HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženje
Nelogicna prica, sto bi ulazio u svlacionicu i to rekao kad je Borac sve 3 utakmice rijesio u prvom poluvremenu, 5:0, 0:4 i 1:0 (poveli u prvim minutama).
Da je Sloga vodila i zapela, pa da je usao na poluvremenu, mozda bi neko i povjerovao.
Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu, para vrti gdje burgija neće. Sjećam se i komentara na forumu da su ljudi pisali kako se vidi da Sloga igra na 100%.
Edit: ne znam je li neko ulazio u svlačionice, ali znam da su dali sve od sebe tu utakmicu.
HNL je jača liga od dosta drugih u Evropi… dodju prozivaju Lokomotivu da je Dinamova filijala a redovno ih dobijaju.. znas kad će Sloga dobit Borca a da utakmica ima rezultatski značaj.. pa Vico je ulazio u svlačionicu one sezone kad je Borac bio prvak sa onim penalima protiv Igmana u zadnjem kolu.. ušao Slogi u svlačionicu i rekao pa koji vam je **** hoćete da nam titulu izbijete, to je pričao jedan bivši igrač Sloge… zamisli da si sportski radnik, posao ti je igrati fudbal i pobjeđivati i ti trebaš po nekoj kiši gostovat u Banja Luci i lažno trčat i zabit autogol čim uđeš sa klupe kao onaj Milovanović kapiten Sloge.. i izgubit utakmicu… zamisli to poniženje
Nelogicna prica, sto bi ulazio u svlacionicu i to rekao kad je Borac sve 3 utakmice rijesio u prvom poluvremenu, 5:0, 0:4 i 1:0 (poveli u prvim minutama).
Da je Sloga vodila i zapela, pa da je usao na poluvremenu, mozda bi neko i povjerovao.
Pisali su navijači Zrinjskog ovdje da su premirali Slogu za tu utakmicu, para vrti gdje burgija neće. Sjećam se i komentara na forumu da su ljudi pisali kako se vidi da Sloga igra na 100%.
Edit: ne znam je li neko ulazio u svlačionice, ali znam da su dali sve od sebe tu utakmicu.
Pa dobro premirani ili ne, tu utakmicu je Borac poveo 1:0, ali Sloga je dobro stojala na terenu i napadala, i iz tog razloga je i bilo upada u svlačionicu..
mahalska ili ne, nije klub 5 ljudi pa da se kriju tajne, klub broji preko 20 i više igrača i stručni štab a nadam se da neko i od vas ima nekog prijatelja koji igra ovu našu ligu
Gdje se u RS i zapadnoj Hercegovini navija za Sarajevo zivota ti?
Ako za BiH racunas samo Visoko i neka sela oko Tuzle i Buzima, onda ok.
U manjem BiH entitetu u povratnickim mjestima.
U zapadnoj Hercegovini teško ikad da se za Sarajevo navijalo.
Ps ta "sela" oko Tuzle (ako si mislio na Živinice, Lukavac, Srebrenik, Gradačac..) nisu ništa manja niti seljastija od većine "gradova" u gore navedenim dijelovima BiH.
Sve je to mizerno da bi se moglo reci da se navija u svim krajevima BiH. Cak i u tih vasih 23% Zeljo ima vise simpatizera.
Jucer je bila dobra linija? Yebem li ti sekanu baliysku prodanu
Ko ti drma kavez?
Baliyo prodana, jucer ti je sve ok bilo? Pogledaj opet slike od jucer, tvrdim da rame nije najblize golu i da crvena linija nije trebala ici na rame nego na koljeno! rame Jaganjca je iza njegove noge koja je u iskoraku
Pisao je samo glupi forumas Antipolitika.
E da, samo on je pisao, u pravu si. Priča mi ima smisla jer je Sloga stvarno zapela tu utakmicu, a ne znam koji bi drugi razlog bio. Ne znam šta je s Antijem i OnlyLeft22, njihova prepucavanja ovdje su bila spektakl.
Cak i kad BHF psuje na rep ovdje pisu "ma mojne pusti to"...eno saveza na alipasinu nemos ga fulit...pa nek se makar pokrene prica o protestima, ili eto za pocetak nek se skandiranjima na utakmicama izvrsi neki pritisak
Ja koliko vidim ovakvo stanje nikom ne smeta
I sta si postigao s tim? Dodju levati i na utakmicama reprezentacije bacaju baklje i skandiniraju protiv Vice...radis samo na stetu ekipe, bas ce savez dati ostavku jer im se skandinira sa tribina.
Barem ce one pare sto bi trosili na kurve preusmjerit UEFI za kazne. Barem to.
Svakako ove pare u savezu oni krcme kako hoce.
Cak i kad BHF psuje na rep ovdje pisu "ma mojne pusti to"...eno saveza na alipasinu nemos ga fulit...pa nek se makar pokrene prica o protestima, ili eto za pocetak nek se skandiranjima na utakmicama izvrsi neki pritisak
Ja koliko vidim ovakvo stanje nikom ne smeta
I sta si postigao s tim? Dodju levati i na utakmicama reprezentacije bacaju baklje i skandiniraju protiv Vice...radis samo na stetu ekipe, bas ce savez dati ostavku jer im se skandinira sa tribina.
Barem ce one pare sto bi trosili na kurve preusmjerit UEFI za kazne. Barem to.
Svakako ove pare u savezu oni krcme kako hoce.
Pa samo pojacaju kazne klubovima i namire to od kazne UEFE.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Koliko ovo Sarajevo na silu radi.. čovjek prije par dana ga neko pito Sarajevo ili Željo i on kažeee, paa eto Sarajevo.. i sad odjednom kao postao i navijač u 20 i nekoj godini HAHAHAHAHAHA
Ja propuha na kosevu
Pitari morate ih pobjediti ako mislite ista ove sezone
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)