Kakvi mi i najveci prosjek, je li tebi 20 godina
Uvijek ima ove 2,3 hiljade po kisi i snjegu i da ti dodje sejk to se nece promjeniti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kakvi mi i najveci prosjek, je li tebi 20 godina
Pa prokockali smo i to bili drug.KarloIvandic je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:02Momci su zasluzili da pobjede. Vidjela se zelja i borba. Jednostavno klub je uklet. Otkad je američki debil na kormilu mi da vodimo 3-0 prokockali bi.
Pa naravno da se nadam, 26 kola ima jos da se igra, ako se ekipa dozove i nastavi se sad u nekom ovom pravcu i da bude svaka iduca tekma malo bolja plus povratak povrijedjenih igraca naravno da smo mi tu u top3-4, prvo je vec rijeseno prije pocetka sezone, a sinoc je i stigla potvrda svima da uopste nista i ne pokusavaju i ne pomisljajuKosevoZove je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:17Brate jel se nadas ti evropi preko lige, iako ima jos puno da se igra, kad smo zadnji put pobjedili, ovoliko novca dovedeno u otpad koji nece niko, bralic, onaj rumun to ti igraci?ronaldo99 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 20:13Hajd ok ostaje zal za ova 3 boda jer smo zasluzili, ali novi trener je tu tek 6 dana i vidi se napredak. Ova pauza ce mu dobro doci da sw vise upozna se ekipom i da proba te svoje ideje sto vise prenjeti.
Nadam se i povratku Adema,Elezija i nadam se da ce ovaj trener smjeti Gulija izbaditi iz igre , ako vec ne onda se moramo moliti da sto prije isti proradi
Idemo dalje sezona je svakako propala ganjati 3-4 mjesto i probati opet kup uzeti.
Borac ce svakako uzeti titulu koliko god se drugi borili nema tu niko promil sanse
Samo preko kupa zivi bili pa vidjeli, poslije pauze idemo radniku mozemo li ih dobiti?
Njagora sezona u historiji kluba fuj, da srcem ne igraju za ove vjerne navijace jel to uredu cccc
Farise strumfu **** te usta sugava, radujes se golu zrinjskom ko da si na bingu dobio **** ti kosti mrtve!
Akobogda.brojjedan je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:31Butic odlican, rastrcan, prilazio, odigravao, vraćao se...nagrađen golom. Umalo mu patyljak ne uze loptu kod penala.
Ristovskog pod hitno za kapitena!! Maše prema istoku i moli nas da ne urlamo na balavca Musiju!
Bit ce ovo dobro, uzimamo Super Kup i Kup aBd.
Trenutno korisnika/ca: avanti003, Google Adsense [Bot], haklamas, PeppermintSA, Vanja8 i 61 gost.