Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Ako Zeljo za 9,10 godina nije zasluzan za Dzeku
50 utakmica za prvih tim, Amar Osim ga prvi ubacio kao kadeta u prvih tim
Vodeci se vasom logikom celik, sloboda, sarajevo, velez nikad igraca nisu napravili
To je jos sramota po vas ostale
Ne mozete Zelju da dostignete, a pricali bi o komparacijama Zeljo Dinamo i slicno
50 utakmica za prvih tim, Amar Osim ga prvi ubacio kao kadeta u prvih tim
Vodeci se vasom logikom celik, sloboda, sarajevo, velez nikad igraca nisu napravili
To je jos sramota po vas ostale
Ne mozete Zelju da dostignete, a pricali bi o komparacijama Zeljo Dinamo i slicno
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ima li ovdje moderatora koji konačno može zaustaviti ovo smeće? Već dugo nema nikakve veze s temom.
Joj druze koga boli qrac za Željom. Toliko vas Dzeko voli da neće da dodje na kraju karijere. A kamoli da sina upise u poznati zeljinu školu pored toliko opcija koje ima. 

Toliko o Zeljinoj cuvenoj skoli, a Sarajevo ih 6-0 nabilo danas 
Ne shvatam kako covjek uvijek nadje komparaciju Zelje i nekog drugog kluba i to sve pod izgovorom kako svi mi sa teme mrzimo Zelju.

Ne shvatam kako covjek uvijek nadje komparaciju Zelje i nekog drugog kluba i to sve pod izgovorom kako svi mi sa teme mrzimo Zelju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Juce Karlsruhe napravio istu foru kao mi kod kornera
smiju im se svi danas, znaci i to je od zlatana ideja jedini on malo radi u staffu ostali svi menadzeri ne radnici. Znaci taktika i korneri i ostalo sve bajramovic donjeo od Eichnera. Kakav blam.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Ne razumijem zasto je blam? Mislim shvatam ja da ti ado husara idalje fudbal shvatas kao "nabij je u bunar pa ce je neko pokupit". Jesu i Arsenalovi korneri blam? I oni koriste slicne metode gdje bukvalno cijela ekipa pravi prostor jednom igracu na korneru. Njemcima smo zabili gol iz kornera bas na taj fazon gdje su svi osim Edina usli na prvu a on isao na drugu i dobio loptu.bhfanatic14 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 09:58Juce Karlsruhe napravio istu foru kao mi kod kornerasmiju im se svi danas, znaci i to je od zlatana ideja jedini on malo radi u staffu ostali svi menadzeri ne radnici. Znaci taktika i korneri i ostalo sve bajramovic donjeo od Eichnera. Kakav blam.
Ali ne isplati se s tobom diskutovati. Da je mesanovic izveo korner a piric bio u 16 na istom ti bi ovdje pricao o savrsenoj akciji.
Hajmo za početak prvo igrače u kontinuiteti staviti na prirodne pozicije. Lako ćemo za kornere onda.
-
- Kontakt:
Lazove kocko kockarski,sta kaze ima dva igraca na karicevoj poziciji. Plus trece kolasinac. to su ? Mujakic i Burnic ?? Haha kocko raspali yebena si ti menadzerska varijanta, ali ti i znas da je bosnjo zaosto i glup da si ti za njih legenda i tu ne smije bit greske. Svetac se ne dovodi u pitanje. Jos mjesec dana pa se vracas tamo gdje ti je mjesto , u kockarske podrume sa malo svijetla sa losim ljudima i slabim kartama.
Burnic postao lijevi bek sa 28 godina igrao to 3 puta od 300 utakmica u karijeri. Isto mujakic igra stopera u merhamet kadaif ligi turski champjonat. E moj kocko lazljivi...
Burnic postao lijevi bek sa 28 godina igrao to 3 puta od 300 utakmica u karijeri. Isto mujakic igra stopera u merhamet kadaif ligi turski champjonat. E moj kocko lazljivi...
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- invincible1921
- Kontakt:
Poručio je da će naša selekcija protiv Kipra odraditi svoj dio posla, te istakao da će s posebnom pažnjom ispratiti duel Austrije i Rumunije.
"Ne možemo utjecati na tu utakmicu, ali taj rezultat će odrediti da li se borimo za prvo ili treće mjesto", naveo je Barbarez.
Ako dobijemo sve 3 do kraja prvi smo? ne kontam kakve veze ima utakmica rumuna i austrijanca...naravno da ce bit lakse ako kiksaju austrijanci, ali opet se mozemo plasiray
"Ne možemo utjecati na tu utakmicu, ali taj rezultat će odrediti da li se borimo za prvo ili treće mjesto", naveo je Barbarez.
Ako dobijemo sve 3 do kraja prvi smo? ne kontam kakve veze ima utakmica rumuna i austrijanca...naravno da ce bit lakse ako kiksaju austrijanci, ali opet se mozemo plasiray
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Mozemo se plasirati jedino ako Austriju dobijemo s 3-4 gola razlike, a to je prilicno nemoguce.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:40

