Znači nemate nikog iz te famozne akademije ni blizu prvog sastavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:26Lupaš gluposti, Mušija uopšte nije produkt akademije.Pact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:23Ma mogu vasi pobjediti i 16-0 kad Sarajevo ima trenutno jednog igraca iz te famozne akademije da trenutno igra za prvu ekipu i najgori je golman lige . I to naravno on je inace rezervni golman ali je Banić povrijedjen pa on mora igrati . Jeste da i Banić je u zadnjih 6 utakmica primio 12 golova pa ni on nije nista bolji .
Prvo pretraži na internetu, pa onda piši.
Premijer liga BiH - aktuelno
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Realno, koji ce im qrc akademija kad imaju ludog Mirvica koji ce iskesirati brutalne plate za Ljajica, Cimirota, Elezija, Ristovskog, Mlinarica itd.
Druga je stvar sto prave gluposti sa trenerima.
Druga je stvar sto prave gluposti sa trenerima.
Ne može svake godine biti igrača za prvi tim.iako neki od njih sigurno ne mogu biti gori od nekih od onih u prvom timu.ali nisam zabrinut. U akademiji ima dovoljno velikih talenata koji će se probiti.
Sto su vam dodali posjetu, a niste proslo kolo imali navijaca na Grbavici
Takodjer zrinjskom isto, nisu navijaca imali protiv veleza

Takodjer zrinjskom isto, nisu navijaca imali protiv veleza

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2025, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
E čuj Zuka .. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Mislim neko zukinog mentalnog sklop , jer i on voli slagat
Uzmite makar bod zrinjskom
Svakako ste ispod njih, nek nam ne pusu za vratom, a mi cemo radniku da vam ne pobjegnu
Molite se i za velez, jer sloga ja malo dalje od radnika
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Hansestadt
- Kontakt:
Zadnji igrac Sarajeva koji je nesto napravio je Dzemo Berberovic
Da li ce sloga danas prosuti bodove? Nek mi neko samo posalje koliko ce biti navijaca, koliko znam nije kisa u Hercegovini.
Ma da su njihovi dobili, bilo bi ovdje pravo orgijanje. Novinarčići bi takođe pisali 5 dana o tome.
Naše je da uzmemo pare za njih, oni neka se snalaze dalje.Hansestadt je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:51Zadnji igrac Sarajeva koji je nesto napravio je Dzemo Berberovic
- svrakino1921
- Kontakt:
A bukvalno sami sebe ukopali . Nama koliko god loš bio OP trenutno on je nama proizveo najboljeg golmana lige Muftica i Madzida Šošica koji je sa 18 godina otišao iz Željezničara pa se opet vratio koji je isto jedan od najboljih igrača lige. I to su naravno igrači koji trenutno igraju za nas .NoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:27Musija je dosao prosle godine iz Mladost Doboj KaknjaPact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:23
Ma mogu vasi pobjediti i 16-0 kad Sarajevo ima trenutno jednog igraca iz te famozne akademije da trenutno igra za prvu ekipu i najgori je golman lige . I to naravno on je inace rezervni golman ali je Banić povrijedjen pa on mora igrati . Jeste da i Banić je u zadnjih 6 utakmica primio 12 golova pa ni on nije nista bolji .
Dzabe ga napadas, to potvrdjuje da je u pravuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:26
Lupaš gluposti, Mušija uopšte nije produkt akademije.
Jos gore da ni Musija nije iz vase akademije, a prvih je 11 I jedin i jedni igra od u21
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma.ja ba,zato vi grdne pare uzeste za vase talente a mi ni marke,uostalom bio Musija il neki gambijac ili neko ko je od malena u akademiji nema nikakve veze,vazno da je nas igrac,mada vazda su se kone hvatale bilo crga pa sad evo i ovog.Pact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:03A bukvalno sami sebe ukopali . Nama koliko god loš bio OP trenutno on je nama proizveo najboljeg golmana lige Muftica i Madzida Šošica koji je sa 18 godina otišao iz Željezničara pa se opet vratio koji je isto jedan od najboljih igrača lige. I to su naravno igrači koji trenutno igraju za nas .NoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:27Musija je dosao prosle godine iz Mladost Doboj KaknjaPact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:23
Ma mogu vasi pobjediti i 16-0 kad Sarajevo ima trenutno jednog igraca iz te famozne akademije da trenutno igra za prvu ekipu i najgori je golman lige . I to naravno on je inace rezervni golman ali je Banić povrijedjen pa on mora igrati . Jeste da i Banić je u zadnjih 6 utakmica primio 12 golova pa ni on nije nista bolji .
