svaka sljedeca utakmica je finalna za nasneutralan__ je napisao/la:To je dobro,ali jarane 4 ispadaju.Niko nije siguran,malo se uozbiljite.
FK Rudar Kakanj
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Rudar Kakanj
#samoRudar #zauvijek
Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
- L' Imperator
- Kontakt:
Sad nam Omladinac dolazi.., hoces li ti doci??sony_91 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
#samoRudar #zauvijek
obaveznoL' Imperator je napisao/la:Sad nam Omladinac dolazi.., hoces li ti doci??sony_91 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
- L' Imperator
- Kontakt:
svaka cast!sony_91 je napisao/la: obavezno. u zadnjih pet godina propustio sam svega dvije prvenstvene utakmice Omladinca
#samoRudar #zauvijek
ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.L' Imperator je napisao/la:svaka cast!sony_91 je napisao/la: obavezno. u zadnjih pet godina propustio sam svega dvije prvenstvene utakmice Omladinca
aa odkud ti u Srebreniku??
- neutralan__
- Kontakt:
Srebrenik ti blizu,nego skocis li kad do Banovica?sony_91 je napisao/la:ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.L' Imperator je napisao/la:svaka cast!sony_91 je napisao/la: obavezno. u zadnjih pet godina propustio sam svega dvije prvenstvene utakmice Omladinca
aa odkud ti u Srebreniku??
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- L' Imperator
- Kontakt:
hehe, a ja kraljasony_91 je napisao/la: ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.
#samoRudar #zauvijek
ove sezone nisam pogledao niti jednu utakmicu Budućnosti u Premijer ligi, niste sa Omladincom u ligi tako da radije odem u Srebrenik ili Bugojno. Nemoj me sad samo krivo shvatitineutralan__ je napisao/la:Srebrenik ti blizu,nego skocis li kad do Banovica?sony_91 je napisao/la:ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.L' Imperator je napisao/la: svaka cast!aa odkud ti u Srebreniku??
- neutralan__
- Kontakt:
Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone. 
- L' Imperator
- Kontakt:
ako ostanu u ligi, a iskreno se nadam da hoce.neutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
#samoRudar #zauvijek
možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
- L' Imperator
- Kontakt:
da je Rudar bolje pozicioniran ja bih sredio da vam puste bar bodsony_91 je napisao/la:možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
#samoRudar #zauvijek
- neutralan__
- Kontakt:
E jbg onda.Sretno vam u nastavku,pokusajte izboriti opstanak.sony_91 je napisao/la:možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
a štaćeš, tu smo gdje smo i predstoji nam grčevita borba do zadnjeg kola, ova liga je takva kakva je i već od prvog kola strepiš za opstanakL' Imperator je napisao/la:da je Rudar bolje pozicioniran ja bih sredio da vam puste bar bodsony_91 je napisao/la:možda ne, ako ispanemo ništa ni od sljedeće sezone, a kako sada stvari stoje bliži smo Drugoj ligi nego ostanku u Prvojneutralan__ je napisao/la:Ma shvatam,ali eto imat ces priliku slijedece sezone.
- L' Imperator
- Kontakt:
jbgsony_91 je napisao/la: a štaćeš, tu smo gdje smo i predstoji nam grčevita borba do zadnjeg kola, ova liga je takva kakva je i već od prvog kola strepiš za opstanak
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Mozda je lik sluzbeno liceL' Imperator je napisao/la:hehe, a ja kraljasony_91 je napisao/la: ovo mi je već osma utakmica u ovoj sezoni na kojoj sam u Srebreniku. Pratim ja ovu Prvu ligu, znam ja skočiti i do Bugojna, Bihaća,...a da neigra Omladinac.divim ti se
- L' Imperator
- Kontakt:
Prva nogometna liga
Gradina - Rudar 2:1
Igrači Rudara pretrpjeli su prvi proljetni poraz i ponovo došli u tešku situaciju. Gradina do pobjede stigla iz poklon penala kojeg joj je darovao pristrasni sudija Adis Mulahasanović
Nakon sudijskih pogrešaka u Gabeli (poništen regularan pogodak Koljenovića) i u Kaknju protiv Iskre (priznat pogodak nakon igranja strijelca Salihovića rukom), "zeleno-crni" su drastično oštećeni i na gostovanju u Srebreniku, gdje su pretrpjeli prvi proljetni poraz. Gradina je do pobjede stigla iz poklon penala kojeg joj je darovao pristrasni sudija Adis Mulahasanović iz Sarajeva, koji je zajedno sa svojim asistentima Čauševićem i Čulovom tokom cijele utakmice bio naklonjen domaćem timu.
