Btw. Mislim da bi nam najbolji, potencijalni lijevi bek mogao biti Vargas, momak je stvarno talentovan.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Što se tiče sinoćnje utakmice, nisam zadovoljan. Ovo je morala biti pobjeda. Ovako, mislim da će Inter osvojiti kup, a Milan Scudetto.
Btw. Mislim da bi nam najbolji, potencijalni lijevi bek mogao biti Vargas, momak je stvarno talentovan.
Still learning...
daš 25m i dovedemo gadomineysn je napisao/la:Što se tiče sinoćnje utakmice, nisam zadovoljan. Ovo je morala biti pobjeda. Ovako, mislim da će Inter osvojiti kup, a Milan Scudetto.
a ovako ćemo Taiwa dovesti džaba
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Ma znam da je skup, ali trošilo se i više para na bezvezne igrače. A mali je stvarno talentovan, mada ni Taiwo nije loš.robovi88 je napisao/la:daš 25m i dovedemo gadomineysn je napisao/la:Što se tiče sinoćnje utakmice, nisam zadovoljan. Ovo je morala biti pobjeda. Ovako, mislim da će Inter osvojiti kup, a Milan Scudetto.
Btw. Mislim da bi nam najbolji, potencijalni lijevi bek mogao biti Vargas, momak je stvarno talentovan.![]()
a ovako ćemo Taiwa dovesti džaba
Still learning...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
vargas je skup a još i nije bek, tj. ne igra uopšte na poziciji beka u fiorentini, a takvog igrača već imamo u emanuelsonu.
što se tiče kupa još je sve otvoreno, nije se alegri trebao kockati s oddom i papom, plus pirlo i sedorf zajedno su katastrofalna ideja, nije milanu nikad taj kup pretjerano bio bitan, ali zašto ne odigrati sa 100% uzvratnu na siciliji pa šta bude
što se tiče kupa još je sve otvoreno, nije se alegri trebao kockati s oddom i papom, plus pirlo i sedorf zajedno su katastrofalna ideja, nije milanu nikad taj kup pretjerano bio bitan, ali zašto ne odigrati sa 100% uzvratnu na siciliji pa šta bude
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 21 apr 2011, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Milan moze dobiti Palerma samo ako krene s prvih 11, a ne s onima jucer sto je krenuo , sve ovisi od kako ce stojati u Seri Adomineysn je napisao/la:Što se tiče sinoćnje utakmice, nisam zadovoljan. Ovo je morala biti pobjeda. Ovako, mislim da će Inter osvojiti kup, a Milan Scudetto.
WTF Milan poslao ponudu za Lavezzija težine 20m
Svašta na ovim Ssajtovima
Svašta na ovim Ssajtovima
Evo jedan snimak u znak podrške Pippu, da se što prije vrati na teren i postane najbolji strijelac LP.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Still learning...
- senad_flamin
- Kontakt:
Nigerijac Taiwo sasvim blizu dolaska u Milan
Nigerijski nogometaš Taye Taiwo, 26-godišnji lijevi bek Marseillea, od 2005. godine je jedan od najčvršćih stupova te francuske momčadi, no izgleda kako se bliži kraj te "ljubavi"...
Naime, talijanski mediji su u petak objavili da već neko vrijeme traju pregovori između Taiwa i Milana, a iste je potvrdio i Jose Anigo, direktor još uvijek aktualnog francuskog prvaka.
- Taiwo je jedan od igrača koji je najdulje s nama i mogući oproštaj će sigurno biti težak. No, on pregovara s Milanom i to ne krijemo. S obzirom na sve spremni smo na njegov ljetni odlazak - rekao je Anigo.
Na kraju ove sezone ističe aktualni ugovor Nigerijca s francuskim klubom i kako stvari stoje klub sa San Sira će u njemu dobiti kvalitetno i jako pojačanje za novu sezonu.
Nigerijski nogometaš Taye Taiwo, 26-godišnji lijevi bek Marseillea, od 2005. godine je jedan od najčvršćih stupova te francuske momčadi, no izgleda kako se bliži kraj te "ljubavi"...
Naime, talijanski mediji su u petak objavili da već neko vrijeme traju pregovori između Taiwa i Milana, a iste je potvrdio i Jose Anigo, direktor još uvijek aktualnog francuskog prvaka.
- Taiwo je jedan od igrača koji je najdulje s nama i mogući oproštaj će sigurno biti težak. No, on pregovara s Milanom i to ne krijemo. S obzirom na sve spremni smo na njegov ljetni odlazak - rekao je Anigo.
Na kraju ove sezone ističe aktualni ugovor Nigerijca s francuskim klubom i kako stvari stoje klub sa San Sira će u njemu dobiti kvalitetno i jako pojačanje za novu sezonu.
-RIVALDO-
to bib bilo extra pojacanje za milansenad_flamin je napisao/la:Nigerijac Taiwo sasvim blizu dolaska u Milan
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Karijera Antonija Kasana u Milanu mogla bi se završiti već ovog ljeta, prenosi britansko izdanje "goal.com" portala.
