Pa dobro, šta je tu čudno, nekada su sve grupe bile multietničke, a sada više nisu...Šta ti misliš da u Lešinarima sada nema muslimana i hrvata?Orvel je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:51Istina, a to u prilog ne ide bas lesinarima jer je vecinski jugoslovensko i muslimansko stanovnistvo pratilo borac.fks74 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:48Nisam ja junge, mene grupe ne zanimaju i nisu me nikada zanimale.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:41
Izgleda da si junge, ali popričaj malo sa starijim pitarima, a ima ih i ovdje na forumu![]()
Vultures i HZ su bile maltene bratske grupe.
Mislim da su vas cak i ovi iz Prijedora nedavno prozvali sa onim snimkom da je prva zastava SDA bila na tribini navijaca borca..
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ja sam bio na utakmicama Borac - Zvezda. Jedna je bila 2:0 za Borac,a druga 2:2 i penal bod za Borac. Sezone 1991 i 1992 . Na istoku je bila zastava sdaOrvel je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:51Istina, a to u prilog ne ide bas lesinarima jer je vecinski jugoslovensko i muslimansko stanovnistvo pratilo borac.fks74 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:48Nisam ja junge, mene grupe ne zanimaju i nisu me nikada zanimale.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:41
Izgleda da si junge, ali popričaj malo sa starijim pitarima, a ima ih i ovdje na forumu![]()
Vultures i HZ su bile maltene bratske grupe.
Mislim da su vas cak i ovi iz Prijedora nedavno prozvali sa onim snimkom da je prva zastava SDA bila na tribini navijaca borca..
Ova situacija sa Vedranom je najčistije ogledalo ove države. Nažalost, mislim da pravi krivci nikada neće biti uhvaćeni, jer to nije u interesu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Combattente87
- Kontakt:
SDA je imala najveći skup u istoriji u BL, eto to niste znali, ali ne znam šta je poenta toga sada? Pogotovo ovo vezano.za Krajiški derbi...šta u Prijedoru nije bilo muslimana prije rata?Zigazaga je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:58Ja sam bio na utakmicama Borac - Zvezda. Jedna je bila 2:0 za Borac,a druga 2:2 i penal bod za Borac. Sezone 1991 i 1992 . Na istoku je bila zastava sda
Nije to poenta. Naravno da je bilo Muslimana u PD,bara,bara,ali nije bilo politike na tribini. Doduše,manji smo klub,grad i tad smo bili druga liga SFRJ.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:02SDA je imala najveći skup u istoriji u BL, eto to niste znali, ali ne znam šta je poenta toga sada? Pogotovo ovo vezano.za Krajiški derbi...šta u Prijedoru nije bilo muslimana prije rata?
U sustini to ne bi trebalo ni igrati preveliku ulogu jer se navija za klub a ne za vjeru i naciju. Problem jeste kod klubova kojima su navijaci bili a nekima postali, navijaci rezima, vjere i nacije, te su poistovjetili klubove sa istim tim vjerama i nacijama sto je besmisleno.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:54Pa dobro, šta je tu čudno, nekada su sve grupe bile multietničke, a sada više nisu...Šta ti misliš da u Lešinarima sada nema muslimana i hrvata?
Taj vas klub je i otvoreno postao rezimski, pa vjerujem da je i publika koja je ostala da to prati, ista takva, rezimska.
- Combattente87
- Kontakt:
Znači neko od 10 hiljada ljudi na tribini izvadio zastavu SDA i odmah je to politika u klubu? SvaštaZigazaga je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:04Nije to poenta. Naravno da je bilo Muslimana u PD,bara,bara,ali nije bilo politike na tribini. Doduše,manji smo klub,grad i tad smo bili druga liga SFRJ.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:02SDA je imala najveći skup u istoriji u BL, eto to niste znali, ali ne znam šta je poenta toga sada? Pogotovo ovo vezano.za Krajiški derbi...šta u Prijedoru nije bilo muslimana prije rata?
