Selam
Dobar guli samo se zasitio i polako postaje sebican
Vorovus je napisao/la: ↑06 okt 2025, 19:59Velika greska sto ga nisu prodali dok je bio u prajmu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 19:57Guliashvili prošle sezone zabio 8 golova u prvih 9 kola.
Sad nula.
Svejedno bi i sa njim i bez njega bili 3. Ili 4. u ligi i ispali u Evropi na prvoj prepreci.
Za Sarajevo ne znači ništa je li se prodao za 100k ili 10 miliona; naravno, to znači vlasnicima, ali mislim da navijače to sada najmanje zanima.
Haj ba ne seri…vi niste slavili kad je Zrinjski uzeo titulu one godine nama.KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:02Gledaj jadova sto se slade hahha kakvi bolesnici ocm, ovamo vam borac osvaja i zrinjski titule, a vi prcajte komsije fuj kakva smo mi bagra od naroda!!!
**** ti mater igore, igore, igoreeeeeeeee!!!
Bilbija majci sina napravio , svaki kontakt je faul, ali nije nama sudija kriv, sami smo krivi vodis 1-0, u nadoknadi se lik useta i primamo fuj !
Koji vi ja se nikad ne sladim pogotovo kad oni ili borac osvoje protiv vas, nemoj sve stavljati u isti kos.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:05Haj ba ne seri…vi niste slavili kad je Zrinjski uzeo titulu one godine nama.KosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:02Gledaj jadova sto se slade hahha kakvi bolesnici ocm, ovamo vam borac osvaja i zrinjski titule, a vi prcajte komsije fuj kakva smo mi bagra od naroda!!!
**** ti mater igore, igore, igoreeeeeeeee!!!
Bilbija majci sina napravio , svaki kontakt je faul, ali nije nama sudija kriv, sami smo krivi vodis 1-0, u nadoknadi se lik useta i primamo fuj !
Realno bolji su bili, vi ste bod uzeli na iskustvo bez prevelikog trosenja
Trenutno korisnika/ca: Anpa, LondonBlues, mnon46 i 23 gosta.