FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Butic odlican, rastrcan, prilazio, odigravao, vraćao se...nagrađen golom. Umalo mu patyljak ne uze loptu kod penala.
Ristovskog pod hitno za kapitena!! Maše prema istoku i moli nas da ne urlamo na balavca Musiju!
Bit ce ovo dobro, uzimamo Super Kup i Kup aBd.
Ristovskog pod hitno za kapitena!! Maše prema istoku i moli nas da ne urlamo na balavca Musiju!
-
- Kontakt:
Akobogda.brojjedan je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:31Butic odlican, rastrcan, prilazio, odigravao, vraćao se...nagrađen golom. Umalo mu patyljak ne uze loptu kod penala.
Zalaganje top, trka nisam ocekivao poslije 60. ovaku igru.
Kapiten na klupu, duplo jaci bi bili, jadni Kupresak izgino isto rasada sam se braneci. Bravo Kupre
Bralic top do zadnje minute, udari je glavom al slabo da potrefi naseg igraca kad
Krdzalic top top
Renan sam da trazi papire i ide, zao mi je sto npr Ristic ne dobije priliku radi ovog kloca, mali bi bar izginuo na terenu i ganjao bi ono sto ovaj pajser ne bi.
Banic treba pod hitno, pripremati neko dijete na krilo gore da bacimo U21 umjesto Kapitena
Ristovski i smirivanje istoka za prozivke Musije, respect realno. Vidi se tu pomalo "tima i ekipe"
YEBEMO TI MATER IGOREEEE, za staru smo ti spremni
Kapiten na klupu, duplo jaci bi bili, jadni Kupresak izgino isto rasada sam se braneci. Bravo Kupre
Bralic top do zadnje minute, udari je glavom al slabo da potrefi naseg igraca kad
Krdzalic top top
Renan sam da trazi papire i ide, zao mi je sto npr Ristic ne dobije priliku radi ovog kloca, mali bi bar izginuo na terenu i ganjao bi ono sto ovaj pajser ne bi.
Banic treba pod hitno, pripremati neko dijete na krilo gore da bacimo U21 umjesto Kapitena
Ristovski i smirivanje istoka za prozivke Musije, respect realno. Vidi se tu pomalo "tima i ekipe"
YEBEMO TI MATER IGOREEEE, za staru smo ti spremni
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Butić je odličan jer ima ogroman impact u igri. Spušta, razigrava, bori se, čak je i u dvije situacije sebi namjestio dobre šanse. Poremetile su ga i povrede, pa malo klupa, pa malo igra i sve u krug. Najdraži tip napadača su mi upravo ovi kao što je on. Može Turkeš zabiti 20 golova, ali njegov uticaj u igri je nula za ovaj naš stil. Može negdje drugo gdje će mu servirati lopte, ovdje to ne može.
Volio bih da npr protiv Rudara isprobamo Chidija i onog iz B tima mislim da bi mogli biti solidni
Klasika, pa tacno nakon 1-0 sam znao da ga u 90+ primamo. Standardno kod nas vec godinama
Proklet i jadan klub smo postali
Proklet i jadan klub smo postali
Bog Bosna i Bošnjaci
Sve to što si naveo govori da Zrinski ima kvalitet više u odnosu na nas i to je jasno ko dan. Pa ko god prati i zna nešto o fudbalu složiti će se sa mnom, jer nije slučajno da ne možemo gol zabiti iz 5 prilika, a primamo ga ko na traci kad protivnik i malo ozbiljnije priđe golu.GalileoGalilei je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:31Ne znam kako neko može biti zadovoljan bodom protiv ovako lošeg Zrinjskog, gdje opet fuliš ogroman broj šansi i primiš smiješan gol u zadnjoj minuti. Odigrali dobru utakmicu i po ko zna koji put primiš amaterski gol.
Znao sam da ćemo primiti jer je Cvitanović kasnio sa izmjenama. Vidiš da su umorni i da dišu na šrkge i ti ne iskoristiš sve izmjene. Nebitno je bilo ko će ući, samo nam je trebala friška energija. Ne razumijem šta je s trenerima i izmjenama, nikako mi ne ide u glavu.
Drugo.. Guliashvili je jedan jadni igrač kojem ćemo mi biti kruna karijere. Nevjerovatno je koliko se taj igrač srozao i vratio na onog igrača koji je tek došao kod nas. Njegov decision making je u rangu sa Hebibovićem. Dribling kod njega ne postoji, pas ne postoji, mozak ne postoji. Ne može običan pas da gurne, kamoli šta više.
Kad sam govorio da ga se trebalo prodati, odmah nakon zaebavanja u Kup utakmici protiv Zrinjskog. Što smo računali neke milione za njega, računali smo. Njegovim forsiranjem Mirvić i kompanija su samo dobili kontra efekat jer neće vidjeti ni eura od njegove prodaje.
