FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

MaGiCa
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la MaGiCa » 23 apr 2011, 21:14

Partizan zasluzeno slavio. Zvezda je bila katastrofalna u drugom poluvremenu. ;)
Navijaci, "vernici" (a u sustini krimosi), su sada verovatno srecni. 8-)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 apr 2011, 21:20

Ja ne znam sta da kazem!!! Sem onog ofsajda kaludjerovica :roll: u prvom poluvremenu,nismo bitno osteceni.Jevticu bi polomio obe noge!Onakvi ljudi nisu za Zvezdu.Sever prazan , gledala :22.000 :roll: Nije to bas derbi pravi ;)
MaGiCa je napisao/la:Partizan zasluzeno slavio. Zvezda je bila katastrofalna u drugom poluvremenu. ;)
Navijaci, "vernici" (a u sustini krimosi), su sada verovatno srecni. 8-)
O kakvim krimosima je rec ako mozes da mi objasnis i pojasnis,zamolio bih te? Sta to ima kriminalno u navijacima Zvezde?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 apr 2011, 21:31

Tribalian je napisao/la: O kakvim krimosima je rec ako mozes da mi objasnis i pojasnis,zamolio bih te? Sta to ima kriminalno u navijacima Zvezde?
Ne pravi se da si neobavesten.
Zna se koliko sljama na severu i na jugu ima kriminalne dosijee. Razlika je u tome sto ovi sa severa moralisu vise. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 apr 2011, 22:07

MaGiCa je napisao/la:
Tribalian je napisao/la: O kakvim krimosima je rec ako mozes da mi objasnis i pojasnis,zamolio bih te? Sta to ima kriminalno u navijacima Zvezde?
Zna se koliko sljama na severu i na jugu ima kriminalne dosijee. Razlika je u tome sto ovi sa severa moralisu vise. ;)
Ne pravim se ja neobavesten,samo se to mnogo preuvelicava.Niko nije dosao na zvezdin sever da bi postao kriminalac.Ako je neko "s one strane zakona" to je postao van stadiona.Ne kazem ja da ih nema,ali oni ne obavljaju nikakve kriminalne aktivnosti na tribini.Tu smo svi zbog Zvezde.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 apr 2011, 22:52

Tribalian je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Ne pravim se ja neobavesten,samo se to mnogo preuvelicava.Niko nije dosao na zvezdin sever da bi postao kriminalac.Ako je neko "s one strane zakona" to je postao van stadiona.Ne kazem ja da ih nema,ali oni ne obavljaju nikakve kriminalne aktivnosti na tribini.Tu smo svi zbog Zvezde.
Bold 1 - To su uglavnom glavni tj. vodje po kojima se lako da videti cime se bave.
Bold 2 - Danas niste bili. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 apr 2011, 22:59

1. Ne bih rekao.
2. Nismo bili danas,razloge sam naveo u jednom od prethodnih postova.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2011, 23:19

Nikad, ali nikad mi nece biti jasno kako svaki nas trener pada na nekim pocetnickim greskama ??! Jos juce kada sam vidio stoperski par Karleusa - Cosic(dobro, on manje vise, jer u zadnje vrijeme igra sasvim ok) neka me muka uhvatila...

Kao prvo, zar je moguce da Robi koji se vec jednom opekao na prvom mecu u kupu, pravi istu kardinalnu gresku i u odsustvu Vilotica stavlja najgoru mogucu stopersku kombinaciju! Karleusu pogotovo ne mogu da svarim...

Kao drugo, mjesecima prica kako mi igramo svoju igru i da nas ne interesuju protivnici, a onda u najvaznijoj utakmici sezone, on nesto kombinuje i stavlja Borhu na lijevu stranu, a Lazovica na desnu, umjesto da igra vec oprobanu varijantu sa Lazovicem u sredini, a Borhom na desnoj strani ?!

Kao trece, mi nikada necemo nista znacajno napraviti sve dok Cadu igra i dok ga forsira taj koji ga forsira...

Kao cetvrto, nama su 3 igraca 80 % ekipe, a to se najbolje vidjelo veceras! Vilotic-Evandro-Borha! Prva 2 nisu igrala i posledice toga su veoma bolne... :cry:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 apr 2011, 23:22

Brate za mene je Robi najjaca karika u Zvezdi,al sto ti kazes STA MU BI???????????????? :roll: I evo sad kritikuje liniju Tosic - Cosic- Adi ,kao u prodali su mnogo lopti i to............. Onaj Karleusin mali ja ono ne znam,al pomenuh gore ja bi onog Jevtica u Sopot!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 apr 2011, 23:29

Ma dzaba njemu da igra i ko Barca kad u kljucnoj tekmi napravi ovako kardinalnu gresku stavivsi Karleusu u prvu postavu! Meni bi Vilotic i sa jednom nogom igrao prije tog shabana...

