Ma boli to njih moj @ let

Može te se samo saget lagano Igoru , brnjasi i kompleksasi sa Buca PotokaKosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:55**** mu staru i za dom spremni !!!
Otkud ti iz federacije i jos navijas za gosk i brines se za svinjski aaa?
Očito vas, dok mu 1000 krezubih pitara skandira
Otoka je od druge opcine stadion i na njemu igra OlimpikGrgurPlinskii je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:58Meni nije jasno da ne preurede otoku, fin stadiončić tamo mogu napraviti sa 3-4 tisuće kapaciteta, realno im ne treba više, jer očigledno velika većina Sarajeva prati Želju, Koševo savez preuredi za reprezentaciju i mirna Bosna, ovako na onolikom stadionu kad se raštrka di koja tisuća na većim utakmicama izgleda totalno bezveze..
Izgledaju bolje i zategnutijeRiquelme1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:57Na poslu sam, kako Sarajevo izgleda, je li uspio ovaj unijeti nešto poslije Husrefovih modernih taktika?
Dajte ovom čovjeku nagradu za forumaša decenije, zaslužio je.svrakino1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 19:04
GOLEMA SI METROPOLO
Svi hoce da žive u METROPOLI
Svaka meni cast kakav GRAD sam odbranio
Trebaju se ugledati na Ćelik, on bas pojača tempo u sudijskoj nadoknadi pa sudiji olakša sviranje slobodnjaka oko šesnaesterca Pod borićima.avenija je napisao/la: ↑06 okt 2025, 18:50Sarajevo protiv svakog protivnika otvori dobro utakmicu i bude bolji protivnik medjutim kako vrijeme odmice protivnik polako uvijek preuzme inicijativu. Tako su se brutalno raspali i u Rumuniji, Radnik da ne spominjem..tačno da se čovjek zapita sta je razlog. Nemoguće da je fizička sprema. Nekako se raspadnu. Je li to sto nema nikakvog reda, plana, vizije zbog evo već trećeg trenera od početka ili nesto drugo pitanje je.
Jesi vidio?
Zaboravio se.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 19:20Kako ovo nije crveni karton za igrača Zrinjskog ? Ja Kako sam vidio nije ni zuti dobio
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Olise i 22 gosta.