Renana se riješiti na zimu jer je on svoje završio. Gajio sam nadu ljetos da će nadoći na pripremama, mislio da se uozbiljio, ali on je gotov. Tolika tromost i bezglavost, a ušao sa klupe. Hvala na svemu i doviđenja.
Banića čim prije osposobiti, nadam se njemu, Eleziju, Ljajiću i kasperu Mujkiću odmah nakon pauze. Mali Mušija se gubi kao abdest. Toliko je saigrače pokopavao sa svojim glupim dodavanjima da je na kraju Krdžalić izgubio živce.
Vidjećemo da li je ovo samo pozitivan šok, ali se nadam da ćemo biti bolji i da će se ovo malo uvezati za ove dvije sedmice. Izgubili smo dva mjeseca s metuzalemom Musemićem, jer evo Mario je par treninga sa njima pa to izgleda kud i kamo bolje. Ovdje ne treba biti neki mag, malo neke taktike ubaciti i to je već bolje. Cvitanović samo da je upijao u Dinamu, dovoljno je da to bude bolje od Husrefa.
Zadnja i prebitna stvar, čim prije da dođe dobar kondicioni trener. Ne znam jel teško dovesti nekoga, jel moguće da ne postiji kondicioni, a da nije Seferović.
Zrinski nema Renana da se zajebaje i igra petom ili Gullia koji će promašiti sve zbog sebičnosti i loše forme. Isto tako nema Bralića koji se sklonio doslovno u napadu kad smo ga primili.
-
- Kontakt:
Koliko mi je **** krivo rjeci nemogu opisati,nisam ispratio finis utakmice a i kontao sam da je to to hvala Bogu zapocinjemo pobjednicki niz,bas me pogodilo kad sam vidio X nijedna me tekma iz ove sezone nije ni blizu doticala,zelim svu srecu svijeta Cvitanovicu,ja te nikad necu tjerat ako mozemo i ovakvu igru nastaviti na proljece makar bilo bi fino,ovako ne znam sta ocekivati stvarno zeljo puno bjezi,Borca stici necemo ajde i ovi sugavci iz Mostara ovaj sugavi klub koji pobjedimo jedino kad im se sve kule sruse takodje ce ostati ispred nas
Da li mozemo ganjati kup nezz opet duga je i sezona ne treba odustati skroz od svega ali ako mozemo poceti pobjedjivati i u gostima i ove jace uvezati nekih pobjeda da vidimo moze li se ekipa vratiti
Da li mozemo ganjati kup nezz opet duga je i sezona ne treba odustati skroz od svega ali ako mozemo poceti pobjedjivati i u gostima i ove jace uvezati nekih pobjeda da vidimo moze li se ekipa vratiti
-
- Kontakt:
Ne ocekujte posjetu vecu od ove pogotovo u ovom djelu sezone da ima krov bar negdje bilo bi duplo vise.
Da se razumijemo da nam je neko ponudio bod prije 7 dana ja mislim da nema osobe koja to ne bi prihvatila. Ovo veceras je bilo mnogo vise nego sto sam ja barem ocekivao i vidjelo se pomaka u igri i svemu. Tokom pauze jos se spremiti i onda da prekinemo niz poraza na gostovanjima
- BegovicRamiz
- Kontakt:
daleko od dobrog u normalnoj situaciji
al je dobro u nasoj situaciji i to govori u kakvom smo qurcu
nije se ni 2% mogla popraviti fizicka sprema u ovih 6,7 dana nego smo jednostavno pametnije odigrali
ne moras hrliti ko sivonja dok imas snage i onda ispuhati
na kraju steta 2 boda, bolji smo bili i zasluzili pobjedu
Zrinjski malokrvan i bezidejan, desetine lopti izgubljenih na relaciji stoperi dijagonala na krila il ubacivanja bekova gore
licili smo na nesto konacno
Musija nepotrebno komplikovo i unosio nervozu
kapiten po starom nastavio, ima ogromnu zelju da procepi al nas yebe iz utakmice u utakmicu i rjesenje je klupa
Renane yebem ti favelu gdje si prvi put sutnuo loptu
al je dobro u nasoj situaciji i to govori u kakvom smo qurcu
nije se ni 2% mogla popraviti fizicka sprema u ovih 6,7 dana nego smo jednostavno pametnije odigrali
ne moras hrliti ko sivonja dok imas snage i onda ispuhati
na kraju steta 2 boda, bolji smo bili i zasluzili pobjedu
Zrinjski malokrvan i bezidejan, desetine lopti izgubljenih na relaciji stoperi dijagonala na krila il ubacivanja bekova gore
licili smo na nesto konacno
Musija nepotrebno komplikovo i unosio nervozu
kapiten po starom nastavio, ima ogromnu zelju da procepi al nas yebe iz utakmice u utakmicu i rjesenje je klupa
Renane yebem ti favelu gdje si prvi put sutnuo loptu
-
- Kontakt:
Zamolio bih sve iz kluba da se Guliju da jedna lopta, a svim drugim igračima druga. Možda nešto i odigramo
- relativizam
- Kontakt:
Ne boli mene ovaj remi, ekipa je neustimana, mnogo tu igrača nije za ove ekipe ili možda ovog sistema ili načina treniranja i treniranja, ne boli ni to što se kući patimo, ne boli ni to što naši ne znaju zavrsiti utakmicu da se valjaju da zadrže vrijeme, ne boli ni što igrači koji primaju po 15,20,30k mjesecno izgledaju kao da nemaju hljeba jesti...
