Premijer liga BiH - aktuelno
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yebo majku nema 500 ljudi, lafo divovi 

Za nadat se da ce to ici sa ovim istokom iduce godine, ako bude ista od togaakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:13kako vam iz kluba nisu u stanju uredit ovako dio oko terena, bar malo da se osvjezi i uljepsa stadion ili im i za to treba dozvola
Upisat će delegat 3000 ali nema ovdje 1500 max.
Jos su dijelili besplatno ulaznice, meni jucer ispred SCC onaj mali Chesa uvalio jednu. Ja uzeo čisto radi kolekcije koju skupljam.
Znaci drugoligaš Čelik od subote nakon Želje najgledaniji klub u državi i to pazi sa kojim protivnicima
Jos su dijelili besplatno ulaznice, meni jucer ispred SCC onaj mali Chesa uvalio jednu. Ja uzeo čisto radi kolekcije koju skupljam.
Znaci drugoligaš Čelik od subote nakon Želje najgledaniji klub u državi i to pazi sa kojim protivnicima

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
koji ce qrac prvoligasi na ovoj temi yebem i tebe i zenicu i celik
-
- Kontakt:
U identicno vrijeme se vraca protivnicka grupa iz Prijedora, al mentalitet i muda su upad na svadbu. A ko tone pokazuju mnogi okrsaji i bjezanije zadnjih godinatutankamon1905 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:08Ah joj nevinasca, pa gdje onda bas na njih, sta su oni skrivili?RodjeniiBrato je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:58Napali ste momke od 15 16 godina, na podu im razbijali boce od glavu i sad kontate vi mentalitet nece vas prijavit. Daj bola zamisli da ti je sinu to neko uradio. Momci tek poceli na tekme ic i ti pricas smekeri. Uostalom prije godinu je s vama izaslo iz navijackih okvira tako da podrzavam.
Ne podrzavam, ali dobijali su mladici i s druge strane puno vece batine pa se nikad nije smekalo...
Tonete svakim potezom sve nize i nize

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- Hrammm1921
- Kontakt:
- TheTruth34
- Kontakt:
Dijele se besplatne karte po ulici, samo što ne biju ko neće...Dolazi prvak države, novi trener i na lavoru se skupi možda 1000 duša...
Mislim svako zna, da nikada nije bila ni neka podrška gore u pionirskoj, ali ovo je već bruka za glavni grad..
Mislim svako zna, da nikada nije bila ni neka podrška gore u pionirskoj, ali ovo je već bruka za glavni grad..
- Hrammm1921
- Kontakt:
Velika velika bruka Boga miTheTruth34 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:29Dijele se besplatne karte po ulici, samo što ne biju ko neće...Dolazi prvak države, novi trener i na lavoru se skupi možda 1000 duša...
hz..godinama stagniraju, grupica im za qrac
Da je obrnuta situacija, bio bi penal sigurno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Konigsblau
- Kontakt:
Jel bio penal?
Ni var nije gledan?
1000 ljudi na Kosevu?
I to je puno za ovu ligu.
Ni var nije gledan?
1000 ljudi na Kosevu?
I to je puno za ovu ligu.
Wir leben dich Schalke 04!
-
- Kontakt:
- Combattente87
- Kontakt:
Na stranu posjeta za koju nikada više nikome nemaju pravo da prigovaraju, ali što se tiče igre, Sarajevo bolji tim za sada...
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Hrammm1921
- Kontakt:
Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
-
- Kontakt:
Sto bi pitari rekli sve cisto, sudjenje top.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Gledaj kakav faul svirnu HAHAHAHAHAH
-
- Kontakt:
Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:38Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- Hrammm1921
- Kontakt:
KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:40Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:38Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
Ljubis mi pelje perhaneee
Izofiraše vas Robijaši onim podatkom da od ispadanja iz Premijer lige na ligaškim utakmicama niste prodali više od 2222 karte.avenija je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:19Upisat će delegat 3000 ali nema ovdje 1500 max.
Znaci drugoligaš Čelik od subote nakon Želje najgledaniji klub u državi i to pazi sa kojim protivnicima![]()
A ovamo delegat upisuje 3500 i nabija fiktivni prosjek.

-
- Kontakt:
Ma sipu ga papak fino ti odgovorim, ti satro poceo sa vrijedjanjem !!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:41KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:40Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:38Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
Ljubis mi pelje perhaneee

Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
- Kontakt:
A bola pizde pizdaste što se pravite fini murija vas u par mjeseci dvaput prevodi preko ulice, s tim da odavno ako ćete negdje u šetnju ili vas čuva ili vas provede nazad čim zagusti luki vam nije izlazio iz kluba s ulazno -izlaznim info, u mepasu kad su pobjegli ko pizde nakon što su dva momka natjerala 30-40 njih, onaj što nije uspio pobjeć plače i govori muriji ne znam ko su znam da su s one strane zove druga na zvučnik da pita zna li on kako se zovu i daje detaljan opis izgleda, odjeće visine, o čemu pričaš??tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:17smekeri imate li stida imaloZidnisatzidni je napisao/la: ↑06 okt 2025, 16:33Zna li se išta jesu li uspješno i sigurno braća iz mupa mogla prevesti braću huligane s puta preko ulice i vratiti ih kućama
Nedavno na španskom kad su dobili po pizdicama mlađi vaši ošmekali mlađe naše
Deseti put govorim za ovo napad na R.Z. bubate imena momaka koji nisu tu uopšte bili slike nema gdje niste ljepili i nema kako niste spinovali ne bi li najebalo par momaka što vam noćne more zadaju što vam dođu gdje god hoće i popišaju vam se po glavama
Ne može vas niko nikad oprat busate se za krpe ukradite slobodno sve na način na koji kradete ko pizde u 4 ujutro da ne bi slučajno stali na crtu đavolima lopovi jedni pa i tako je mogao i pokojni Mara narkoman akcijat

Momak poprilično mlad, koji ima 10 domaćih i 3 gostovanja što vas je šmeko je odma sklonjen s tribine debili a vama prva postava nema s čim se ne bavi i s policijom šeta da ne bi đavoli dali po njonji

Redate minus na minus postajete sramotniii i treba vas smekat dok ste god u pratnjama organa reda bruke..
Nego nemoj se praviti neznalica i nevinašce priznaj bola ako si stariji i ako imaš 10 utakmica prijašnjih da te stid u šta ti grupa posta
Hahahahahahahah
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kajkutenjoyer i 27 gostiju.