Komentarisem s bratom kako treba na poluvremenu ubaciti Adija umjesto Karleuse i kazem ja njemu u sali: 'sad bi bio fazon da izbaci cosica' (koji je super odigrao) kad pogleda u tv, reko neka greska, nisam mogao da vjerujem sta lik radi... :shock:

Slazem se za Jevtica, jos jedom je pokazao da nije igrac za Zvezdu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 apr 2011, 23:46

marconato je napisao/la:Ma dzaba njemu da igra i ko Barca kad u kljucnoj tekmi napravi ovako kardinalnu gresku stavivsi Karleusu u prvu postavu! Meni bi Vilotic i sa jednom nogom igrao prije tog shabana...

Komentarisem s bratom kako treba na poluvremenu ubaciti Adija umjesto Karleuse i kazem ja njemu u sali: 'sad bi bio fazon da izbaci cosica' (koji je super odigrao) kad pogleda u tv, reko neka greska, nisam mogao da vjerujem sta lik radi... :shock:

Kazu da su nam ovi dali 6 miliona ,msm ovi iz Gasproma.S tim parama plus jos nesto od verovatne prodaje Ninkova i jos nekih,mi stvarno mozemo da napravimo izvanrednu ekipu.Pre 20 godina kalibar igraca kao jevtic ne bi mogao da igra ni u Pelisteru iz Bitolja,al evo takav indijanac sad igra u Zvezdi,ono glavom iz prvog poluvremena,ja mislim da je ono bilo teze promasiti nego pogoditi,lik udari i ode 3 metra iznad gola :shock: strasno!

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 23 apr 2011, 23:56

' $ ' " ? све ове $ " " нас,наравно " у '. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LARISSA RIQUELME!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2011, 00:02

Tribalian je napisao/la:
marconato je napisao/la:Ma dzaba njemu da igra i ko Barca kad u kljucnoj tekmi napravi ovako kardinalnu gresku stavivsi Karleusu u prvu postavu! Meni bi Vilotic i sa jednom nogom igrao prije tog shabana...

Kazu da su nam ovi dali 6 miliona ,msm ovi iz Gasproma.S tim parama plus jos nesto od verovatne prodaje Ninkova i jos nekih,mi stvarno mozemo da napravimo izvanrednu ekipu.Pre 20 godina kalibar igraca kao jevtic ne bi mogao da igra ni u Pelisteru iz Bitolja,al evo takav indijanac sad igra u Zvezdi,ono glavom iz prvog poluvremena,ja mislim da je ono bilo teze promasiti nego pogoditi,lik udari i ode 3 metra iznad gola :shock: strasno!
Shebao nas je i u kupu kada isto tako iz izgledne situacije nije pogodio glavom sa 3 m na marakani...

Nista, nadam se da je Robi KONACNO shvatio ono sto je odavno morao da shvati, a to da ne smije vise praviti pocetnicke greske tipa Karleusa na stoperu...

Imamo golmane, vilotu, adija, ninkova, evandra, borhu, kaludjera + micka, lazovica, vesovica...koji su jos 'bebe', dovesti jos 3-4 pojacanja tipa ninkovic i imacemo kvalitetan tim za evropu!

Ja samo jos davno rekao da je titula samo premija i da je nabitnije da zadrzimo, tj. polako stvaramo tim, a tek smo na pocetku! Najvise mi je zao zbog toga sto mi padnemo na glupim stvarima, tj. sitnicama, ali one cesto, nazalost, mnogo znace...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2011, 00:04

28TAGOE je napisao/la:' $ ' " ? све ове $ " " нас,наравно " у '. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uzivaj u vasih 5 min. a onda ponovo dolazi nasih 500... :D ;)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 24 apr 2011, 00:07

[youtube][/youtube]
" ЈЕ ТУГА ? $ " А ? ' !
LARISSA RIQUELME!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2011, 00:23

Zaboravio sam u svome prethodnom postu da napisem.

Svaka cast Delijama,svaka cast navijacima Zvezde sto su ostali dosledni svome,sto su ostali ujedinjeni u ovim teskim vremenima za Srbiju i pokazali da se trebaju pratiti nasi stari obicaji,a ne da u ovome periodu modernizacije nasedamo na ono sto nam sprema zapad.

