Nije bas ni simulirao, ljudi ne razumiju koliko malo je dovoljno da te neko gurne dok trcis i da padnes mislim to se ne uzima dovoljno u razmatranje u fudbalu kao gleda se blag kontakt i ne sviraju ovo ko faul a po meni u ovako lowscoring sportu kakav je fudbal treba da se daje prednost napadacima a ne da te neko moze gurat kako hoce dok trcis
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Mi smo tacno na nekom prelazu izmedju solidne I dobre ekipe Vidi se.
Steta povreda.
Sredina nam je elitna.
Steta povreda.
Sredina nam je elitna.
Ma uletio Dwayne na temu odmah nakon malo pozitive za Projekat i zbog toga ce sad izgubit. Tako da se Jay vraca.Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:19Tebra gdje nam je forumaš Jay? Da nije ne daj Bože sebi naudio?![]()
Ulazi agent u drugom poluvremenu i rješava ovo.![]()

Cak ga je i drzao malo za ruku kad ga je prosao. Ne bi pogrijesio i da je svirao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:19Nije bas ni simulirao, ljudi ne razumiju koliko malo je dovoljno da te neko gurne dok trcis i da padnes mislim to se ne uzima dovoljno u razmatranje u fudbalu kao gleda se blag kontakt i ne sviraju ovo ko faul a po meni u ovako lowscoring sportu kakav je fudbal treba da se daje prednost napadacima a ne da te neko moze gurat kako hoce dok trcis
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bruda nismo bez razloga svjetski klupski prvaciQuartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:01Bruda jel moguće da ste ovako nadmoćni i bez najboljeg igrača lige - Palmera?![]()

Stone hands👊
Sta je s agenta 007, je li imao ozlijedu kakvu? 

Ne vjerujem sta lik pise. Kae Colwilova povreda ih poremetila. Kao da je u pitanju Alesandro Nesta a ne obicni engleski polovnjak.Masqareda je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:22Ma uletio Dwayne na temu odmah nakon malo pozitive za Projekat i zbog toga ce sad izgubit. Tako da se Jay vraca.Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:19Tebra gdje nam je forumaš Jay? Da nije ne daj Bože sebi naudio?![]()
![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Topnici i danas žestoko oštećeni za jedan penalty-kick. Nevjerovatno šta se radi iz kola u kolo samo da se mašina zaustavi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Wirtzonja doktor.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa moraju li se svi povrijediti u odbrani 

- Marsal
- Kontakt:
Jedino kad odbrambeni uhvati živu u ruke tad je penal. Možda.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:33
Topnici i danas žestoko oštećeni za jedan penalty-kick. Nevjerovatno šta se radi iz kola u kolo samo da se mašina zaustavi.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
E cuj Lavia, zar je ziv ovaj lik 

Plavci baš sada improviziraju...hebote koja bolnica...ja da im je sada ona Murinjova Eva Carneiro..sve bi to brzo prohodalo
Stoperi celzija ko od stakla, ali jest se garnaco preporodio, ko god ode iz onog mancestera, progleda 

- wadethegreat
- Kontakt:
Fuj sta nam povrede uradise.
Nezasluzeno.
Nezasluzeno.
-
- Kontakt:
Kakav asist Isaka. 

- LenyYoro15
- Kontakt:
Ova zadnja akcija u kojoj ulazi u dobru šansu sa krila ti pokazuje koliko se preporodio Garnacho. Majstor je da izglednu šansu pretvori u 0 xG na kraju.
Takav je bio cijelu prošlu sezonu. Ali nije da nema potencijala. 46 miliona je OK za njega. Teško se veće ljudsko smeće od njega može naći u fudbalskom svijetu danas, a velika je konkurencija.
Takav je bio cijelu prošlu sezonu. Ali nije da nema potencijala. 46 miliona je OK za njega. Teško se veće ljudsko smeće od njega može naći u fudbalskom svijetu danas, a velika je konkurencija.
Sta sam rekao. Ne moze Dwayne da se suzdrzi jbg.JackW je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:32Ne vjerujem sta lik pise. Kae Colwilova povreda ih poremetila. Kao da je u pitanju Alesandro Nesta a ne obicni engleski polovnjak.Masqareda je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:22Ma uletio Dwayne na temu odmah nakon malo pozitive za Projekat i zbog toga ce sad izgubit. Tako da se Jay vraca.Quartararo je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:19
Tebra gdje nam je forumaš Jay? Da nije ne daj Bože sebi naudio?![]()
![]()
![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
Slucajno

Aj I Acheampong

Daj Jos povreda.
Prodavac vjere bas grohno. 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.