Formula 1

Moderator/ica: rio_Ferdy88

AshburtonG
Kontakt:

Re: Formula 1

Post Postao/la AshburtonG » 06 okt 2025, 22:19

Jabroni je napisao/la:
06 okt 2025, 21:13
https://dubz.co/v/c280bb

:rol:
A tacno mu je Lewis unistio karijeru i ja bih bio ovako salty. :rol:

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 06 okt 2025, 23:35

Kad smo kod njeg, Alonso je nakon ovog Singapura savladao Strolla kakav god da je 30 puta zaredom u kvalifikacijama.

Samo da Aston napravi bolid kako treba i ide po titulu i postaje GOAT, svjetski prvak sa 45 godina :urnebes: Max vala može da sačeka 2027. , svakako će otić kod najbržeg po novim regulacijama. Postao mi je haman pa omiljeni, a nisam ga mogao nikako kad sam tek počeo da pratim
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 07 okt 2025, 02:02

Proslo ispod radara. Izgleda soft na kraju top opcija. Hamilton takoder bio super brz I pretekao Kimija, sto ne bi nikad da je ostao na istom setu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 okt 2025, 13:58

Švicarski Blick najavio je transfer-bombu objavom da je uspostavljen kontakt između Piastrija i - Ferrarija. Konačni cilj: dogovor da od 2027. postane njihov vozač.

Australac nije baš najsretniji u McLarenu koji, prema mišljenju mnogih ljubitelja ovog sporta, a on sam to itekako osjeća, favorizira Norrisa u ovogodišnjoj borbi za naslov prvaka.

S druge strane, Ferrari je upao nekakvu prosječnost, ove sezone nemaju niti jednu pobjedu i dojam je da se oko toga nitko previše ne uzbuđuje pa u Maranellu žele prodrmati takve stavove i (ne)ambicije. Stoga su odlučili da u 2027. godinu uđu s kompletno novom vozačkom postavom, što znači da se ne bi riješili samo Lewisa Hamiltona nego i Charlesa Leclerca koji za njih vozi već šest godina.

Želja čelnih ljudi Ferrarija je da te godine njihove bolide voze Oscar Piastri i Gabriel Bortoleto, sjajno mladi Brazilac koji je ove sezone u nekoliko utrka oduševljavao u ne pretjerano brzom bolidu Kick Saubera.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ljevak
Kontakt:

Post Postao/la ljevak » 09 okt 2025, 14:07

DamirT je napisao/la:
09 okt 2025, 13:58
Švicarski Blick najavio je transfer-bombu objavom da je uspostavljen kontakt između Piastrija i - Ferrarija. Konačni cilj: dogovor da od 2027. postane njihov vozač.

Australac nije baš najsretniji u McLarenu koji, prema mišljenju mnogih ljubitelja ovog sporta, a on sam to itekako osjeća, favorizira Norrisa u ovogodišnjoj borbi za naslov prvaka.

S druge strane, Ferrari je upao nekakvu prosječnost, ove sezone nemaju niti jednu pobjedu i dojam je da se oko toga nitko previše ne uzbuđuje pa u Maranellu žele prodrmati takve stavove i (ne)ambicije. Stoga su odlučili da u 2027. godinu uđu s kompletno novom vozačkom postavom, što znači da se ne bi riješili samo Lewisa Hamiltona nego i Charlesa Leclerca koji za njih vozi već šest godina.

Želja čelnih ljudi Ferrarija je da te godine njihove bolide voze Oscar Piastri i Gabriel Bortoleto, sjajno mladi Brazilac koji je ove sezone u nekoliko utrka oduševljavao u ne pretjerano brzom bolidu Kick Saubera.
Ocekivao sam Oli Bearmana kao drugog vozaca. Ali Bortoleto je buduci sampion, ako ga ispostuje ferari s bolidom. Inace, bolje mu je da trazi selameta negdje drugo.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 09 okt 2025, 14:14

2027. je baš teška za prognozirati po pitanju vozačkih postava, pogotovo Ferrarija, možda tu bude Piastri, Max, Antonelli, Bortoleto. Sumnjam da će Hamilton i Lec ostati tu. Moja prognoza - Antonelli Piastri
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 okt 2025, 15:05

DamirT je napisao/la:
09 okt 2025, 13:58

Ništa oni neće dobiti s ovim ako bolid ne naprave kako treba. I ako ne promijene način razmišljanja i vođenja ekipe. Nemaju oni problem sa vozačima već sa strukturom upravljanja. Ako ni Vettel ni Alonso ni Hamilton nisu mogli ništa uraditi a dokazani su šampioni onda neće ni ovi ukoliko drastično sve ne promijene.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 10 okt 2025, 00:23

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 10 okt 2025, 00:39

slika

slika

Odgovori

Natrag na “Auto-moto”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.