-U Srebreniku smo doživili pravu blamažu. Pa to je zaista bilo katastrofalno suđenje. Pored izmišljenog penala iz kojeg je Gradina postigla pobjedonosni pogodak, sudije nam jednostavno nisu dozvolile da igramo. Da Gafurović nije postigao gol iz slobodnog udarca sa preko 30 metara sigurno ne bi došli u poziciju da ugrozimo domaćeg golmana jer je svaki naš napad sankcioniran prekršajem ili zaustavljen izmišljenom ofsajd pozicijom. Već treću utakmicu sudije nam nedozvoljavaju da pobijedimo i ovo je očit znak da Rudar mnogima smeta, mišljenje je Božičićevog asistenta Ramiza Husića, koji je očito zabrinut za sudbinu kluba u kojem je kao igrač i trener proveo više od dvije decenije.
Rudar je u Srebreniku igrao u sastavu: Šabić, Prkić (Kušljić), Hrustanović (Kovač), Imamović, Pavlović, Duvnjak (Spahić),Gafurović, Trivković, Koljenović, Murić i Neimarlija.
Pored sudačke režije, koja je iz kolo u kolo sve izraženija, veliki problem predstavlja i sve češće izostajanje standardnih prvotimaca zbog kazni i obolenja (Gafurović i Kušljić zaušnjaci, Matović operacija bruha, Kubat ozljeda skočnog zbloba, Topalović trbušnog zida) i trener Božičić sve je zabrinutiji. Položaj na prvenstvenoj tabeli i zakulisne radnje po čemu je ova liga upravo i prepoznatljiva, pogotovo u finišu prvenstva, signal je za alarm čelnicima kluba koji izgleda nisu svjesni teške situacije.
Gradina - Rudar 2:1
Igrači Rudara pretrpjeli su prvi proljetni poraz i ponovo došli u tešku situaciju. Gradina do pobjede stigla iz poklon penala kojeg joj je darovao pristrasni sudija Adis Mulahasanović
Nakon sudijskih pogrešaka u Gabeli (poništen regularan pogodak Koljenovića) i u Kaknju protiv Iskre (priznat pogodak nakon igranja strijelca Salihovića rukom), "zeleno-crni" su drastično oštećeni i na gostovanju u Srebreniku, gdje su pretrpjeli prvi proljetni poraz. Gradina je do pobjede stigla iz poklon penala kojeg joj je darovao pristrasni sudija Adis Mulahasanović iz Sarajeva, koji je zajedno sa svojim asistentima Čauševićem i Čulovom tokom cijele utakmice bio naklonjen domaćem timu.
-U Srebreniku smo doživili pravu blamažu. Pa to je zaista bilo katastrofalno suđenje. Pored izmišljenog penala iz kojeg je Gradina postigla pobjedonosni pogodak, sudije nam jednostavno nisu dozvolile da igramo. Da Gafurović nije postigao gol iz slobodnog udarca sa preko 30 metara sigurno ne bi došli u poziciju da ugrozimo domaćeg golmana jer je svaki naš napad sankcioniran prekršajem ili zaustavljen izmišljenom ofsajd pozicijom. Već treću utakmicu sudije nam nedozvoljavaju da pobijedimo i ovo je očit znak da Rudar mnogima smeta, mišljenje je Božičićevog asistenta Ramiza Husića, koji je očito zabrinut za sudbinu kluba u kojem je kao igrač i trener proveo više od dvije decenije.
Rudar je u Srebreniku igrao u sastavu: Šabić, Prkić (Kušljić), Hrustanović (Kovač), Imamović, Pavlović, Duvnjak (Spahić),Gafurović, Trivković, Koljenović, Murić i Neimarlija.
Pored sudačke režije, koja je iz kolo u kolo sve izraženija, veliki problem predstavlja i sve češće izostajanje standardnih prvotimaca zbog kazni i obolenja (Gafurović i Kušljić zaušnjaci, Matović operacija bruha, Kubat ozljeda skočnog zbloba, Topalović trbušnog zida) i trener Božičić sve je zabrinutiji. Položaj na prvenstvenoj tabeli i zakulisne radnje po čemu je ova liga upravo i prepoznatljiva, pogotovo u finišu prvenstva, signal je za alarm čelnicima kluba koji izgleda nisu svjesni teške situacije.
#samoRudar #zauvijek
- guuners_4ever
- Kontakt:
sony_91 je napisao/la:Bio sam danas na utakmici u Srebreniku i mogao sam vidjeti jedino sudijsku lakrdiju, domaći došli do sva tri boda sa penala koji nije postojao, samo ga je glavni sudac danas vidio. Domaći poveli a onda Gafurović sa oko 25. metara maestralno izvodi slobodnjak i uz pomoć stative postiže prelijep pogodak. Rudar danas nije mogao igrati, tri kontre su im prekinute zbog navodnog ofsajda koji nije ni blizu bio, domaći igrali malo grublje, dva tri puta im je pušten duboki ofsajd i to je na kraju kratak izvještaj sa današnje utakmice.
ti vec duze vremena napadas gradinu i sudjenje u srebreniku a znnamo i ti i ja kakvo je sudjenje bilo u mionici kad je gradina uzela bod,tad je sve bilo regularno po tebi, iako je bila kradja cista ali i sa njom je gradina odnijela bod
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.