Neka ti duši lakše bude ok NISTE SE SKLONILI sinoć svaka častZigazaga je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:43Pa nemoj druže onda ni komentarisati i tvrditi nešto,ako nisi gledao.
I hvala Bogu da mi nismo taj neki " faktor" i da nemamo moć namještanja. Obraz je bitniji od svih bodova i pobjeda. A pojedini licimjeri će kukati i dalje,a zaboravljaju da im je taj isti Vico valjao i tad im je bilo sve ok.
Živ bio,ovim završavam diskusiju .
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Idalje mi ne ide u glavu da se mora ovako navlaciti protiv Rudara uz duzno postovanje koji je pokusao da pruzi otpor ali je to jednostavno nemoguce i njima i svima uz ovaj cirkus koji traje 5 godina.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne mora se ovako navlaciti nego je Kesic idiot.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:56Idalje mi ne ide u glavu da se mora ovako navlaciti protiv Rudara uz duzno postovanje koji je pokusao da pruzi otpor ali je to jednostavno nemoguce i njima i svima uz ovaj cirkus koji traje 5 godina.
Tri gola iz ofsajda i dva nepostejeca penala portiv IgmanaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:56Idalje mi ne ide u glavu da se mora ovako navlaciti protiv Rudara uz duzno postovanje koji je pokusao da pruzi otpor ali je to jednostavno nemoguce i njima i svima uz ovaj cirkus koji traje 5 godina.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
19vendetta87
- Kontakt:
Nije on idiot, vec radi kako su mu rekli...Vorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:00Ne mora se ovako navlaciti nego je Kesic idiot.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:56Idalje mi ne ide u glavu da se mora ovako navlaciti protiv Rudara uz duzno postovanje koji je pokusao da pruzi otpor ali je to jednostavno nemoguce i njima i svima uz ovaj cirkus koji traje 5 godina.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Koji navijaci su tacno digli glas protiv saveza?
Cak i kad BHF psuje na rep ovdje pisu "ma mojne pusti to"...eno saveza na alipasinu nemos ga fulit...pa nek se makar pokrene prica o protestima, ili eto za pocetak nek se skandiranjima na utakmicama izvrsi neki pritisak
Ja koliko vidim ovakvo stanje nikom ne smeta
Cak i kad BHF psuje na rep ovdje pisu "ma mojne pusti to"...eno saveza na alipasinu nemos ga fulit...pa nek se makar pokrene prica o protestima, ili eto za pocetak nek se skandiranjima na utakmicama izvrsi neki pritisak
=\_1921_/=
-
19vendetta87
- Kontakt:
I sta si postigao s tim? Dodju levati i na utakmicama reprezentacije bacaju baklje i skandiniraju protiv Vice...radis samo na stetu ekipe, bas ce savez dati ostavku jer im se skandinira sa tribina.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:26Koji navijaci su tacno digli glas protiv saveza?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- invincible1921
- Kontakt:
Pa sami nece nista, ali evo sta rade navijaci klubova? Pa skandiranje za pocetak, pa nek se vidi strategija za dalje ..medjutim poenta je sto apsolutno niko nista ne radi...stice se dojam da su svi ustvari ok sa ovim stanjem...sad zasto, kako..to je pitanje za njih/nas sve...19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:29I sta si postigao s tim? Dodju levati i na utakmicama reprezentacije bacaju baklje i skandiniraju protiv Vice...radis samo na stetu ekipe, bas ce savez dati ostavku jer im se skandinira sa tribina.invincible1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:26Koji navijaci su tacno digli glas protiv saveza?
=\_1921_/=
- Riquelme1921
- Kontakt:
BHF navija kada je 0-0 i kada vodimo a kada primimo gol ide savez napolje i vico p3deru
Grupa iznad svakog pojedinca.
Prije koju godinu im je skinuto ono bolje krigla nego igla, krpa. I bilo malo ganjanja po stazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:40Ako se dobro sjecam, vi ste njima zadnji put htjeli skinuti trans ili sam nesto pomijesao?
Ali realno, smijesna su oni grupa, na nivou Incidenta ili Gerile Travnik.
Ma ok su, nisu velika grupa, ali ocigledno muda imaju. I prosli vikend su u mostar spremni krenuli, sa rekvizitima na svaki vid belaja. Recimo skripare neces vidjeti da sjednu u auto i izadju iz sirokog, a kamoli nesto vise. Poredjenja radi..
Prije koju godinu im je skinuto ono bolje krigla nego igla, krpa. I bilo malo ganjanja po stazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:40Ako se dobro sjecam, vi ste njima zadnji put htjeli skinuti trans ili sam nesto pomijesao?
Ma ok su, nisu velika grupa, ali ocigledno muda imaju. I prosli vikend su u mostar spremni krenuli, sa rekvizitima na svaki vid belaja. Recimo skripare neces vidjeti da sjednu u auto i izadju iz sirokog, a kamoli nesto vise. Poredjenja radi..
