O ovome sam ja govorio. I ovo se odmah moglo primijetiti.
Podigli su ljestvicu kriminala.
Ovako u Boliviji nije.
O ovome sam ja govorio. I ovo se odmah moglo primijetiti.
Pa to i jest cilj Dodikovog sestrica. Zato i jest tu gdje jeste.fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:50Samo napustiti ligu i tek onda će se pokrenuti lavina, neka nam sve suspenduju, reprezentaciju, klubove sve.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:40Sa BHF, TM, HZ, RA i obicnim ljubiteljima fudbala ovaj cirkus bi se mogo razj*bat za 2 dana. Samo da je svima u interesu da se razj*be.
Al posto sve cekamo da neko drugi ovo rijesi, trpit cemo mi ovo jos.
Midhat ce ocijeniti da je odsudio perfektno.
Sporan ofsajd vrlo moguce, po mom vidu izmedju 2 igraca Radnika se linija "lomi"
U tome stvar ovaj je ostao, kako su ga u sekundi pomjerili treba i to znati.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:55O ovome sam ja govorio. I ovo se odmah moglo primijetiti.
Podigli su ljestvicu kriminala.
Ovako u Boliviji nije.
Mi smo i prije pozivali na to, **** titulu koja je unaprijed određena. Svaki normalan čovjek vidi da ovo nema više smisla. Volio bi samo znati, kakvi su to sportisti igrači Borca, da im ovo ništa ne smeta.MikiPirs je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:53Lako je sada tako kada ste ispusili i ovu godinu za titulu a i evropa je na klimavim nogamafks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:50Samo napustiti ligu i tek onda će se pokrenuti lavina, neka nam sve suspenduju, reprezentaciju, klubove sve.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:40Sa BHF, TM, HZ, RA i obicnim ljubiteljima fudbala ovaj cirkus bi se mogo razj*bat za 2 dana. Samo da je svima u interesu da se razj*be.
Al posto sve cekamo da neko drugi ovo rijesi, trpit cemo mi ovo jos.![]()
Ti onda ne pratiš šta Kaljanac priča svako kolo
Prvo sastanak gore navedenih grupa, onda uz pametan dogovor i organizaciju, poduzimat korake, od kojih bi jedan bio i pritisak na igrace da napustaju utakmice.fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:50Samo napustiti ligu i tek onda će se pokrenuti lavina, neka nam sve suspenduju, reprezentaciju, klubove sve.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:40Sa BHF, TM, HZ, RA i obicnim ljubiteljima fudbala ovaj cirkus bi se mogo razj*bat za 2 dana. Samo da je svima u interesu da se razj*be.
Nije penal bio. Ni blizu penala. Mene kao navijaca Borca, koji je citav svoj zivot na gradskom, i do kraja cu tako je sramota. Ima situacija kada se od muve pravi slon, ali ima i ovih kao sto je ovaj penal. Pa vidi se i na snimku da nije ruka. Zasto imaju potrebe da silje Borcu tamo gdje ne treba? Ja zaista ne znam cemu sve ovo, imamo ekipu pa mozda i najbolju u ligi, uslove, sve.. zasto ih ne puste da igraju kako treba ja ne znamjurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:49Gledao je Kesić da li je igrač Rudara igrao rukom. I iz kadra u kojem je mogao vidjeti, zapravo očito ništa nije vidio. A, kada je prikazan kadar iz gotovo "ptičije perspektive" iz koje super junaci kojima se dive djeca ne bi mogla vidjeti da li se radi o igranju rukom, on je pokazao na bijelu tačku.
Najjači ovaj na tekstualnim
Isti onakvi kakvi su bili u Sarajevu tih godina kada se “regularbo” gubilo od Olimpica da bi Borac ispao iz lige
Slažem se, i definitivno igramo bolje bez zaebancija....Resolute je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:58Nije penal bio. Ni blizu penala. Mene kao navijaca Borca, koji je citav svoj zivot na gradskom, i do kraja cu tako je sramota. Ima situacija kada se od muve pravi slon, ali ima i ovih kao sto je ovaj penal. Pa vidi se i na snimku da nije ruka. Zasto imaju potrebe da silje Borcu tamo gdje ne treba? Ja zaista ne znam cemu sve ovo, imamo ekipu pa mozda i najbolju u ligi, uslove, sve.. zasto ih ne puste da igraju kako treba ja ne znamjurisicduska je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:49Gledao je Kesić da li je igrač Rudara igrao rukom. I iz kadra u kojem je mogao vidjeti, zapravo očito ništa nije vidio. A, kada je prikazan kadar iz gotovo "ptičije perspektive" iz koje super junaci kojima se dive djeca ne bi mogla vidjeti da li se radi o igranju rukom, on je pokazao na bijelu tačku.
Najjači ovaj na tekstualnim
Vidio sam sta je taj papak rekao za suđenje u Sirokom i kako je pravdao iznenadni uticaj sunca na VAR
Za razliku od tebe i slicnih, mene je stid svake lose radnje mog kluba.MikiPirs je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:22Da ga “vrate” pa da ga Zeljo i Sarajevo sa Zepcem i Olimpicom mogu izbacivati iz lige namjestanjem?Argentina je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:20Ok, drzim se klubova. Borac je politicka prcija, otet je, vratite ga ljudima koji ga istinski vole, a ne da gledamo vec par sezona navlacenje rukama i nogamaVorovus je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:21
Vidio sam, ali ti nisi razumio ovo sto sam boldovao i sta sam ti odgovorio.
Da ti pojednostavim, ti si zadnja osoba koja treba da ocjenjuje navijacke grupe ("lose vam bile grupe") i da ocjenjuje da li je neko ugasen ili nije ("bivsi Ultrasi i RA").
Mrzis tu supkulturu i kao ne zanima te, a cackas se i peckas sa tim pricama. Komentarisi samo klubove ako je tako i cao.![]()
To smo dozvolili i tako treba uraditi. Ovome nema kraja, vjeruj mi.let3 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:55Pa to i jest cilj Dodikovog sestrica. Zato i jest tu gdje jeste.fks74 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:50Samo napustiti ligu i tek onda će se pokrenuti lavina, neka nam sve suspenduju, reprezentaciju, klubove sve.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 20:40Sa BHF, TM, HZ, RA i obicnim ljubiteljima fudbala ovaj cirkus bi se mogo razj*bat za 2 dana. Samo da je svima u interesu da se razj*be.
Napustanje, suspenzije, bojkoti, cirkus, kasnije i UEFA nas banuje.. Drugim rijecima, ogaditi i unistiti BH fudbala. Na tom on radi godinama i dobro mu ide![]()
Jel to zelis ? da uradimo ono sto on ocekuje i zeli ? pa Vico i Miske bi to jedva docekali...kako ne kontas.
Ili kako je komentarisao sudjenje na derbiju, ubjedjuje nas u nesto sto na snimku sami vidimo da nema veze sa njegovim komentarima, indijanac