FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo novog "mahalca" da nam oči otvara i da nam objasni kako je sve bajno u Klubu. Šta kaže "uloži ti pare pa se pitaj"

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- napoleon72
- Kontakt:
Pa koji je tvoj prijedlog druze? Gore momku repliciras "nemoj okretat ledja klubu kad ne ide", a onda na dva posta repliciras da Vico vedri i oblaci i da je liga obesmisljena i da se nema sta igrat. Sta onda da radimo, da dolazimo na utakmice onako, navijamo a znamo da od tog nema nista? Ne treba se borit, ne treba nesta promijenit, ne treba okrenut ledja svemu... najbolje klimat glavom Mirvatolahu koji se "bori protiv saveza".Mahalac7 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:11Analiticaru intervjua zaboravio si jednu najvazniju cinjenicu a to je da u nasem fudbalu vedri i oblaci Gico iz BL. Da nije Mirvica on bi nas gurno u drugi ligu da moze. Prema tome ne mozes porediti period kad smo osvajali titule i sad. Ovi je borba sa vjetrenhacama buraz
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
To i jeste jedina istina, kada uložiš pare pitaćeš se za nešto. Ovako samo možeš, navijati ako želiš i pisati na forumu. Tako je klub uređen i to je tako, on daje pare i on se pita.
A naše je samo da klimamo glavama, jel tako?
Jasta,nase je samo da dolazimo po kisi snijegu i tapsemo rukicama za naseg Predsjednika jer je on dao pare
Samo da nam ne ode Mirvah
Tako to ide u svijetu, ako nemaš lovu klimaš glavom.Pendulum je napisao/la: ↑05 okt 2025, 12:49A naše je samo da klimamo glavama, jel tako?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
To nije istina i samo je losa propaganda.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- napoleon72
- Kontakt:
Al ja sve mogu shvatit osim jednog. Kako ba mozes zaposlit ljude koji navijaju za najveceg rivala? Pa ja ne bih zaposlio ni nekog neutralnog, sem na neke bas pozadinske funkcije. Al da mozes navaljat dokazanih mrzitelja kluba i dat im ugovore... to mi nije jasno. Ja bih u statut unio da svako ko ima mrlju u proslosti vezanu za mrznju prema klubu, ne moze dobit ugovor taman da je Yamal licno. Sta je ovaj Seferovic bolji od Milkanovica onog iz Borca? Obojica yebu mater nasim igracima, samo ovog vratis, onog pljujes.
Na razgovoru za posao u administraciji ili marketingu obavit tehnicki razgovor sa kandidatima. Ako ne znas neku osnovnu historiju, nemas barem 5 clanskih, nemas barem 20 domacih karata, nema radit. Nek si ti strucan, al meni je draze da imam slabiju fb stranicu al bez objava "nikad poraz, uvijek lekcija", nego da tog ko vodi stranicu fakat doboli poraz i da ne podyebaje navijace. Ovako se qrve smiju, smisljaju citate, provlace postove kroz ChatGPT i mlate lovu od kluba.
Na razgovoru za posao u administraciji ili marketingu obavit tehnicki razgovor sa kandidatima. Ako ne znas neku osnovnu historiju, nemas barem 5 clanskih, nemas barem 20 domacih karata, nema radit. Nek si ti strucan, al meni je draze da imam slabiju fb stranicu al bez objava "nikad poraz, uvijek lekcija", nego da tog ko vodi stranicu fakat doboli poraz i da ne podyebaje navijace. Ovako se qrve smiju, smisljaju citate, provlace postove kroz ChatGPT i mlate lovu od kluba.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Mi navijaci koji VOLIMO FK SARAJEVO, moramo svatit da moramo radit na sebi, prvo.
Za brojnost krv Mirvic, odnosno slabi rezultati
Proske godine izbacili oktobe dobro igrali protiv trnave
Igrali veoma dobro citavu sezonu sudije nas osakatile najtezim putem dosli do KUP BH, PROSJEK PO UTAKMICI ako se derbi izbaci 4 k ljudi, i tako osteceni sudiskim odlukama MI NAVIJACI OSUDIMO KLUB DA JE NAMJESTIO KUP. Igrali smo veoma dobro citavu sezonu i gdje smo slabije igrali sudiskim odlukama (nedosudjeni penali ponisteni cisti golovi)il smo bili bas dominantni derbi.
Naravno nase opravdanje je -20 za prvim kisa hladno nema krova. MIRVIC TU 3 godine i odma problem krov hladnoca a nije problem vlast koja 30 godina nije WC soolju napravila na stadionu.
Vodimo se time da smo prodajom poremetiki balans kostur ekipe. Buljubasic apsulutno nije igrac bez kojeg smo se raspali niti igrac kojinje bio toliko dominantan, Dal varesanovic jedva da je i bio standardan jos manje bitni igrac, vivaros tako reci i nije igrao kod nas (dobar biznis odluka sa posudbom i dobra zarada) jedino za bubanju mozes reci da je igrac koji je bio dominantan al realno gojko cimirot moze dostojno njega nadomjestit, MAMAS ce sigurno vise dat od Jatte.
Gulijashviki keremeh produzeni mlinaric elezi adem turda
Banic nazalost se povrijedio i ta pozicija dosta nas handri u poslednje 4 godine imamo pehove il fulamo sa golmanima il se povrijedi
Prica se o pavicicu covjek je bio posudjen igrac, sigurno je trazio ogromnu platu plus ostetu koju bi mi morali platit na kraju zavrsio u nekom varazdinu rezerva
Lulic je takodje bio posudjen igra c ligu u itali sad osteta plus njegova primanja koja nisu mala dugo je bio povrijdjen nije vala pravio neku razliku, prije bi pavicica doveo nego njega, al kod njeg je bila opcija odkupa.
