Za toliko je bolji Zrinski od Sarajeva.
Svirne im nesto, sto ne bi Sarajevu. I "**** penal" donese razliku na kraju.
Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:38Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:40Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:38Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
Izofiraše vas Robijaši onim podatkom da od ispadanja iz Premijer lige na ligaškim utakmicama niste prodali više od 2222 karte.avenija je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:19Upisat će delegat 3000 ali nema ovdje 1500 max.
Jos su dijelili besplatno ulaznice, meni jucer ispred SCC onaj mali Chesa uvalio jednu. Ja uzeo čisto radi kolekcije koju skupljam.
Znaci drugoligaš Čelik od subote nakon Želje najgledaniji klub u državi i to pazi sa kojim protivnicima![]()
Ma sipu ga papak fino ti odgovorim, ti satro poceo sa vrijedjanjem !!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:41KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:40Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:38Dosta bolje Sarajevo 1pol , kaznice ih Zrinjski na kraju i gurnut u provaliju iz koje nece izaci do slj polsezone
Ljubis mi pelje perhaneee
A bola pizde pizdaste što se pravite fini murija vas u par mjeseci dvaput prevodi preko ulice, s tim da odavno ako ćete negdje u šetnju ili vas čuva ili vas provede nazad čim zagusti luki vam nije izlazio iz kluba s ulazno -izlaznim info, u mepasu kad su pobjegli ko pizde nakon što su dva momka natjerala 30-40 njih, onaj što nije uspio pobjeć plače i govori muriji ne znam ko su znam da su s one strane zove druga na zvučnik da pita zna li on kako se zovu i daje detaljan opis izgleda, odjeće visine, o čemu pričaš??tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 17:17smekeri imate li stida imaloZidnisatzidni je napisao/la: ↑06 okt 2025, 16:33Zna li se išta jesu li uspješno i sigurno braća iz mupa mogla prevesti braću huligane s puta preko ulice i vratiti ih kućama
KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:42Ma sipu ga papak fino ti odgovorim, ti satro poceo sa vrijedjanjem !!Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:41KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:40Jesi ti dosadan sa fks pa neka nas gurnu sta vas to briga ne kontam, jel ti klub u vrhu , fino igrate uzivaj bolan pasa malo!
Ljubis mi pelje perhaneee![]()
Jedino sto valja iz ove smor utakmice
Brate imali smo neke sanse, fali nama igraca koji su povrijedjeni, ugiravanja jos nadam se da cemo se vratiti iz ove krize, ovo bi trebali dobiti abd , pauza ce dobro doci svima.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Rigoletto, Zaboljesutra i 27 gostiju.