Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Macca nam sluzi samo da trci u krug, nikako ga ne koristimo. Nista ne ide i sta ces.
Brate, isti ovi igrači su funkcionisali prošle sezone. Postali smo bezidejni i ja trenutnog krivca za sve vidim u Slotu. Ja iskreno ne vidim šta pokušava i koji je njegov plan. Jer mi preskačemo sredinu terena kao pod Kloppom u njegovoj pretposlednjoj sezoni. S tim što su Kloppu tad igrali istrošeni Henderson i Fabinho a Slotu Szobo Macca i Graven.
Funkcionisali su jer si imao kreativca Trenta. Sad kad treba da neko istupi i popuni tu ulogu, nikoga nema.Fuerza je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:21Brate, isti ovi igrači su funkcionisali prošle sezone. Postali smo bezidejni i ja trenutnog krivca za sve vidim u Slotu. Ja iskreno ne vidim šta pokušava i koji je njegov plan. Jer mi preskačemo sredinu terena kao pod Kloppom u njegovoj pretposlednjoj sezoni. S tim što su Kloppu tad igrali istrošeni Henderson i Fabinho a Slotu Szobo Macca i Graven.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Meni je nejasno kao laiku sa strane da covjek ne vidi da svi igraju isto, igrac na igraca i presing u odredenim situacijama gdje ovi gube prelagano loptu. Iznosenje lopte ne postoji i osim sto se znaju do besvijesti dodavati u zadnjoj liniji i po potrebi ispucati u prazno (sto Jaime kaze igraju kosarku) oni urade nekad i rizicnu stvar kao u 42. minu kad je Graven izgubio loptu, obratite paznju kolka rupcaga u sredini nikog nema, Macca i Sobo 15m na polovini protivnika, ozbiljnii i jaci tim od plavaca bi vodio vec 3-0 sad, realno bez preseravanja. Prevelika distanca izmedu veznog i odbrane precesto, dodaj uz to da se ne ponavljam neke igrace koji nisu fit a igraju i igrace koji ne prate nazad kao Salah, a slag na kraju igraci koji igraju zaista lose onda dobijes ovakvu igru.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:16Celo se pogubio moze bit krivo kome hoce,al ovo ne sluti na dobro

Jones umjesto Macce, Robbo i Frimpong umjesto bekova od starta drugog pol, to je prioritet jer je uzasno ovo trenutno, to su najgore tacke. Hugo, Florian i Chiesa su na klupi, neko ce i ostati na istoj vjerovatno, da se moze i 6 izmjena izvrsit ne bi bilo lose.

- jasonstatham
- Kontakt:
Loše igraju, ali mi nekako bolje stoje nego protiv Galate.
Ah, da, Slot ima krede da narednih 5 sezona završi na tabeli gdje god hoće.
Zato popustite sa prozivanjem bez razloga.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Vratis macu/szobu na duplog pivota sa Ryanom, kerkeza i frimponga visocije kao wing bekovi.
Frimpong i Chiesa in na poluvremenu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima kite toliko kredita. Osvojio si PL u prvoj sezoni, ok. Dovedeni su ti sad rhunski igrači, na ekipu koja je šampion Engleske, neuspjeh je neprihvatljiv.jasonstatham je napisao/la: ↑04 okt 2025, 19:26Loše igraju, ali mi nekako bolje stoje nego protiv Galate.
Opet szobo bek hahah
Ne znam cime je Isak van forme zasluzio da bude u prvoj postavi a Ekitike predobro poceo sezonu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pogubio se slot skroz, vidi se i da igraci nista vise ne kontaju.
U ovom trenutku bi i bajcetic bio korisniji od macce.
U ovom trenutku bi i bajcetic bio korisniji od macce.
Ramo doktorski spustio loptu.
Popliti je malo Muhamede ...
To je ta igracina od 450k sedmicno.
Salah van, daj chiesu sad
Bukvalno mora lopta ici na salaha
Bukvalno mora lopta ici na salaha

Na stranu sve, bolje je ovo dosta danas nego zadnjih nekoliko utakmica.
Ekitike Isak2 s kosom
- JayCatwright
- Kontakt:
Imal muda izvadit najgoreg igraca do sad u sezoni?
Hvala Salahu, ali trebalo bi u narednom periodu probati sa nekom formacijom sa dva napadača Isak/Ekitike i Wirtz iza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.