Din Ramic je zanimljiv.Vucevich je napisao/la: ↑03 okt 2025, 12:53Izašao je i spisak "U-19". Omladinske selekcije - loš, gori, najgori.
Dino Kaiser (Fulham FC, Engleska), Tarik Banjić (Partizan, Srbija), Stefan Višekruna (Borac), Amel Avdić (FC Liefering, Austrija), Darko Bašić (Zrinjski), Miljan Pantić (Olimpija, Slovenija), Hamza Redžić (Sarajevo), Benjamin Zulović (PSG, Francuska), Daris Dizdarević (Sarajevo), Jusuf Terzić (Borac), Božidar Dimitrić (Radnik), Amar Hadžimuratović (SK Rapid, Austrija), Anes Mehmedović (Sarajevo), Emrah Hrustanović (Michigan, SAD), Mahir Bešić (Velež), Bakir Koso (Sarajevo), Armin Spahić (Borussia Mönchengladbach, Njemačka), Rijad Telalović (Čelik), Admir Gojak (Željezničar), Senad Ćosić (Xamax, Švajcarska), Dino Delić (SK Klagenfurt, Austrija), Antonio Arapović (Zrinjski), Din Ramić (Zurich, Švajcarska), Amar Cerić (Sarajevo), Siniša Ristić (Borac), Armando Šainović (NK Osijek, Hrvatska), Daris Ibraković (SpVgg Unterhaching, Njemačka), Bakir Begagić (Zvijezda 09), Darko Savić (Sloga Doboj), Melis Đedović (Bayer Leverkusen, Njemačka), Adin Aleta (Mladost Ždralovi, Hrvatska), Ivan Kraljević (Široki Brijeg).
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Pa zvat ga brate kaparisat i gotovo19vendetta87 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 14:26Zato sto nece da igra za u21 reprezentaciju, zanima ga samo A selekcija.
Poslije ako bude los ne moramo ga zvat
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gdje je Lyonovac? Zasto se Spaha ne okrene djeci u Francuskoj? Samo ove Baustelce kupi. 

Krajina cazin? Kantonalna liga? Wtf jel se neko sprda????Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 okt 2025, 11:39Evo i spiska za u17.
Selektor Asmir Avdukić je pozive uputio sljedećim igračima:
Meris Gradaščević (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Ibrahim Zahirović (Sarajevo), Luka Đurđević (Zrinjski), Amil Muminović (Sarajevo), Miljan Kecman (Borac), Domagoj Matić (Zrinjski), Dragan Predojević (Borac), Vedad Porčić (Krajina Cazin), Armin Subašić (AFC Eskilstuna, Švedska), Mateja Nestorović (Partizan, Srbija), Stefan Šešlija (Radnik), Mahir Fejzić (Željezničar), Luka Radić (Eintracht Frankfurt, Njemačka), Luka Vulin (Union Berlin, Njemačka), Mak Pita (Sarajevo), Dario Blagojević (SpVgg Unterhaching, Njemačka), Andrija Pejaković (Crvena Zvezda, Srbija), Amel Tiro (Velež), Vedad Husović (Sarajevo), Aldian Korora (Željezničar), Matej Deket (Borac), Damjan Jović (Vojvodina, Srbija), Teo Vidović (Široki Brijeg), Amel Sirćo (Sarajevo).
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne sekirajte se za Ugwua, znate li koliko je on daleko od poziva za Nizozemsku pa da nešto trčimo da mu damo poziv preko reda.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ajdin je za vikend opet zabio protiv Sochauxa, 4 utakmice 4 gola, odigrao je svih 90 minuta.
Prošlu je uz dva pogotka imao takođe 2 asistencije I bio igrač utakmice, to sam tek naknadno saznao.
Ne znam da li je imao asistencija za vikend
Anfernee "Penny" Hardaway #1
U-17 reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je danas 2:2 sa Hrvatskom, u prijateljskom meču odigranom u Međugorju.
Ovaj susret je ujedno bio i debitantski za novog selektora našeg kadetskog tima Asmira Avdukića. Gosti su prvi došli do prednosti golom Jakova Dedića u 52'. Preokret bh. selekciji donose Mak Pita u 65' i Matej Deket u 78', a pogodak za konačnih 2:2 postiže Marin Modrić u 3' sudijske nadoknade drugog poluvremena.
Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Ibrahim Zahirović, Mahir Fejzić, Miljan Kecman, Amil Muminović, Luka Vulin (90. Mateja Nestorović), Mak Pita (70. Dario Blagojević), Matej Deket (90.Teo Vidović), Aldian Korora (61. Amel Tiro), Luka Radić (70. Stefan Šešlija), Andrija Pejaković, Vedad Husović (61. Damjan Jović).
Ove selekcije će u Međugorju odigrati još jedan meč 9. oktobra u 11:00 sati.
Ovaj susret je ujedno bio i debitantski za novog selektora našeg kadetskog tima Asmira Avdukića. Gosti su prvi došli do prednosti golom Jakova Dedića u 52'. Preokret bh. selekciji donose Mak Pita u 65' i Matej Deket u 78', a pogodak za konačnih 2:2 postiže Marin Modrić u 3' sudijske nadoknade drugog poluvremena.
Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Ibrahim Zahirović, Mahir Fejzić, Miljan Kecman, Amil Muminović, Luka Vulin (90. Mateja Nestorović), Mak Pita (70. Dario Blagojević), Matej Deket (90.Teo Vidović), Aldian Korora (61. Amel Tiro), Luka Radić (70. Stefan Šešlija), Andrija Pejaković, Vedad Husović (61. Damjan Jović).
Ove selekcije će u Međugorju odigrati još jedan meč 9. oktobra u 11:00 sati.
-
- Kontakt:

Gledaj opreme u21

Najjace od svega da te svinje niko ne mijenja,ljudi rade sve naopako vec 30 godina i nikom nista. U nijednoj drugoj drzavi ove stoke koje su sada tu nebi sjedili ni 2 godine u nekom savezu. Gledam druge drzave po 10 minuta Video sa svakog treninga,Video kad su igraci stigli na okuplanje, slike high Definition sa treninga. Ovdje treba zumirat da vidis dal je to memic na slici ili omerovic. Da ne pricamo o ligi gdje je svaka utakmica kriminal samo takav. Sramota za sve kupljene novinarcice sto sute na sve ovo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
evo i gola, nisam znao da prenose utakmice, ali se plaća posebno izgledaTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 okt 2025, 14:28Ajdin je za vikend opet zabio protiv Sochauxa, 4 utakmice 4 gola, odigrao je svih 90 minuta.
Prošlu je uz dva pogotka imao takođe 2 asistencije I bio igrač utakmice, to sam tek naknadno saznao.
https://www.facebook.com/share/v/1CSeqcVFc9/
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
I onda se ljudi cude sto nema uspijeha...bhfanatic14 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 12:01
Gledaj opreme u21stara Kelme od prije 5-6 godina hahah. Kakav amaterizam svugdje na svijetu mLade slekcije imaju isto opremu kao A repka. Svugdje samo ovdje sve šareno od u15 do A repke. Gdje je oprema zastekala od cetnicke mafije koja zastupa kelme na balkanu ?? Fuj kako ovo jadno izgleda, kakve svinje i diletanti vode ovaj savez ovo je dno dna.
Najjace od svega da te svinje niko ne mijenja,ljudi rade sve naopako vec 30 godina i nikom nista. U nijednoj drugoj drzavi ove stoke koje su sada tu nebi sjedili ni 2 godine u nekom savezu. Gledam druge drzave po 10 minuta Video sa svakog treninga,Video kad su igraci stigli na okuplanje, slike high Definition sa treninga. Ovdje treba zumirat da vidis dal je to memic na slici ili omerovic. Da ne pricamo o ligi gdje je svaka utakmica kriminal samo takav. Sramota za sve kupljene novinarcice sto sute na sve ovo.
Sramota, ovo nije veliki trosak ali lopovi nedaju. Divim se ovoj djeci sto dolaze iz inostranstva da igraju (Esmir, Kerim, Amar, Jusuf,Dennis, Armin, Benjo) itd.
A i prije ovih su bili Kolasinac, Pjanke, Begovic itd.
Da nebi bilo dijaspore ova repka bi bila u klasi s Andorrom.
-
- Kontakt:
Vjerovatno najtanja u21 reprezentacija od kad pamtim, i to je umijece.
Iz ove generacije se jedino uzdam u Dzanovica i Tubica da mogu napraviti solidne karijere. Ovo ostalo mrka kapa. Vjerovatno ce 80% njih igrati po nasim livadama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ibrisimovic je jedini ličio na igrača prije mjesec kada smo igrali prvu utakmicu kvalifikacija.
Poslao sam mail Spahicu.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑08 okt 2025, 14:56evo i gola, nisam znao da prenose utakmice, ali se plaća posebno izgledaTracy3McGrady je napisao/la: ↑07 okt 2025, 14:28Ajdin je za vikend opet zabio protiv Sochauxa, 4 utakmice 4 gola, odigrao je svih 90 minuta.
https://www.facebook.com/share/v/1CSeqcVFc9/

Da, njega sam smetnuo sa uma

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Selimovic (16) iz Salzburga u17 presao u Augsburg
Trenutno igraju Augsburg - Ulm prijateljsku i on je na klupi prvog tima
Trenutno igraju Augsburg - Ulm prijateljsku i on je na klupi prvog tima
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Treba uzeti u obzir da su Košpo, Malić, Bajraktarević, Alajbegović, a čini mi se i Baždar godišta koja bi mogla igrati za U21. Nije to ništa lošije nego inače, naprotiv, samo smo ih prebacili u seniore po ubrzanom postupku.Hansestadt je napisao/la: ↑08 okt 2025, 16:02Vjerovatno najtanja u21 reprezentacija od kad pamtim, i to je umijece.
-
- Kontakt:
Znam, i to jeste kako si napisao. Ali isto ne mijenja tu cinjenicu o u21 reprezentaciji, pogotovo sto se tice igraca iz domace lige. Ako gledamo domacu ligu ovde bi Sakota trebao da bude potencijal a on ako dogura do Rijeke kao nekad Loncar to bi bilo to.Zglavkar je napisao/la: ↑08 okt 2025, 17:59Treba uzeti u obzir da su Košpo, Malić, Bajraktarević, Alajbegović, a čini mi se i Baždar godišta koja bi mogla igrati za U21. Nije to ništa lošije nego inače, naprotiv, samo smo ih prebacili u seniore po ubrzanom postupku.Hansestadt je napisao/la: ↑08 okt 2025, 16:02Vjerovatno najtanja u21 reprezentacija od kad pamtim, i to je umijece.
U19 Slovenija - Austrija 0:1
Music (18) igrao za Austriju, a Adrovic (17) za Sloveniju
U19 Armenija - Njemacka 19:00
Licina (18) u prvih 11
U17 Njemacka - Luxemburg 1:0 30 minuta
Biber (16) igra za Njemacku
Neko ga je spominjao neki dan
Music (18) igrao za Austriju, a Adrovic (17) za Sloveniju
U19 Armenija - Njemacka 19:00
Licina (18) u prvih 11
U17 Njemacka - Luxemburg 1:0 30 minuta
Biber (16) igra za Njemacku
Neko ga je spominjao neki dan
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.