Dzabe ga napadas, to potvrdjuje da je u pravuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:26
Jos gore da ni Musija nije iz vase akademije, a prvih je 11 I jedin i jedni igra od u21
Toliko je dobar da se vama vratio.Pact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:03A bukvalno sami sebe ukopali . Nama koliko god loš bio OP trenutno on je nama proizveo najboljeg golmana lige Muftica i Madzida Šošica koji je sa 18 godina otišao iz Željezničara pa se opet vratio koji je isto jedan od najboljih igrača lige. I to su naravno igrači koji trenutno igraju za nas .NoDi80 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:27Musija je dosao prosle godine iz Mladost Doboj KaknjaPact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:23
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni i Pitari se bore životom za opstanak u Ligi 10
Rođeni još nisu završili stadion
Večeras igraju sa Slogom
Kad smo mi igrali i pobjedili bio je haos
Sad niko ništa
Pitari ako izgube od Zrinje u ponedjeljak bit ce ludilo
Rođeni još nisu završili stadion
Večeras igraju sa Slogom
Kad smo mi igrali i pobjedili bio je haos
Sad niko ništa
Pitari ako izgube od Zrinje u ponedjeljak bit ce ludilo
- Riquelme1921
- Kontakt:
Gdje je Avenija kad zna smarat' sa Čelikom da nam podijeli video faula u 95. minuti sa 16 metara gdje igrač Čelika sam za sebe zapinje i upada.
Ili ovo moram pitati na temi Prva liga Federacije?
Ili ovo moram pitati na temi Prva liga Federacije?
Grupa iznad svakog pojedinca.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja, i?TheTruth34 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:28Znači nemate nikog iz te famozne akademije ni blizu prvog sastavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:26Lupaš gluposti, Mušija uopšte nije produkt akademije.Pact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:23
Prvo pretraži na internetu, pa onda piši.? Aferim
Moram te podsjetiti da po tom pitanju smo apsolutno broj 1 u BiH, jer volio bih čuti cifre drugih klubova, i koliko su oni od svojih produkta uzeli novaca u zadnjih 5 godina?
Sada nema, apsolutno da će opet u budućnosti biti, pogotovo ako je suditi prema U17 selekciji koju sad za sad Dupovac odlično vodi, što se i danas pokazalo. No, otom potom, idem previše daleko, mogu sutra ti momci "propasti".
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sto se tice para svaka castmosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:08
Ma.ja ba,zato vi grdne pare uzeste za vase talente a mi ni marke,uostalom bio Musija il neki gambijac ili neko ko je od malena u akademiji nema nikakve veze,vazno da je nas igrac,mada vazda su se kone hvatale bilo crga pa sad evo i ovog.
U ligi niko gorih igraca nije prodao za bolje pare
Uostalom karijere vasih prodanih igraca dovoljno govore
Evo jedini Kovacevic nesto napravio, a i on u losijem klubu od Hadziahmetovica
Zolotic klupa u Noahu, osvojio Belgijsku i igrao Portugalsku, a Cimirot se vratio u Sarajevo
Dizdarevic klupa nasem Karicu u Velezu…
Sehic u Baniku klupa, a Pidro klupa u Velezu
Hajradinovic reseta za Kasimpu, Varsanovic klupa u Genclerbirli
Visca legenda lige u kojoj su vasi igraci klupa
Stilic proglasen u najboljih 11 Poljske lige svih vremena
Ni igraca poput Stilica niste napravili
Kvalitet Zukanovica je nedostizan za vas, a Dzeku ne moramo ni spominjati
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2025, 18:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- TheTruth34
- Kontakt:
Izvini brat, ali koga qrc boli, koliko se para uzelo... Eto te ko MirvićGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:20Ja, i?TheTruth34 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:28Znači nemate nikog iz te famozne akademije ni blizu prvog sastavaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 okt 2025, 17:26
Prvo pretraži na internetu, pa onda piši.? Aferim
Moram te podsjetiti da po tom pitanju smo apsolutno broj 1 u BiH, jer volio bih čuti cifre drugih klubova, i koliko su oni od svojih produkta uzeli novaca u zadnjih 5 godina?
Sada nema, apsolutno da će opet u budućnosti biti, pogotovo ako je suditi prema U17 selekciji koju sad za sad Dupovac odlično vodi, što se i danas pokazalo. No, otom potom, idem previše daleko, mogu sutra ti momci "propasti".
Zna se, ko su i šta su Željina djeca, od reprezentacije pa do karijera.. Ko što neko napisa gore iznad, vi od Džeme niste kvalitet izbacili..
Ma uzmite vi i milijarde što se mene tiče ali ste u eri tih velikih transfera i dovodjenja zvijezda uzeli jedan kup i to kup gdje je UNFKS reklo da je namješteno . Samo što je meni fascinatno da svi vaši ti veliki transferi svi ti igrači su propali isto kao da im je napuhana cijena bila i da zapravo nisu vrijedili te pare . Vrhunac karijere jednog igraca kojeg proda FK sarajevo da igra za redovno klub u Turskoj koji je 10 na tabeli iz godine u godinu .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:08Ma.ja ba,zato vi grdne pare uzeste za vase talente a mi ni marke,uostalom bio Musija il neki gambijac ili neko ko je od malena u akademiji nema nikakve veze,vazno da je nas igrac,mada vazda su se kone hvatale bilo crga pa sad evo i ovog.Pact1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 18:03A bukvalno sami sebe ukopali . Nama koliko god loš bio OP trenutno on je nama proizveo najboljeg golmana lige Muftica i Madzida Šošica koji je sa 18 godina otišao iz Željezničara pa se opet vratio koji je isto jedan od najboljih igrača lige. I to su naravno igrači koji trenutno igraju za nas .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi