KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

DirkNowitzki
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la DirkNowitzki » 06 okt 2025, 23:04

Desilo se nazalost ono cega sam se i pribojavao, Mihailovic je 50% ekipe Zadra, tu je iskusni lisac Jusup. Zvezda kako god to cudno zvucalo, nije mjerilo, prvo je kolo, izrovljeni su povredama, bez rasporedjenih uloga u timu, mislim da je pitanje kada kada se Sasa vraca na njihovu klupu.

Svaka utakmica ce biti na noz i rovovska borba, svaka pobjeda ekstremno bitna.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 07 okt 2025, 05:49

Beech je strasan suter, a pogotovo je specijalista u catch&shoot situacijama. Osim toga, skocan je, a i zna inteligentno fintirati sut i napasti/zavrsiti licem. Nadam se da ce Janari donijeti Bosni nesto slicno, tj. da ce sut s distance biti 40+ posto i da ce biti aktivan na skoku i u odbrani. Mada, i nije mi se bas svidjelo kakvu je ulogu imao na EB protiv jacih reprezentacija. U mecevima protiv Srbije i Turske kao da se krio od lopte i odgovornosti, ne vjerujem da je uzeo vise od 2-3 suta na tim mecevima. Valjda to nece biti tako i u Bosni...

Steta sto Bosna ne igra ubrzo sa Zvezdom, jer su bas unisteni povredama, a roster im je gotovo u potpunosti nov i trebat ce vremena da se pohvataju i uigraju. Pobjede Spartaka i Zadra protiv Buducnosti i Zvezde nikako ne idu Bosni u prilog...

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 07 okt 2025, 07:45

Ma pogadjao Zadar sinoc nemoguce suteve nema sanse da mogu uvijek onako
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 okt 2025, 08:03

slika

Sfairopoulos odlazi

Ponoćna bomba iz Beograda - Crvena zvezda smijenila trenera! ·

Ma pogadjao Zadar sinoc nemoguce suteve nema sanse da mogu uvijek onako

Al noga bratu Grku
Nogira ga Danijel Jusup lagano

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.