RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
....evo penal...ustvari u nasoj ligi bi za penal mogla da se upotrebljava rijec Zeba 
Nema vise :P
GOOOL!
Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2.
ss.ba komentar
ma ja , drugacije ga ne znaju dati
Diskutabilan penal za Željo, Zajko Zeba je siguran za 1:2.
ss.ba komentar
ma ja , drugacije ga ne znaju dati
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
povrjedili su kodru i umjesto kodre usao jazvin , pa su i jazvina povrjedili hahahaha .. pa sta je ovo vise 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
mora zeljo pobjedit jasta, zalosti ove majko moja.
3-2 zeljo vodi .. siguran sam da ciganski su dali sva 3 gola ..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
3:2 za želju, autogol škaljića, niđe veze, jazvin izašao iz igre, zaimović ušao, kako je moguće da su ovako pali?
-
brato brato
- Kontakt:
nema sta igra se dok ne bude 3-2 nemoj te se nadat necemu ...
Evo zasto Velez nema pobjedu od 89-te. Zelji se mora navuci pobjeda.AlemC85 je napisao/la:Ja se nadam da je ovo revanš za jesenas, abd, i pobjeda na grbavici nakon 89. godine.
Stopostona prilika za goste. Rovčanin je tukao sa svega pet metara, Šehić odbranio nemoguće. Drama na Grbavici!
ss.ba komentar
mogu biti siguran da je pucao posred sehica da nije htio da opuca negdje u stranu
ss.ba komentar
mogu biti siguran da je pucao posred sehica da nije htio da opuca negdje u stranu
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Za danasnju tekmu sam siguran da im je sudija nategao penal a ostalo je do nas. Meni je sve bilo jasno prosle godine kako su osvojili titulu. Kakav hinjav sin ispade od onakvog covjeka Ivice boze sacuvaj.
Al opet se tjesim da ovo nije nista sta ce uraditi Celiku u finalu kupa. Ulog je prevelik a cinjenica je da nemaju kvalitete. Da sve ide posteno u ovoj ligi oni bili mozda na nekom 8,9 mjestu.
Al opet se tjesim da ovo nije nista sta ce uraditi Celiku u finalu kupa. Ulog je prevelik a cinjenica je da nemaju kvalitete. Da sve ide posteno u ovoj ligi oni bili mozda na nekom 8,9 mjestu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako mi je krivo što ste izgubili, al evo vidi se da im je lagano dati gol na Grbavici u zadnje 3 tekme.
Odlično igrate u ovom drugom dijelu, samo tako nastavite.
Pozdrav iz Zenice
Pozdrav iz Zenice
Čelik Zenica 1945
- samir_tm87
- Kontakt:
kako mozete reci da je velez pokraden, niste ni bili na utakmici, bit ce snimak na vogosci, zamolite nekog da vam snimi i et :S
Ma nelupajte..kad nismo gledali utakmicu.
Nama ionako ovi bodovi nista neznace...
Nama ionako ovi bodovi nista neznace...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nema potrebe da se ovdje prepucavamo sa njima, svi znamo sta je i kako bilo, gnjev izrazite tako sto cete doci na slijedecu utakmicu i navijati i skakati u kopu cijelu utakmicu. Tako se najbolje rijesavate stresa 
Ne znam sto se ljutite zna se kako to stima na grbavici. Ova utakmica je bila nebitna za nas. Odovic izveo mladu postavu bez 5-6 prvotimaca a nadigrali famoznog Zelju u prvom poluvremenu. Ja sam prezadovoljan igrom i trudom igraca danas. Vodili 2-0 i imao zicer Rovcanin za 3-0 protiv tz prvaka. Samo znao sam da ce se nesto glupo desit cim je izveo Stokica a uveo Skaljica koji niije bek uopste. Jos jednom svaka cast momcima na igri i trudu a Zeljo i Osim su nebitni,eto ih tamo.
hvala brate,Nimla_RZ je napisao/la:Kako mi je krivo što ste izgubili, al evo vidi se da im je lagano dati gol na Grbavici u zadnje 3 tekme.