Jos jednom svaka cast Delijama,i ne samo Delijama nego (skoro)celom navijackom pokretu koji su ovo podrzali,a zanimljive komentare mozete procitati na navijackom sajtu Srbije(znate koji),i da vidite kako ljudi koji su zivot dali za tribine misle o danasnjem danu(naravno zna se koje u prvom planu)

Za kraj svim Pravoslavcima a i Katolicima sretan Uskrs/Vaskrs:
slika
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 apr 2011, 00:46

marconato je napisao/la:
28TAGOE je napisao/la:' $ ' " ? све ове $ " " нас,наравно " у '. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uzivaj u vasih 5 min. a onda ponovo dolazi nasih 500... :D ;)
Pamti on period 2000-2008 ;) Zato i pokusava da provocira ;) Nije mogao da izdrzi da se drzi svoje strane o svom timu,da je izdrzao ne bi bio navijac malog partizana sa armijskog pasnjaka. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 apr 2011, 17:33

Sta je bilo,bilo je.......... Idemo dalje. Sledeci je Hajduk iz Kule!
Na nasim igracima je da im daju sto vise golova,da im overimo kartu za drugu ligu,da se pozdravimo sa njihovim predsednikom ;) da im pozelimo srecan put u nizi rang ,i uputimo srdacne zelje da se vise nikad ne vrate u elitu . Klubovi kao sto su Hajduk iz Kule i Cukaricki nisu dostojni igranja u ovoj nasoj kakvoj takvoj super ligi. Nadam se da cemo im uvaliti bar 5 komada!!!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 24 apr 2011, 18:06

HRISTOS VOSKRESE

Zaslužena pobjeda partizana, sjajna taktika Stanojevića.
Partizan je dobio oba derbija i zasluženo uzima titulu.
Na žalost nismo se snašli, drugo poluvrijeme katastrofa.
Robi pravi novu Zvezdu ali napravio je nekoliko grešaka sa izmjenama kako u kupu tako i u ovoj prvenstvenoj tekmi.
Pod hitno se riješiti Kadua, Tošića, Jevtića, pa i Koromana.
Biće Zvezda ona prava, još nam samo pare fale od Gazproma za pojačanja :)

ZVEZDO VOLIM TE
- " $...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 apr 2011, 18:41

obannon je napisao/la:HRISTOS VOSKRESE

Zaslužena pobjeda partizana, sjajna taktika Stanojevića.
Partizan je dobio oba derbija i zasluženo uzima titulu.
Na žalost nismo se snašli, drugo poluvrijeme katastrofa.
Robi pravi novu Zvezdu ali napravio je nekoliko grešaka sa izmjenama kako u kupu tako i u ovoj prvenstvenoj tekmi.
Pod hitno se riješiti Kadua, Tošića, Jevtića, pa i Koromana.
Biće Zvezda ona prava, još nam samo pare fale od Gazproma za pojačanja :)

ZVEZDO VOLIM TE
Zasto bi se Tosica resavali,za mene jedna utakmica ne kvari igraca,a on je u par navrata tokom citave sezone objasnjavao neke stvari.Jeste se on trazio nekada do pocetka oktobra ali od tada sve je krenulo nabolje.I on treba da ostane jer vidis sta se desava,na leto dogovorena proba Martinovica iz Grblja(ako si gledao mec Grbalj-Zvezda zimus to ti je onaj plavokosi cupo,igra levog beka)koji je za mene 0 igrac,doduse malo bolji od Reljica ali cista 0.E sad dovesti levog beka ali ostaviti Tosica kao back-upa,ali jedini domaci levi bek a da valja je Lekovic koga bih ja itekako voleo u Zvezdi da vidim.Ali tu se opet vracamo na vreme od pre godinu dana otprilike.Lekovic je nama nudjen za 30000 kada je prelazio iz Bezanije u Rad.Ej za 30k i nasa uprava procenila da je nikakav igrac i umesto njega dovela Ignjatijevica. :lol: :roll: A sada covek sa 21 godinom izrastao u najboljeg levog beka lige.

Kadua prodati pod hitno ali tu se opet Rajo pita,i ako ga prodamo zovnuti Ramba da nam dobaci jos nekog Evandra,Jevtica takodje prodati u bratsku nam zemlju Uzbekistan nek okopava krompir zajedno sa Trifunovicem i Psihom,a Koromana poslati na kaljenje u Romaniju ako se nije ugasila. :roll: :lol:

No o tome cemo u pauzi izmedju prvenstva i kvalifikacija.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 apr 2011, 18:44

$ & не $ " ". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []