FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jel vam drago sto vodite .. mi moramo sami sebi davati golove da bi vi pobjedili ..
sram vas i stid bilo .. i vi da budete prvaci .. ned'o bog..ispali bi od nekog dudelange-a i slicno
sram vas i stid bilo .. i vi da budete prvaci .. ned'o bog..ispali bi od nekog dudelange-a i slicno
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 23 apr 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma stavi na Vogošću, radi ovog vrijedi čekat i pet dana, pa kad bude - bude... samo da ne primimo opet neki gol bezveze... Moderacija, ajmo malo radite svoj pos'o, trolovi se skupljaju vi trljate damu...Mirsad94 je napisao/la:ljudi jel veceras snimak il sutra plsss odg
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Hahahaha pa ko vam je kriv sto dajete sami sebi golove i sto fulate nemoguce?! Niko vam nije kriv!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Provenzzano
- Kontakt:
Hawking je napisao/la:Ma stavi na Vogošću, radi ovog vrijedi čekat i pet dana, pa kad bude - bude... samo da ne primimo opet neki gol bezveze... Moderacija, ajmo malo radite svoj pos'o, trolovi se skupljaju vi trljate damu...Mirsad94 je napisao/la:ljudi jel veceras snimak il sutra plsss odg
Bogme vakat je da Moderatori rade svoj posao...
[quote="chily-rz"]Sreca pa ce finale kupa biti na TV-u.ako nas i pokradu barem ce biti vidjeno,.Tuga od lige,novi savez,suspenzija,i jedno i drugo je bolje nego ovo sto sad
smiješan si

smiješan si
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
tko sada namjesta utakmice

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Zeljo i ZrinjaRosas7 je napisao/la:tko sada namjesta utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bola sad se cupaj kako znas i umijes..velez mora davati autogolove da bi vi pobjedili .. gdje ce zeljo izgubiti 3 utakmice kuci zaredom .. nemam vise rijeci za vas osim FUJ !sajo10 je napisao/la:Hahahaha pa ko vam je kriv sto dajete sami sebi golove i sto fulate nemoguce?! Niko vam nije kriv!
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
-
brato brato
- Kontakt:
30 sec produzio sudija ...
Ovo raje iz Mostara što ima na ovim forumima,ako ništa skonto sam da su ovi Ultrasi realni na stranu ostalo...Rosas7 je napisao/la:tko sada namjesta utakmice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
mogu zamisliti dramu na stadionu
ovakve utakmice se rijetko vidjaju...
jos mi je u sjecanju utakmica protiv sirokog na grbavici, kad su oni vodili 0-2 a mi uzeli na kraju 3-2 2006. ili 2007. golovima u zadnjih 15 minuta
ovakve utakmice se rijetko vidjaju...
jos mi je u sjecanju utakmica protiv sirokog na grbavici, kad su oni vodili 0-2 a mi uzeli na kraju 3-2 2006. ili 2007. golovima u zadnjih 15 minuta
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Jesam li smjesan ja ili moj post? Ako si mislio na post ja bi prije rekao da je zalostan,isto kao sto je zalosno da se ti radujes kupljenoj pobjedikrivajaš je napisao/la:chily-rz je napisao/la:Sreca pa ce finale kupa biti na TV-u.ako nas i pokradu barem ce biti vidjeno,.Tuga od lige,novi savez,suspenzija,i jedno i drugo je bolje nego ovo sto sad
smiješan si![]()
![]()
![]()
![]()
-
dzumbastiko
- Kontakt:
Kad vec imas internet uci se da ga iskoristavas maksimalnoIker C je napisao/la:Čuj iz 2/1 pa ta opcija u BiH ne postoji ni u jednoj kladionici.
-
felix123
- Kontakt:
da što ne bi bilo cudno da mi nismo u šampionskoj sezoni dobili zelju na grbavici 0:1 golom abramovicatm84 je napisao/la:mogu zamisliti dramu na stadionu![]()
ovakve utakmice se rijetko vidjaju...![]()
- AmanijakzO
- Kontakt:
Kraj i na Grbavici, Željezničar je pobijedio sa 3:2. 
gori ste od Oraških labudova...
Evo ga kraj... ovi što im je krivo radi poraza pa sad palamude o ekonomsko-trgovinskim poduhvatima savjetujem da pod hitno podnesu tužbu protiv Arsenala što je nakon 0:4 prodao Newcastleu bod!
Ipak, ne treba da zaboravimo da štošta ne štima i da treba da se još pure najedemo, ovakve igre kod kuće su nedopustive za nekog kome su puna usta trofeja... ipak, ja vjerujem u Amara i vjerujem da će znati koga se treba riješiti na ljeto...
VOLIM TE ŽELJO!!!
Ipak, ne treba da zaboravimo da štošta ne štima i da treba da se još pure najedemo, ovakve igre kod kuće su nedopustive za nekog kome su puna usta trofeja... ipak, ja vjerujem u Amara i vjerujem da će znati koga se treba riješiti na ljeto...
VOLIM TE ŽELJO!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dabar je napisao/la:gori ste od Oraških labudova...
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.