Pozdrav iz Zenice
halal bodovi i zeba.
mi smo koliko toliko muški odigrali sa ovom mladom ekipom, možda ne do kraja ali bože moj
ne treba očajavati, pokazali smo da možemo.
to je najvažnije!!!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Niko ne osporava vasu igru, i jeste nas nadigrali, to stoji! Ja sam bio na utakmici i sve sam vidio! Da ste pokradeni nebi se slozio jer je kriterij na Grbavici uvijek 50 % : 50 %, sto znaci da ste bili prisebniji i da ste imali srece mogli ste nas zgaziti a isto tako da ste se orjenitisali poslije 2:0 na bunker mogli ste otici kuci u Mostar neporazeni i sa punim plijenom! Zeljo je izvrsio pritisak na vasu ekipu u drugom poluvremenu sto je bilo i ocekivano, a mladi momci u vasem sastavu to nisu izdrzali. Pozdrav i sretno u nastavkuVFC_MO je napisao/la:Ne znam sto se ljutite zna se kako to stima na grbavici. Ova utakmica je bila nebitna za nas. Odovic izveo mladu postavu bez 5-6 prvotimaca a nadigrali famoznog Zelju u prvom poluvremenu. Ja sam prezadovoljan igrom i trudom igraca danas. Vodili 2-0 i imao zicer Rovcanin za 3-0 protiv tz prvaka. Samo znao sam da ce se nesto glupo desit cim je izveo Stokica a uveo Skaljica koji niije bek uopste. Jos jednom svaka cast momcima na igri i trudu a Zeljo i Osim su nebitni,eto ih tamo.
Pokusaj slijedeci put biti malo vise objektivnijiPirke_TM87 je napisao/la:Niko ne osporava vasu igru, i jeste nas nadigrali, to stoji! Ja sam bio na utakmici i sve sam vidio! Da ste pokradeni nebi se slozio jer je kriterij na Grbavici uvijek 50 % : 50 %, sto znaci da ste bili prisebniji i da ste imali srece mogli ste nas zgaziti a isto tako da ste se orjenitisali poslije 2:0 na bunker mogli ste otici kuci u Mostar neporazeni i sa punim plijenom! Zeljo je izvrsio pritisak na vasu ekipu u drugom poluvremenu sto je bilo i ocekivano, a mladi momci u vasem sastavu to nisu izdrzali. Pozdrav i sretno u nastavkuVFC_MO je napisao/la:Ne znam sto se ljutite zna se kako to stima na grbavici. Ova utakmica je bila nebitna za nas. Odovic izveo mladu postavu bez 5-6 prvotimaca a nadigrali famoznog Zelju u prvom poluvremenu. Ja sam prezadovoljan igrom i trudom igraca danas. Vodili 2-0 i imao zicer Rovcanin za 3-0 protiv tz prvaka. Samo znao sam da ce se nesto glupo desit cim je izveo Stokica a uveo Skaljica koji niije bek uopste. Jos jednom svaka cast momcima na igri i trudu a Zeljo i Osim su nebitni,eto ih tamo.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Necu da komentarisem jer nisam vidio isjecke a kamoli gledao utakmicu.
Ali kako god, prednost od 2-0 gubi ekipa koja se uplasi pobjede u zadnjih 20 min pa da je ne znam kakvo sudjenje bilo.
A komentarisat cu isto cim pogledam sportski pregled.
Ali kako god, prednost od 2-0 gubi ekipa koja se uplasi pobjede u zadnjih 20 min pa da je ne znam kakvo sudjenje bilo.
A komentarisat cu isto cim pogledam sportski pregled.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Brato nemojte zajebavat, možda i nije toliko strašno, hebaji ga mlada nam je ekipa igrali smo bunker a znate da čim se naši zatvore odma primaju golove
Dok vidimo sažetke komentarisat ćemo
P.S. svaka čast našoj omladini, ovo se odavno trebalo gurat u prvi tim
P.S. svaka čast našoj omladini, ovo se odavno trebalo gurat u prvi tim
Sretno Abidal :´(
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.