Taj transparent što su lešinari " skinuli " alkosima je skinut na način takav da ga je skinuo momak koji je bio na atletskoj stazi sa službenom akreditacijom. Ako se to računa kao navijački trofej,onda ok .Resolute je napisao/la: ↑06 okt 2025, 11:58Prije koju godinu im je skinuto ono bolje krigla nego igla, krpa. I bilo malo ganjanja po stazi.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 10:40Ako se dobro sjecam, vi ste njima zadnji put htjeli skinuti trans ili sam nesto pomijesao?
Je li penal ili ne vs Rudara jucer?AvantiBL je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:11Pa ti si onda lud ako ne uzimaš pare na kladionici.Lokomotifa je napisao/la: ↑06 okt 2025, 07:51Koliko je naša liga korumpirana i unaprijed namještena najbolje govori činjenica da je najmanje 75% rezultata unaprijed poznato samo na bazi toga ko sudi. Kad objave raspored sudija, prelako je pogoditi ishod utakmica. I naravno, Borac protiv klubova iz RS max broj bodova. Ne kladim se, ali da sam kladioničar zveknuo bih ozbiljnu lovu na našoj ligi. Mislim da je prva liga Somalije poštenija nego naša i manje korumpirana.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Danas igra najveći bosanskohercegovački klub, klub koji nosi ime po glavnom gradu naše domovine, klub za koji se navija u svim krajevima Bosne i Hercegovine. Njegov protivnik je politička prćija koja postoji 30ak godina, koju strani mediji nazivaju ,,squadra degli ustascia", čiji je finansijer ćif.ut i derpe, čiji trener je eklatantni predstavik već pomenute squadre. 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Nije. Sramotna odluka, i generalno suđenje juče baš loše, zrelo za suspenzije.Argentina je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:12Je li penal ili ne vs Rudara jucer?AvantiBL je napisao/la: ↑06 okt 2025, 08:11Pa ti si onda lud ako ne uzimaš pare na kladionici.Lokomotifa je napisao/la: ↑06 okt 2025, 07:51Koliko je naša liga korumpirana i unaprijed namještena najbolje govori činjenica da je najmanje 75% rezultata unaprijed poznato samo na bazi toga ko sudi. Kad objave raspored sudija, prelako je pogoditi ishod utakmica. I naravno, Borac protiv klubova iz RS max broj bodova. Ne kladim se, ali da sam kladioničar zveknuo bih ozbiljnu lovu na našoj ligi. Mislim da je prva liga Somalije poštenija nego naša i manje korumpirana.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Gdje se u RS i zapadnoj Hercegovini navija za Sarajevo zivota ti?Nirton je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:14Danas igra najveći bosanskohercegovački klub, klub koji nosi ime po glavnom gradu naše domovine, klub za koji se navija u svim krajevima Bosne i Hercegovine. Njegov protivnik je politička prćija koja postoji 30ak godina, koju strani mediji nazivaju ,,squadra degli ustascia", čiji je finansijer ćif.ut i derpe, čiji trener je eklatantni predstavik već pomenute squadre.![]()
Ako za BiH racunas samo Visoko i neka sela oko Tuzle i Buzima, onda ok.
- Hrammm1921
- Kontakt:
- RollingPaper
- Kontakt:
Reko mu Beus da se ne sikira nista, on ce mu sredit da ga ne kazne. Zato se ovoliko osilio i vratio objavu.
Mutna ti je slika, ne vidi se najbolje bez obzira što si liniju perfektno povukao.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:24Da i ja povucem liniju, jer ovde mozes kako god hoces ..
Ovaj gol da je priznat, otislo bi sve u drugom pravcu
![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
Hajde i ovi navijaci sarajeva pretjeruju ako dodje van sarajeva 50 ljudi koji ne zive u kantonu sarajevu to je vrhunacVorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:23Gdje se u RS i zapadnoj Hercegovini navija za Sarajevo zivota ti?Nirton je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:14Danas igra najveći bosanskohercegovački klub, klub koji nosi ime po glavnom gradu naše domovine, klub za koji se navija u svim krajevima Bosne i Hercegovine. Njegov protivnik je politička prćija koja postoji 30ak godina, koju strani mediji nazivaju ,,squadra degli ustascia", čiji je finansijer ćif.ut i derpe, čiji trener je eklatantni predstavik već pomenute squadre.![]()
![]()
Ako za BiH racunas samo Visoko i neka sela oko Tuzle i Buzima, onda ok.
Ali ni vi iz Banja luke se ne mozete nista pohvaliti . Pa vise vam ljudi navija u gradu za beogradske blizance sa one strane drine nego za vas.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, roccosiffredi i 18 gostiju.