Lazes bijedo Hrasnicka koja navija za pijačare.AlemC85 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 12:572005 godine sam bio na Grbavici, na sjeveru s rajom, gledali smo kup utakmicu, jos dok je Dzeko igrao za mitomane. Od prve minute, psovke i uvrede, narocito zapada i dijela sjevera, prvo protiv Dzeke, da je kloc, psovanje svega u porodici istome. Onda kasnije, kad su pocele psovke protiv Veleza i Starog Mosta, gdje psuju sve zivo, pa onda svi u glas kletve o ponovnom rusenju Mosta, pa onda psovke kako je HVO trebao sve pobiti i na kraju, podrska Svinjama iz medjugorja. Sve smo bili snimili i htjeli predati medijima, ali smo odustali, na molbu, nekoliko normalnih Manijaka tada. Eto to je taj seljo, trag vam se zametnuo.rishovski je napisao/la: ↑04 okt 2025, 11:23Jedno su želje vas pojedinih koji podržavate Želju i dodvoravate se ustašama... To samo govori o vama. A Velež ispast neće i nećete se imati čime naslađivati na kraju sezone.Hrammm1921 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 11:17Ne znam sta glume ovi pijacari fakat?
Igraju najgori fudbal , najblizi su ispadanju.![]()
Lazes životom.
2005 je Velez bio drugoligas i tek je 2006 usao u prvu ligu tako da nije bio opasnost u kupu.
2006 je dosao na Grbavicu, Mostarci i Mostarke koji zive u Sarajevu dosli u crvenim dresovima na utakmicu na sve tribine.
Šalovi se mijenjali, mi kupili Vladavica od vas 2005.
Zasto izmisljas uhljupe?
Sve do zadnje rijeci si slagao.