Nije bio ofsajd i nema nikakovg alibija, ali zna se ko ove godine mora osvojiti titulu. Sto je zapravo jedino bitno u ovoj kriminalnoj ligi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:44
Odigrali smo za qrca i trazite alibije u sudjenju, ofsajd je bio prestanite kmecati
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema sta, sudjenje je bilo OPET na jednu stranu ali nismo ni mi bili pravi. Radnik vidno nahajcan kao sto ce biti i protiv svakog tima (osim Borca) koji se priblizi vrhu.
Steta za propustene prilike ali isto tako mogli smo primiti par golova. Na kraju se svodi na to da je Radnik ipak zasluzeno pobijedio, sretno, spretno, kako god pobijedili su.
Da imamo jscu ekipu koje moze dominirati na ovakvim utskmicama tek tad bi se vidjelo kakvo sudjenje imamo. Ovako se probuce sve kroz nejednak kriterij sto se svi pocinju i navikavati i pripremati tekme na taj nacin sto je porazno za nase klubove koje smatramo "velikanima BH nogometa". Negdje propustis svirati faul, negdje das zuti pa na grublji star za suprotnu ekipu pustis prednost fol i ne das karton. Na sve to smo navikli. Ali ja gledam danas igracki, nismo imali srece da udje sto je prije ulazili i sta je tu je, prvenstvo.ide dslje.
Po meni izmjene neke kasno napravljene, a neke nisu ni uradjene.
Steta za propustene prilike ali isto tako mogli smo primiti par golova. Na kraju se svodi na to da je Radnik ipak zasluzeno pobijedio, sretno, spretno, kako god pobijedili su.
Da imamo jscu ekipu koje moze dominirati na ovakvim utskmicama tek tad bi se vidjelo kakvo sudjenje imamo. Ovako se probuce sve kroz nejednak kriterij sto se svi pocinju i navikavati i pripremati tekme na taj nacin sto je porazno za nase klubove koje smatramo "velikanima BH nogometa". Negdje propustis svirati faul, negdje das zuti pa na grublji star za suprotnu ekipu pustis prednost fol i ne das karton. Na sve to smo navikli. Ali ja gledam danas igracki, nismo imali srece da udje sto je prije ulazili i sta je tu je, prvenstvo.ide dslje.
Po meni izmjene neke kasno napravljene, a neke nisu ni uradjene.
Paranoja i alibi prica, boze sacuvaj nerealnih ljudi, cudo jednolet3 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:48Nije bio ofsajd i nema nikakovg alibija, ali zna se ko ove godine mora osvojiti titulu. Sto je zapravo jedino bitno u ovoj kriminalnoj ligi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:44
Odigrali smo za qrca i trazite alibije u sudjenju, ofsajd je bio prestanite kmecati
-
bordocrveni
- Kontakt:
Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manjeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:43bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:36Nazalost sa ovakvom ekipom i trenerom Zeljo ako bude cetvrti ili peti, bit ce im uspjeh.
Kad smo vas zgu zili na derbiju, rekli ste da mozemo i do titule
Ova ekipa ima kvalitet za Evropu, za nesto vise ce se trebat dobro pojacati na zimu, i to bi bilo to
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
Ovo će biti lagana sezona za Borac,naredna ce biti jos laksa...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Hrammm1921
- Kontakt:
bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manjeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:43bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:36Nazalost sa ovakvom ekipom i trenerom Zeljo ako bude cetvrti ili peti, bit ce im uspjeh.
Ova ekipa ima kvalitet za Evropu, za nesto vise ce se trebat dobro pojacati na zimu, i to bi bilo to
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
Hahahahahahahaha ovo je neki tupan od djeteta 100%
Pa i mi smo Zrinjskog izdominirali, pa je Zrinjski i vas i Veleza sve po faci
Ne brukaj se balavac
Iduće kolo 1:1 sa Posušjem, i polako se počinjemo vraćati u normalu..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Zabi Borac ko bi rekao . Kaze komentator Rudar nesto nije krenuo agresivno kao dosad
.
-
bordocrveni
- Kontakt:
Slijedi vam pad na tabeli, doce Velez za koje kolo pa cemo vas vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:52bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manjeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:43
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
Ne brukaj se balavac
- svrakino1921
- Kontakt:
VAR -Nije provjeravao potencijalni faul
Ovo Želji bi poništili sigurno
-
bordocrveni
- Kontakt:
Spanci ko da protiv reala igraju hahahbordobijeli je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:54Zabi Borac ko bi rekao . Kaze komentator Rudar nesto nije krenuo agresivno kao dosad.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako se ovdje yebe mama ,žena,nena, Vici Zeljkoviću,upravama u klubovima iz RS,da li se može očekivati kazna od disciplinske komisije.
Ali kak9 god ,yebem im sve po spisku.
Ali kak9 god ,yebem im sve po spisku.
BosnaE
- svrakino1921
- Kontakt:
I Vi isto sutra kad izgubite od Zrinjskog idete u Bijeljinu pa cemo Vas vidjetbordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:55Slijedi vam pad na tabeli, doce Velez za koje kolo pa cemo vas vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:52bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49
Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manje
Ne brukaj se balavac
Nemogu tvrditi jel ili nije bio faul, ali znam da je u pitanju npr Sarajevo ili trenutni Zeljeznicar, da bi se ono studiralo, a ovdje kao i da ne postoji VARalica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sto bi provjeravao kad je VAR nepotreban u utakmicama Borca protiv klubova iz manjeg entiteta. Bilo kakva situacija ne utiče na konačan rezultatsvrakino1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:56VAR -Nije provjeravao potencijalni faul
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ali zato je sad svirao faul za ovo bacanje na koptu hahaha
Sta kad dodje? Gledas li ti raspored velezu? Borac brisi bodove, siroki bara bara, sa nama na noz. Mozete 6 uzet mozete hladno 1/2 boda.bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:55Slijedi vam pad na tabeli, doce Velez za koje kolo pa cemo vas vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:52bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49
Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manje
Ne brukaj se balavac
Fk Željezničar.
Nećete valjda i kornere timovima protiv Borca otimati.
Evo cak i cist korner im ote hahaha
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa zar se moraju krasti i hebeni korneri ,auti i protiv Prijedora. I War provjera za svaki detalj .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 05 okt 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.