Desilo se nazalost ono cega sam se i pribojavao, Mihailovic je 50% ekipe Zadra, tu je iskusni lisac Jusup. Zvezda kako god to cudno zvucalo, nije mjerilo, prvo je kolo, izrovljeni su povredama, bez rasporedjenih uloga u timu, mislim da je pitanje kada kada se Sasa vraca na njihovu klupu.
Svaka utakmica ce biti na noz i rovovska borba, svaka pobjeda ekstremno bitna.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Beech je strasan suter, a pogotovo je specijalista u catch&shoot situacijama. Osim toga, skocan je, a i zna inteligentno fintirati sut i napasti/zavrsiti licem. Nadam se da ce Janari donijeti Bosni nesto slicno, tj. da ce sut s distance biti 40+ posto i da ce biti aktivan na skoku i u odbrani. Mada, i nije mi se bas svidjelo kakvu je ulogu imao na EB protiv jacih reprezentacija. U mecevima protiv Srbije i Turske kao da se krio od lopte i odgovornosti, ne vjerujem da je uzeo vise od 2-3 suta na tim mecevima. Valjda to nece biti tako i u Bosni...
Steta sto Bosna ne igra ubrzo sa Zvezdom, jer su bas unisteni povredama, a roster im je gotovo u potpunosti nov i trebat ce vremena da se pohvataju i uigraju. Pobjede Spartaka i Zadra protiv Buducnosti i Zvezde nikako ne idu Bosni u prilog...
Steta sto Bosna ne igra ubrzo sa Zvezdom, jer su bas unisteni povredama, a roster im je gotovo u potpunosti nov i trebat ce vremena da se pohvataju i uigraju. Pobjede Spartaka i Zadra protiv Buducnosti i Zvezde nikako ne idu Bosni u prilog...
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ma pogadjao Zadar sinoc nemoguce suteve nema sanse da mogu uvijek onako
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.