Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Euroliga 2025/26
Laprovittola out for three weeks with muscle injury
Večeras 5 tekmi,i skoro sve počinju u istom terminu
- Shategabri
- Kontakt:
Ko god dođe, neće ništa promijeniti.
Treba im hitno bar jedan centar.
Trener dobija otkaz jer su mu se povrijedili svi centri
Trener dobija otkaz jer su mu se povrijedili svi centri

Koševo Zapad
Potpisali su Motiejunasa iz Monaca.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:09Ko god dođe, neće ništa promijeniti.
Trener dobija otkaz jer su mu se povrijedili svi centri![]()
Problem je sto izgledaju generalno lose, a tako su i zavrsili proslu sezonu.
Svakako i selekcija centara ide na trenerovu dusu, Bolomboy je od ranije povrijedjen, za Rivera se zna da je sklon povredama, Plavsic svakako nije kvalitet za neku bitniju rolu u Euroligi i onda dobijes ovo.
Ako dodje Obradovic bez neke znacajnije doselekcije, osim mozda pozitivnog soka u narednom periodu tesko da moze sta u Euroligi uraditi ili bilo ko drugi. Mada mislim da od znacajnije doselekcije nema nista svakako.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Shategabri
- Kontakt:
Zamijenili praktično cijelu ekipu.Ethel je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:39Potpisali su Motiejunasa iz Monaca.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:09Ko god dođe, neće ništa promijeniti.
Svakako i selekcija centara ide na trenerovu dusu, Bolomboy je od ranije povrijedjen, za Rivera se zna da je sklon povredama, Plavsic svakako nije kvalitet za neku bitniju rolu u Euroligi i onda dobijes ovo.
Ako dodje Obradovic bez neke znacajnije doselekcije, osim mozda pozitivnog soka u narednom periodu tesko da moze sta u Euroligi uraditi ili bilo ko drugi. Mada mislim da od znacajnije doselekcije nema nista svakako.
Slažem se, nije samo loša sreća nego i izbor igrača za poziciju centra.
Ne znam samo jel se baš Sferopulos sam odlučivao o dovođenju tih igrača, ako jeste onda nema šta.
Samo Obradović nema čarobni štapić i neće obrisati probleme koji su ostali iza Sferopulosa.
Teško sad, nema baš ni raspoloživih igrača ne samo za poziciju centra nego uopšte.
Koševo Zapad
Njima centarska linija nije toliki problem sa Motiejunasom do povratka Rivera i/ili Bolomboya, nemaju kvalitetnog playa, nekoga ko ce da razigra ekipu na kvalitetan nacin, sumnjivi su jako u odbrani, a pri tome dosta zavise od suta gdje su jos sumnjiviji.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:52Zamijenili praktično cijelu ekipu.Ethel je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:39Potpisali su Motiejunasa iz Monaca.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:09Ko god dođe, neće ništa promijeniti.
Slažem se, nije samo loša sreća nego i izbor igrača za poziciju centra.
Ne znam samo jel se baš Sferopulos sam odlučivao o dovođenju tih igrača, ako jeste onda nema šta.
Samo Obradović nema čarobni štapić i neće obrisati probleme koji su ostali iza Sferopulosa.
Teško sad, nema baš ni raspoloživih igrača ne samo za poziciju centra nego uopšte.
Sa jednom/dvije izmjene u selekciji mozda dohvate play-in, ovako ce se vucarati po Euroligi i cekati zavrsnicu ABA lige da spasavaju sezonu koliko se spasiti da.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Partizan skoro igra bez domačih igrača, ev gledao 4/4 i sve stranci. Kad su god pravili neke rezultate vrijedne pomena tu je bilo dosta domacih igrača. Ovo danas obicna šprdnja i bacanje para bgm
nema potpisa
Baskonia iznenađujuće odličan otpor pružila protiv Panathinaikosa
Više Španjolaca igra za Panathinaikos (1,Hernangomez), nego za Baskoniu (0).
Za Milano u sastavu 1 Talijan.
U pobjedi Partizana nad Efesom, domaći igrači Pokuševski i Marinković nisu zabili ni poena od 93 svoje momčadi.
Za Milano u sastavu 1 Talijan.
U pobjedi Partizana nad Efesom, domaći igrači Pokuševski i Marinković nisu zabili ni poena od 93 svoje momčadi.
- VensanKasel
- Kontakt:
Sada talenti idu u NBA odmah , nema čekanja .
Evo mali Topić bi sada imao savršenu poziciju u Zvezdi , ovako ...
Milutinov preskup , Lučić nije mogao . Ko ostaje ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.