Ma hvala gi brate, al vidi, sto je najjace, ja tada nisam ni radio u klubu. Ja sam to uradio jer mi je bilo zao da ode neko dijete da ima kkvalitet negdje drugo. Nemanja je mašina, covjek koji je radio 24/7 i napravio strasan posao, to sto ga nisu ispratili, jbg ima sad ekipa u Seriji A koja cijeni njegov rad...kupus army je napisao/la: ↑06 okt 2025, 12:25
Nismo mi nikakvi jarani, još manje smo preko foruma. Ja inače rijetko pišem ovdje, nisam ni znao ko stoji iza tog nicka dok ovdje nije izašlo.
Ne kritikujem trenutni rad akademije, jer nisam upucen, ali da su bili posveceni u vremenu dok je on bio tu sa Nemanjom Tešićem to je istina, bio je plan i regionalnih selektiranja, sam Tešić je mnogo na terenu vremena provodio.
Ja stvari i sva pisanja ovdje gledam na način da svi želimo dobro Sarajevu, samo nemamo svi iste poglede.
Sto se tice "nema vise talenata u akademiji", pa ne moze ni biti kada nema vise kampova za djecu, nema vise da se hoda od sela do sela. Sada se pozive u butmir da dodje kantonalna raja i ako ima ko love da doveze djecu. Koliko ponavljas puta da sam se "hvalio" iako ti je objasnjeno da nisam, toliko je mozda bespotrebno reci da sam ja radio prije dolaska ismira, tj kada je prelaz bio sa nama na ismira. Dakle, skoro 5 godina.
A ovo da nadjemo sta je problem u klubu, ja mislim da bi VLASNIK koji kaze da on daje pare i ekvivalent tome je da se i on pita (tako on provlači tezu kroz intervjuu) treba da skonta nakon 4 godinee u klubu sta je usrao a ne da ti ili ja to kontamo. Ovo je forum, mjesto gdje se diskutuje, informise, a ne vodi politika kluba.
Znam sigurno iz prve ruke dva uposlenika da pisu aktivno, po nalogu. A moguce da ih ima jos u vidu uposlenih ili havera i rodbine. Kao sto rekoh i dalje imam prijatelje u klubu iako sam daleko od kluba, i znam poprilicno dobro sta se desava i kako se radi. Neke stvari nisu npr za foruma, neke jesu. Ove sto nisu, neka nam je Bog dragi na pomoci ako se ne isprave sto prije.