A tacno mu je Lewis unistio karijeru i ja bih bio ovako salty.

Moderator/ica: rio_Ferdy88
A tacno mu je Lewis unistio karijeru i ja bih bio ovako salty.
Švicarski Blick najavio je transfer-bombu objavom da je uspostavljen kontakt između Piastrija i - Ferrarija. Konačni cilj: dogovor da od 2027. postane njihov vozač.
Australac nije baš najsretniji u McLarenu koji, prema mišljenju mnogih ljubitelja ovog sporta, a on sam to itekako osjeća, favorizira Norrisa u ovogodišnjoj borbi za naslov prvaka.
S druge strane, Ferrari je upao nekakvu prosječnost, ove sezone nemaju niti jednu pobjedu i dojam je da se oko toga nitko previše ne uzbuđuje pa u Maranellu žele prodrmati takve stavove i (ne)ambicije. Stoga su odlučili da u 2027. godinu uđu s kompletno novom vozačkom postavom, što znači da se ne bi riješili samo Lewisa Hamiltona nego i Charlesa Leclerca koji za njih vozi već šest godina.
Želja čelnih ljudi Ferrarija je da te godine njihove bolide voze Oscar Piastri i Gabriel Bortoleto, sjajno mladi Brazilac koji je ove sezone u nekoliko utrka oduševljavao u ne pretjerano brzom bolidu Kick Saubera.
Ocekivao sam Oli Bearmana kao drugog vozaca. Ali Bortoleto je buduci sampion, ako ga ispostuje ferari s bolidom. Inace, bolje mu je da trazi selameta negdje drugo.DamirT je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:58Švicarski Blick najavio je transfer-bombu objavom da je uspostavljen kontakt između Piastrija i - Ferrarija. Konačni cilj: dogovor da od 2027. postane njihov vozač.
Australac nije baš najsretniji u McLarenu koji, prema mišljenju mnogih ljubitelja ovog sporta, a on sam to itekako osjeća, favorizira Norrisa u ovogodišnjoj borbi za naslov prvaka.
S druge strane, Ferrari je upao nekakvu prosječnost, ove sezone nemaju niti jednu pobjedu i dojam je da se oko toga nitko previše ne uzbuđuje pa u Maranellu žele prodrmati takve stavove i (ne)ambicije. Stoga su odlučili da u 2027. godinu uđu s kompletno novom vozačkom postavom, što znači da se ne bi riješili samo Lewisa Hamiltona nego i Charlesa Leclerca koji za njih vozi već šest godina.
Želja čelnih ljudi Ferrarija je da te godine njihove bolide voze Oscar Piastri i Gabriel Bortoleto, sjajno mladi Brazilac koji je ove sezone u nekoliko utrka oduševljavao u ne pretjerano brzom bolidu Kick Saubera.
Ništa oni neće dobiti s ovim ako bolid ne naprave kako treba. I ako ne promijene način razmišljanja i vođenja ekipe. Nemaju oni problem sa vozačima već sa strukturom upravljanja. Ako ni Vettel ni Alonso ni Hamilton nisu mogli ništa uraditi a dokazani su šampioni onda neće ni ovi ukoliko drastično sve ne promijene.DamirT je napisao/la: ↑09 okt 2025, 13:58Švicarski Blick najavio je transfer-bombu objavom da je uspostavljen kontakt između Piastrija i - Ferrarija. Konačni cilj: dogovor da od 2027. postane njihov vozač.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.