Adem elezi mamad cimirot turda mlinaric DJORDJEVIC krdzalic vs pavicic lulic bubanja jatta mustafic KRDZALIC
Banic ristovski jovic PASKALEV (gojkovic) vs rogic jovic paskakev soldo
I prodali smo bubanju jattu za 2,8 m€ i jos niko nijedan strucnjak nije rekao da RISTERSKI IMENICKI imamo losi roster od bilo koje ekipe u bh. SVE IJEDAN NOVINAR STRUCNJAK BIVSI SADASNJI TRENER JE REKAO DA IMAMO NAJ JACI ROSTER. Ocito PROBLEM IMAMO SA SS STO NEZNAMO DA PROBEREMO il kad dobijemo dobrog trenera neznamo da ga zadrzimo il on nececsa ostane tu ZZ Npr
**** golman i mujkic
Igrali veoma dobro citavu sezonu sudije nas osakatile najtezim putem dosli do KUP BH, PROSJEK PO UTAKMICI ako se derbi izbaci 4 k ljudi, i tako osteceni sudiskim odlukama MI NAVIJACI OSUDIMO KLUB DA JE NAMJESTIO KUP. Igrali smo veoma dobro citavu sezonu i gdje smo slabije igrali sudiskim odlukama (nedosudjeni penali ponisteni cisti golovi)il smo bili bas dominantni derbi.
Naravno nase opravdanje je -20 za prvim kisa hladno nema krova. MIRVIC TU 3 godine i odma problem krov hladnoca a nije problem vlast koja 30 godina nije WC soolju napravila na stadionu.
Vodimo se time da smo prodajom poremetiki balans kostur ekipe. Buljubasic apsulutno nije igrac bez kojeg smo se raspali niti igrac kojinje bio toliko dominantan, Dal varesanovic jedva da je i bio standardan jos manje bitni igrac, vivaros tako reci i nije igrao kod nas (dobar biznis odluka sa posudbom i dobra zarada) jedino za bubanju mozes reci da je igrac koji je bio dominantan al realno gojko cimirot moze dostojno njega nadomjestit, MAMAS ce sigurno vise dat od Jatte.
Banic nazalost se povrijedio i ta pozicija dosta nas handri u poslednje 4 godine imamo pehove il fulamo sa golmanima il se povrijedi
Prica se o pavicicu covjek je bio posudjen igrac, sigurno je trazio ogromnu platu plus ostetu koju bi mi morali platit na kraju zavrsio u nekom varazdinu rezerva
Lulic je takodje bio posudjen igra c ligu u itali sad osteta plus njegova primanja koja nisu mala dugo je bio povrijdjen nije vala pravio neku razliku, prije bi pavicica doveo nego njega, al kod njeg je bila opcija odkupa.
Adem elezi mamad cimirot turda mlinaric DJORDJEVIC krdzalic vs pavicic lulic bubanja jatta mustafic KRDZALIC
I prodali smo bubanju jattu za 2,8 m€ i jos niko nijedan strucnjak nije rekao da RISTERSKI IMENICKI imamo losi roster od bilo koje ekipe u bh. SVE IJEDAN NOVINAR STRUCNJAK BIVSI SADASNJI TRENER JE REKAO DA IMAMO NAJ JACI ROSTER. Ocito PROBLEM IMAMO SA SS STO NEZNAMO DA PROBEREMO il kad dobijemo dobrog trenera neznamo da ga zadrzimo il on nececsa ostane tu ZZ Npr
**** golman i mujkic
- jurisicduska
- Kontakt:
Koliko su normalni u klubu najbolje govori to da su ostavili Kenana Handzica u strucnom stabu a pridruzili mu ni manje ni vise nego Seferovica. Zamisli ti mozgova.
Pa taj Seferovic je psovao i nabijao na k FK Sarajevo ne tako davno, kako on moze biti dio kluba ? Manja je glupost Radovca vratiti nego njega.
I onda se pitamo sto nas nece, pa kako ce te htjeti.
Pa taj Seferovic je psovao i nabijao na k FK Sarajevo ne tako davno, kako on moze biti dio kluba ? Manja je glupost Radovca vratiti nego njega.
I onda se pitamo sto nas nece, pa kako ce te htjeti.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 05 okt 2025, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- AvannGardaa46
Izlapio ti je fazon te nepismenosti, vidiš da te niko ne doživljava više..Pitar6785 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 13:44Mi navijaci koji VOLIMO FK SARAJEVO, moramo svatit da moramo radit na sebi, prvo.
**** golman i mujkic
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
-
laznokrilo
- Kontakt:
Hoce li biti neka press konf. za utakmicu ili cemo opet preskocit to ko za derbi
Zadnja izmjena: Fouzi1, dana/u 05 okt 2025, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Isto tako se ne može porediti tvoje mišljenje i mišljenje nekoga ko je tu svaku utakmicu.
Možda u tvom svijetu.
U realnom svijetu ljudi negoduju, bune se, kritikuju. Traže da se nešto promijeni (na bolje naravno). Ti nastavi da klimaš glavom.
Unušić noga
Pitanje za tebe i @maahalac 7
Ako sutra dođe neki investitor kojem je najdraža boja roza i voli egzoticna imena, pa odluci da fks vise ne bude fks, nego nk pink sa rozim dresovima, hocemo li klimati glavom?
Ne ide to tako prijatelju.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Za bolje i nismo.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Jet2Holiday, Lecler i 44 gosta.