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakva izjava, ovaj se već predao u Beču 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čestitke našem Barbi na vaspitanju onog debila iz Feyenoorda!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- invincible1921
- Kontakt:
Pa otkud znas kako ce austrija proc sa SM tj koliko ce ih dobit, plus da li ce dobit kipra19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:43Mozemo se plasirati jedino ako Austriju dobijemo s 3-4 gola razlike, a to je prilicno nemoguce.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:40
Ako dobijemo sve 3 do kraja prvi smo? ne kontam kakve veze ima utakmica rumuna i austrijanca...naravno da ce bit lakse ako kiksaju austrijanci, ali opet se mozemo plasiray![]()

Mislom razumijem logiku, vjerovatno si ti u pravu, ali opet ovo mi je malo previse od selektora da se prakticno predaje tri tekme do kraja
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Usro se nesretnik. Zar niste to vidjeli nakon austrije, zato je bio "najponosniji" selektor na svijetu. Da zadrzi poziciju on je bio pun sebe da ce dobit austriju a sada idu mirni tonovi. Da ostane i za ep28 gdje imamo jos manje sanse. Kockar je to sve sto radi ima pozadinu, opasan je to lik.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:40Poručio je da će naša selekcija protiv Kipra odraditi svoj dio posla, te istakao da će s posebnom pažnjom ispratiti duel Austrije i Rumunije.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Smrad gubitnik. Da ostane sto duze na poziciji gdje ne mora nista radit a uzima dobru lovu sa menadzerima. Kako je ruzan da hoce sto prije otic faca mu nije za gledat.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Znaci, okrecemo se barazu vec sad...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne znam čemu dižete galamu oko te izjave kad je tu skroz u pravu. Ako Austrija uzme 3 boda protiv Rumunije, za nas su kvalifikacije gotove. Imaju prije toga San Marino, tu će se osigurati što se gol razlike tiče i biti iznad nas.
Druga je stvar što je bosanski Guardiola zajebao i šefa i stanicu na Bilinom polju protiv San Marina gdje je jedva pobijedio.
Druga je stvar što je bosanski Guardiola zajebao i šefa i stanicu na Bilinom polju protiv San Marina gdje je jedva pobijedio.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma bas bezevze iskreno....kao sto rekoh oni imaju kipar i rumune...uostalom da je ne znam ti sta i koliko ocigledno trebas makar javno ti ko selektor pokazat da vjerujes u prolaz i najbolji moguci ishod. Pa taman da nam treba 3 razlike u Becu, idemo ih pokusat dobit 3 razlike...

=\_1921_/=
U slucaju iatog broja bodova, gleda li se prvo gol razlika ili međusobni duel? Ima li neko pouzdanu info?
Gol razlika. Samim time vec imamo bod manje, jer ce Austrija nabiti u dvije utakmice San Marino vise nego mi...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je