Poslao je on poruku navijačima, da njega ne interesuju navijači, da mu je bitno da vrati uloženo, što je sasvim normalno, ali nije normalno da sarađuje sa ljudima koji su presuđeni za kriminal i utaju poreza. Osim što nije spomenu suđenje u korist Borca, nije nigdje rekao jeli smatra normalnim i poželjnim da sarađuje sa kriminalcima.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Vasi navijaci su novinari i ova eksplozija clanaka nakon pobjede u derbiju ide u prilog tome evo do dan danas nisu stali s tim.
Ovo sto je Mirvic pozvao da da svoju verziju price i vjerovatno to i platio mada nije ni morao vidis da je clanak citan, je intervju. Nije novinarsko misljenje nekakvo nego pitanja i odgovori.
Ss je vas portal zbog autorskih clanaka novinara koji navijaju za vas, kao i klix.
Ma svi nasi portali, samo nas uzdizu, njih niko ne gotivi. Sami protiv svih, nikad odustati nece.. Spinovi klasicni.
Fk Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ti si bas budala sto si ga ispravio. Pusti ga da se još negdje provali
- Combattente87
- Kontakt:
Mirvić ko Vučić, sam sebi sastavi pitanja i odgovore iznese u javnost preko novinara
Odjednom se pojavi brigada botova koji ga podržavaju na njihovoj temi (ćaci), i još samo HZ da skupe damu i izađu na crtu i postanu blokaderi...Ali to je već misaona imenica, jer je kritična masa već potkupljena a ostatak je u strahu od sarajevskih žestokih momaka koji su mu leđa....Divovi na američkom respiratoru 
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Jos ima i svoje batinase samo cekaju neke blokadeCombattente87 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 13:17Mirvić ko Vučić, sam sebi sastavi pitanja i odgovore iznese u javnost preko novinaraOdjednom se pojavi brigada botova koji ga podržavaju na njihovoj temi (ćaci), i još samo HZ da skupe damu i izađu na crtu i postanu blokaderi...Ali to je već misaona imenica, jer je kritična masa već potkupljena a ostatak je u strahu od sarajevskih žestokih momaka koji su mu leđa....Divovi na američkom respiratoru
![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
horde je on kupio procentima od karata, nema nista od toga. generalno si u pravu, to su sve isti obrasci ponasanja od politike do sporta. pogledaj te botove sto im salje na forum, identicno. jos ih fino pisnu sa izjavom o ajli i hvaljenjem vice, uz opasku da je zrinjski zasticen, ali samo zrinjskiCombattente87 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 13:17Mirvić ko Vučić, sam sebi sastavi pitanja i odgovore iznese u javnost preko novinaraOdjednom se pojavi brigada botova koji ga podržavaju na njihovoj temi (ćaci), i još samo HZ da skupe damu i izađu na crtu i postanu blokaderi...Ali to je već misaona imenica, jer je kritična masa već potkupljena a ostatak je u strahu od sarajevskih žestokih momaka koji su mu leđa....Divovi na američkom respiratoru
![]()
Kako li oni ove kazne određuju i na osnovu čega baš bi volio prisustvovat.
Po visini kazni za isti prekršaj sve je jasno, razumijem da količina pirotehnike utiče na kaznu al ispade na Koševu protiv Veleža baklja se nikad ugasila nije.
Po visini kazni za isti prekršaj sve je jasno, razumijem da količina pirotehnike utiče na kaznu al ispade na Koševu protiv Veleža baklja se nikad ugasila nije.
MNON
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jel se ti sprdas pa ss.ba okorjeli pitari svejurisicduska je napisao/la: ↑03 okt 2025, 12:27Vasi navijaci su novinari i ova eksplozija clanaka nakon pobjede u derbiju ide u prilog tome evo do dan danas nisu stali s tim.
Ovo sto je Mirvic pozvao da da svoju verziju price i vjerovatno to i platio mada nije ni morao vidis da je clanak citan, je intervju. Nije novinarsko misljenje nekakvo nego pitanja i odgovori.
Ss je vas portal zbog autorskih clanaka novinara koji navijaju za vas, kao i klix.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Na osnovu toga koliko koga u datom trenutku žele maltretirat.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
mozda sam pogresno procitao, al izgleda da su vam dobro naplatili rasizam
nek crknu dusmani, najjaci smo
Nije, to je sve isti prekršaj (pirotehnika, rasizam i još nešto pod istom tačkom) , svi klubovi su dobili isti prekršaj, kakav rasizam na Koševu protiv VeležaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:30mozda sam pogresno procitao, al izgleda da su vam dobro naplatili rasizam
MNON
Samo se nastavlja cirkus
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma nama po standardu odrezu najvecu kaznu . Kakav rasizam ?? Jedino sto je bilo ubi ultrasa i to Velezovi zapoceli pa se i istok prikljucio . Nevjerovatno neko skandira ratnim zločincima i nista .Noke995 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:55Nije, to je sve isti prekršaj (pirotehnika, rasizam i još nešto pod istom tačkom) , svi klubovi su dobili isti prekršaj, kakav rasizam na Koševu protiv VeležaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:30mozda sam pogresno procitao, al izgleda da su vam dobro naplatili rasizam![]()
Član 53. piro, član 83. rasizam. Piše i u članku.Noke995 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:55Nije, to je sve isti prekršaj (pirotehnika, rasizam i još nešto pod istom tačkom) , svi klubovi su dobili isti prekršaj, kakav rasizam na Koševu protiv VeležaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:30mozda sam pogresno procitao, al izgleda da su vam dobro naplatili rasizam![]()
Kaznilo i FKS i Velež radi one zajedničke pjesme Ultrasima.član 83.
Ko javno vrijeđa ljudsko dostojanstvo drugog po osnovu rase, boje, nacije,
religije, jezika ili počini neki drugi diskriminirajući čin ili pokazuje vidove
ekstremističke ideološke propagande, kao i ko ističe simbole ili geste političkog
karaktera, biće kažnjen:
a) igrač, zabranom igranja od 3 do 9 utakmica i novčanom kaznom od 1.000
KM do 3.000 KM,
b) sportski radnik, zabranom vršenja funkcije od 3 do 6 mjeseci i novčanom
kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM,
c) službeno lice, novčanom kaznom od 1.000 KM do 3.000 KM,
d) klub, novčanom kaznom od 3.000 KM do 10.000 KM.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Uhljupina je u ponedeljak zadnji voz bukvalno za vrh, nemaju pravo na kiks, kvota extra - kec na 100km
Ako dobiju bice mi drago zbog novca, ako izgube bice mi opet drago , dupli win!
Ako dobiju bice mi drago zbog novca, ako izgube bice mi opet drago , dupli win!
sa krunicom i strojnicom
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Venom i 7 gostiju.