovog zrnasoko je napisao/la: ↑02 okt 2025, 18:28Ne ode. Otislo bi njoj da se to gleda. Moja zena je director, zaradjuje keshovinu dosta vise neg ja. Spremi mi dorucak, opere, ocisti.alemsa je napisao/la: ↑02 okt 2025, 18:22Ode mu pola para i kuca u razvodu, bolje hodati tankom linijomQuartararo je napisao/la: ↑02 okt 2025, 17:09
Ne mogu da vjerujem da je ne varaš. Nemoguće da te nije neka zaskočila na poslu npr. Dojma sam da i u braku treba kurisati sa strane, čisto da se zna ko je glavni.![]()
![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Još ako ima tri firme, zgodna je i lijepa, onda si oženjen za Quartararo-a
Dopisujes se sa zenom preko foruma, a i ne znate da se dopisujete
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Moze biti, skontala da ovdje tipkam pa napravila tri profila Quart, masq aka mogli jackykraljttbvb je napisao/la: ↑02 okt 2025, 18:38Još ako ima tri firme, zgodna je i lijepa, onda si oženjen za Quartararo-a![]()
Dopisujes se sa zenom preko foruma, a i ne znate da se dopisujete![]()
Javi se, mozda naletim, nije meni nista skoknut do San Antonija, ima za djecu masa aktivnosti, pa se kasnije mozemo naci na River Walk, jesti i popit koju pivu. Taman na obdan da odemo, nismo jednom.
@alem javicu kad skontam za datum
Jesi probao:VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:09Ode i Slobodan Vasković , svi kriminalci iz Republike Srpske odahnuli , a bome i pofin broj "naših" ...
Dobar je, ovaj fil mi je
Jbg, volim limun
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- VensanKasel
- Kontakt:
Preduhitrio si me , taman krenuo da postavimArvid je napisao/la: ↑03 okt 2025, 11:03Jesi probao:VensanKasel je napisao/la: ↑30 sep 2025, 14:09Ode i Slobodan Vasković , svi kriminalci iz Republike Srpske odahnuli , a bome i pofin broj "naših" ...
Dobar je, ovaj fil mi je![]()
Jbg, volim limun![]()

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
E nisam taj sa ljesnjakom probao 
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
I ti izgleda imaš kešovine i žene te žele
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Godinu dana poslije tragedije u Jablanici, ova vlada pokazuje da je jedna od najnesposobnijih koje smo imali do sada. Yebem vam mater.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.