Boli to što gledam utakmicu na kojoj komentator iz moje države otvoreno navija protiv mog kluba a mi nemocni. Cijeli život neka borba ako nije sa neprijateljima onda sami sa sobom
Boli to što gledam utakmicu na kojoj komentator iz moje države otvoreno navija protiv mog kluba a mi nemocni. Cijeli život neka borba ako nije sa neprijateljima onda sami sa sobom
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 07 okt 2025, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.
I tako se oprostismo od titule početkom oktobra...
Gdje smo mi skrenoli nakon cracovie da mi je znati. Tugaa majkemi za sve ovo. Kad sve sagledam isto ko da namjerno se sve ovo desava.
+1relativizam je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:16Ne boli mene ovaj remi, ekipa je neustimana, mnogo tu igrača nije za ove ekipe ili možda ovog sistema ili načina treniranja i treniranja, ne boli ni to što se kući patimo, ne boli ni to što naši ne znaju zavrsiti utakmicu da se valjaju da zadrže vrijeme, ne boli ni što igrači koji primaju po 15,20,30k mjesecno izgledaju kao da nemaju hljeba jesti...
Boli to što gledam utakmicu na kojoj komentator iz moje države otvoreno navija protiv mog kluba i podrzave neprijatelje ove drzave a mi nemocni. Cijeli život neka borba ako nije sa neprijateljima onda sami sa sobom
-
- Kontakt:
Dobra utakmica s naše strane bili smo kompaktni nismo imali onih faza gdhe se raspadnemo. Nažalost mentalno stanje igraca je katastrofa, uvukao se neki strah . Baš šteta za ovu utakmicu zasluzili smo pobjedu al nije se dalo. Cvitanovic ima dobru energiju zasluzuje podrsku. Tesko jest ne ide nas ništa al Vamos Rajvosa i dolazite na utakmice .
Taman se ponadam nekoj pobjedi protiv malo ozbiljnije ekipe, nekom izlasku iz krize kad ono nista. Ispustimo 3 boda u 92 minuti... Sa druge strane, napredak u igri je vidljiv nakon samo 6 dana i daje mi nadu da se možemo izvući.
Sto se tiče Cvitanovića, znao sam da ce bit dobar cim su ga svi popljuvali. Naravno, još uvijek je rano pricati o tome kako ce se on pokazat do kraja sezone, ali uliva mi neko povjerenje, a igra je napokon ličila na nešto, prvi put nakon odlaska Zekića. Imamo pauzu da se koliko toliko spremimo fizički i nadam se da ce se bar neko od povrijeđenih igrača oporavit.
Sto se tiče Cvitanovića, znao sam da ce bit dobar cim su ga svi popljuvali. Naravno, još uvijek je rano pricati o tome kako ce se on pokazat do kraja sezone, ali uliva mi neko povjerenje, a igra je napokon ličila na nešto, prvi put nakon odlaska Zekića. Imamo pauzu da se koliko toliko spremimo fizički i nadam se da ce se bar neko od povrijeđenih igrača oporavit.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
sta buncas, komentator nas veliki navijac, pun mu instagram slika u bordo dresumaroon46 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:58+1relativizam je napisao/la: ↑06 okt 2025, 23:16Ne boli mene ovaj remi, ekipa je neustimana, mnogo tu igrača nije za ove ekipe ili možda ovog sistema ili načina treniranja i treniranja, ne boli ni to što se kući patimo, ne boli ni to što naši ne znaju zavrsiti utakmicu da se valjaju da zadrže vrijeme, ne boli ni što igrači koji primaju po 15,20,30k mjesecno izgledaju kao da nemaju hljeba jesti...
Boli to što gledam utakmicu na kojoj komentator iz moje države otvoreno navija protiv mog kluba i podrzave neprijatelje ove drzave a mi nemocni. Cijeli život neka borba ako nije sa neprijateljima onda sami sa sobom
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Musija sigurno ima upute da pokuša odigrati pas da ne ispucava duge lopte ,apsolutno sam siguran da je to trenerova ideja da tako kreira napad .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], RaymondRed i 22 gosta.