Premijer liga BiH - aktuelno
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj ofsajd je jedna od vecih kradja u posljednjih vrijeme, nesto najofirnije sto se desilo a pogledaj kako vecina to sad mirno posmatra, u nekom trenutku to prihvatis kao "normalnost" i "realnost" i to je najgore
Don't believe the hype.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Fuj ono po meni nije bio ofsajd kad su kone zabile, to se ponisti i onda slijedi kazna ccc
Sta je sa TM sto ne navijaju?
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Je li ovo Radnik poveo? 
-
ferroviere87
- Kontakt:
Nisu ušli jošKosevoZove je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:33Fuj ono po meni nije bio ofsajd kad su kone zabile, to se ponisti i onda slijedi kazna ccc
Mozda zato sto su svi bili ofsajdi?KimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:34Jel ijednoj ekipi poništeno više golova u jednoj sezoni od Željezničara![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma mora bojac osvojiti duplu jasno ko dan, jos slave 100 god
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Vidim kako te za boli ****!ferroviere87 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:32A ko to molim te neće da prizna da se Sarajevu sudilo užasno posljednjih par godina?KarlMarx je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:27Ali treba biti pošten, prestat podjebavanje. Ako ste vi šutili kad su nas krali i pravili se luđaci, i govorili sve ok. Mi sad kažemo i dalje da nije ok, dok vas kradu! 2 utakmice će vam uzeti bodove, to demotiviše ekipu!
Ubit će vam ekipu ovako, i izbacit vas iz utrke, dok vi nećete da priznate da 2 godine J*** i zezaju FK Sarajevo, kako bi ostavili samo Zrinjski i Borac u vrhu.
Mene iskreno zaboli qrac hoćete li vi nešto osuditi ili nećete
Jest eto mi treba da se dignemo i da idemo ispred saveza da protestvujemo jer vam se loše sudi, a prije par godina ste slavili kad nam je Zrinjski onim sramnim penalom izbio titulu iz ruku![]()
Jašta ću ti sad sve pobrojati ljude šta su i kako ovdje pisali.
Uživaj u kurcobolji!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Opasniji su dosta, snalaze se bolje po ovoj kaljuzi, zasluzeno vode
Ofsajd 50-50
Ofsajd 50-50
Zovi Smitha da te zastitiKimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:36Majorizirani i Genocidaši godinama teroriziraju većinu stanovništva BiH. Dokle više![]()
Zalosno je da u 2025 godini putujes 3-4 sata na utakmicu i jos ne vidis poluvrijeme citavo
Pao Zeljo zestoko, promasi Đorđe zicer za 2:0.
Realno mimo ponistenog gola, nismo prilike napravili.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:37Opasniji su dosta, snalaze se bolje po ovoj kaljuzi, zasluzeno vode
Ofsajd 50-50
I da putuješ pola sata, to se nikada neće promijeniti, jer jednostavno, može im se (policiji).
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Koliko vam je puta Sabrija pomogao, sada ne valja. Ccccccc. Iskreno zaboli me qrac više za ovu ligu, neka nas j.bu kada smo dotvolili. Važno je da se semafori nosaju po terenu.KimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:23Ovo je prešlo sve granice. Hajd za Vicu i nije čudno, pa ni za Franu al Sabriji **** sve najmilije iz ženskog roda. Prodana duša
- kolezeljovac
- Kontakt:
Bolji Radnik u prvom
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Pa jel moguce da ne pusti prednost ovde? Boze sacuvaj
Nece nikada prestati, jer se bosnjacko nejedinstvo vidi svaki dan na svakom frontu, pa i na sportskom.KimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:36Majorizirani i Genocidaši godinama teroriziraju većinu stanovništva BiH. Dokle više![]()
- Hrammm1921
- Kontakt:
Gledaj sta sviraju??? Rod i poroddd vam yebemo
Želji baš ne daju igrati..pa i pogled prema igraču sviraju kao faul..ako uspiju dodati jedan pas, drugi je već sudija prekinuo ..mislim ovako ne možeš igrati..tu padaju sve taktike u vodu
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, HZ1987Graz, jurisicduska, laszlo i 25 gostiju.