BH klubovi u Evropi 25/26

Quartararo
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 25/26

Post Postao/la Quartararo » 03 okt 2025, 23:55

Marko1905 je napisao/la:
03 okt 2025, 19:30
Quartararo je napisao/la:
03 okt 2025, 18:30
LavoviGabela je napisao/la:
03 okt 2025, 09:58
Da izjavim sucut i redakciji portala, samo jedan članak :urnebes:
Zamišljam da su u kojem slučaju Željo ili Sarajevo pobjedili kako bi svršavali :urnebes:
Kako nema slika sa utakmice, nije valjda da su vam Beusovci zabranili ulaz?
Tebra nikoga ne zanima tamburanje ribara. :yawn:
Pa da , zašto bi zanimalo, jer inače klubovi iz BIh koji imaju veliku tradiciju i sa ogromnom armijom navijaca redovno ispadaju od klubova iz Andore , Farskih otoka ili Malte 🙄.
Objavit će oni još koji članak , samo moraju izmisliti kakav skandal ili iskopati nešto od prije 10-15 godina.Ali meni je dosta i taj jedan jer znam koliko je čovjek morao uložiti truda i volje i napatiti se da ga napiše suprotno svom mišljenju 🤣🤣
Marko Marko sunce ti žarko. Miran budi. :bih: :yawn:

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 03 okt 2025, 23:59

Marko1905 je napisao/la:
LavoviGabela je napisao/la:
03 okt 2025, 09:58
Da izjavim sucut i redakciji portala, samo jedan članak :urnebes:
Zamišljam da su u kojem slučaju Željo ili Sarajevo pobjedili kako bi svršavali :urnebes:
Kako nema slika sa utakmice, nije valjda da su vam Beusovci zabranili ulaz?
Pa da , zašto bi zanimalo, jer inače klubovi iz BIh koji imaju veliku tradiciju i sa ogromnom armijom navijaca redovno ispadaju od klubova iz Andore , Farskih otoka ili Malte 🙄.
Objavit će oni još koji članak , samo moraju izmisliti kakav skandal ili iskopati nešto od prije 10-15 godina.Ali meni je dosta i taj jedan jer znam koliko je čovjek morao uložiti truda i volje i napatiti se da ga napiše suprotno svom mišljenju 🤣🤣
Kao sto sam danas napisao izmislit će oni nešto , ako nisu objave klubova (Željo,Posušje,Velez) o sucima koji su npr pomogli Zrinjskom jednom prije 8 godina u Bjeljini :D , sad će pokušati sa izjavama Štimca jer mi ne smijemo imati svoje mišljenje , ispravno je samo mišljenje sarajevske carsije ali i ono je ispravno dok ga ne promijene ko Tito 48-e.Dzaba krečite ….
Volim Mostar pa makar i vaki

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 okt 2025, 10:03

Marko1905 je napisao/la:
03 okt 2025, 23:59
Marko1905 je napisao/la:

Kao sto sam danas napisao izmislit će oni nešto , ako nisu objave klubova (Željo,Posušje,Velez) o sucima koji su npr pomogli Zrinjskom jednom prije 8 godina u Bjeljini :D , sad će pokušati sa izjavama Štimca jer mi ne smijemo imati svoje mišljenje , ispravno je samo mišljenje sarajevske carsije ali i ono je ispravno dok ga ne promijene ko Tito 48-e.Dzaba krečite ….
Nije to do misljenja, nego do onog ZDS. Sasvim normalno da je prijavljen fasista, ser.em mu se u pozdrav. Isto kao da neko u Njemackoj uputi Sieg Heil, logicno da ce biti prijavljen.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.