1:0 za velez
Kako udje lopta hahah
Kako udje lopta hahah
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kakav gol 
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
RA, naklon do poda, hvala braco...

- Combattente87
- Kontakt:
Nisi u pravu ! Al iluzorno je da ja tebi sada objašnjavam zašto nisi u pravu, jer vaša percepcija ovog grada i kluba je u potpunosti pogrešna i previše se generalizuje...Orvel je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:04U sustini to ne bi trebalo ni igrati preveliku ulogu jer se navija za klub a ne za vjeru i naciju. Problem jeste kod klubova kojima su navijaci bili a nekima postali, navijaci rezima, vjere i nacije, te su poistovjetili klubove sa istim tim vjerama i nacijama sto je besmisleno.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:54Pa dobro, šta je tu čudno, nekada su sve grupe bile multietničke, a sada više nisu...Šta ti misliš da u Lešinarima sada nema muslimana i hrvata?
Taj vas klub je i otvoreno postao rezimski, pa vjerujem da je i publika koja je ostala da to prati, ista takva, rezimska.
Pijacari su zesci papci. Uspjeli zakuhati sa svima, okrenuti sve protiv sebe.
Ostalo im je jos samo da vama sisaju cundare
Cija nasa? Koja to alternativa postoji u BL? Ne moramo diskutovati ali smijesno je reci da je percepcija grada i kluba pogresna s necije strane ako tako isto.misle.gradjani tog.grada.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:11Nisi u pravu ! Al iluzorno je da ja tebi sada objašnjavam zašto nisi u pravu, jer vaša percepcija ovog grada i kluba je u potpunosti pogrešna i previše se generalizuje...Orvel je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:04U sustini to ne bi trebalo ni igrati preveliku ulogu jer se navija za klub a ne za vjeru i naciju. Problem jeste kod klubova kojima su navijaci bili a nekima postali, navijaci rezima, vjere i nacije, te su poistovjetili klubove sa istim tim vjerama i nacijama sto je besmisleno.Combattente87 je napisao/la: ↑04 okt 2025, 21:54
Pa dobro, šta je tu čudno, nekada su sve grupe bile multietničke, a sada više nisu...Šta ti misliš da u Lešinarima sada nema muslimana i hrvata?
Bollji velez u drugom
Sloga bez konkretne sanse, procitana igra kroz sredinu na Jovica ili Vidica koji igraju dupli pas ili razigravaju krila
2,3 godine isto igraju
Veceras predju centar i ne znaju sta ce s loptom
Sloga bez konkretne sanse, procitana igra kroz sredinu na Jovica ili Vidica koji igraju dupli pas ili razigravaju krila
2,3 godine isto igraju
Veceras predju centar i ne znaju sta ce s loptom
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2025, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- kolezeljovac
- Kontakt:
Očigledno je sve bilo do Sablića... Ovo je večeras drugi Velež....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ibro je Alex Ferguson za onog Sablica.....
Sutra Željo naprijed sve do pobjede
Jos kad bi rudar i sarajevo uzeli makar po bod borcu i zrinjskom
Mada rudar trebam zaboraviti, ne vjerujem da ce se trositi sutra
Ocekujem radnik - zeljeznicar 0:3
Rudar - borac 0:5
sarajevo - zrinjski 2:2 3:2
Jos kad bi rudar i sarajevo uzeli makar po bod borcu i zrinjskom
Mada rudar trebam zaboraviti, ne vjerujem da ce se trositi sutra
Ocekujem radnik - zeljeznicar 0:3
Rudar - borac 0:5
sarajevo - zrinjski 2:2 3:2
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 okt 2025, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
Direktorcic
- Kontakt:
Ibro je dobar trener,ali nije do sabljica.Mislim da ce moralne stvari leci na svoje mjesto sa Ibrom,prvo em ne radi za pare uvjeren sam,drugo ne mozes Ibri uvalit igraca da mu je rodjak a vjerovatno nece ibri ni ostatkolezeljovac je napisao/la: ↑04 okt 2025, 22:30Očigledno je sve bilo do Sablića... Ovo je večeras drugi Velež....