Milan će se na ljetu ozbiljno pojačati, ali će se istovremeno riješiti prekobrojnih igrača. Među njima bi mogao biti i Antonijo Kasano.
Pojačanje iz Sampdorije nije opravdalo očekivanja, a visoka primanja bi ga mogla koštati mjesta u ekipi Masimilijana Alegrija.
Naime, Kasano je u dresu Milana odigrao 17 utakmica. Osam puta je bio starter i u tim utakmicama je postigao samo jedan gol, uz dvije asistencije. Kasano je devet puta ušao sa klupe, te je u tim mečevima postigao po tri gola i asistencije. Tako dolazimo do 17 mečeva u dresu Milana uz samo četiri gola i pet asistencija.
"Goal.com" navodi kako će priliku za ostankom u klubu Kasano imati u naredna dva meča sezone, gdje će morati pokazati da je zaslužio ostanak u klubu. Ukoliko razočara, biro rada mu je sljedeća destinacija.
Milan će se na ljetu ozbiljno pojačati, ali će se istovremeno riješiti prekobrojnih igrača. Među njima bi mogao biti i Antonijo Kasano.
Pojačanje iz Sampdorije nije opravdalo očekivanja, a visoka primanja bi ga mogla koštati mjesta u ekipi Masimilijana Alegrija.
Naime, Kasano je u dresu Milana odigrao 17 utakmica. Osam puta je bio starter i u tim utakmicama je postigao samo jedan gol, uz dvije asistencije. Kasano je devet puta ušao sa klupe, te je u tim mečevima postigao po tri gola i asistencije. Tako dolazimo do 17 mečeva u dresu Milana uz samo četiri gola i pet asistencija.
"Goal.com" navodi kako će priliku za ostankom u klubu Kasano imati u naredna dva meča sezone, gdje će morati pokazati da je zaslužio ostanak u klubu. Ukoliko razočara, biro rada mu je sljedeća destinacija.
E jbm ti vise goal.com dokad misle objavljivat sranja,popisam im se na profesiju horsine smrdljive...
pa kad moraju svaki dan pistati nesto novo jbg zivjeti se mora :PpPpPscudetto je napisao/la:E jbm ti vise goal.com dokad misle objavljivat sranja,popisam im se na profesiju horsine smrdljive...
Inter 2:1 Lazio, Palermo 2:1 Napoli
A.C Milan Campione d' Italia 2010/2011
A.C Milan Campione d' Italia 2010/2011
- senad_flamin
- Kontakt:
MILAN : Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Robinho.
Nije lose.. nadam se da necemo kiksati,pobjeda bi nam dosta znacila..
Bojim se malo ovakvih utakmica...
Nije lose.. nadam se da necemo kiksati,pobjeda bi nam dosta znacila..
Bojim se malo ovakvih utakmica...
Zadnja izmjena: senad_flamin, dana/u 23 apr 2011, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
-RIVALDO-
Brescia-Milan: Formazioni Ufficiali/Official lineups:
BRESCIA: Arcari, Zambelli, Zebina, Bega, Berardi, Vass, Zanetti, Hetemaj, Diamanti, Eder, Carracciolo.
MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Robinho.
Idemo po titulu ! ( inače jedan info. naši igrači su u Bresciu otišli vozom
)
Forza Milan
BRESCIA: Arcari, Zambelli, Zebina, Bega, Berardi, Vass, Zanetti, Hetemaj, Diamanti, Eder, Carracciolo.
MILAN: Abbiati, Abate, Thiago Silva, Yepes, Zambrotta, Gattuso, Van Bommel, Seedorf, Boateng, Cassano, Robinho.
Idemo po titulu ! ( inače jedan info. naši igrači su u Bresciu otišli vozom
Forza Milan
Dobar sastav za nadam se nova 3 boda i korak blize zeljenom cilju.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
izgleda da se gatuzo ozljedio, igra flamini
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
U slučaju da Milan večeras dobije, Scudetto bi bio skoro pa zagarantovan. Ide nam na ruku poraz Napolija, a Intera smo ionako razbili sa 3:0. Kada bi uzeli ta 3 boda, pobjegli bi Interu na (ne)dostižnih 8 bodova, a Napolitancima na 9.
Forza Milan !
Forza Milan !
Still learning...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj milan da dobije
...pa jos uvjek 0:0 protiv ovih kloceva stvarno ne mogu da vjerujem..Mi smo gubili tiula i titula zbog ovakvih utkamica protiv ovakvih ekipa...koliko smo samo prokockali zadnjih 15tak godina titula, zbog ovakvih utkamica stvarno uzas....valjdace ga zabiti ebiga do kraja i titula je tu 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebote jos cemo izgubit, jer ljudi evo napadaju ubise nas zadnjih par minuta, a mi centra nismo presli, a ovih 10 zadnjih minuta trebamo gol postici
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.