Ma neće u inat.. protiv Posušja 8000 garantujem.
A što se tiče dopisa, vjerujem da je to više bilo, da smo kao nešto uradili, da se smire bijesni navijači.
Nema od toga ništa.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma neće u inat.. protiv Posušja 8000 garantujem.
Mislim da nisu pomjerali igrača već da su promijenili blago smjer linije između dva igrača Radnika. Kaljanac je to odlično primjetio fakat. Mislim da je zbog toga i osuo po sudijama i VAR-u konačno. Kako su to uspjeli pravo ke pitanje. Ovo dovodi u pitanje VAR itekako jer on bi trebao automatski crtati ove linije.
Hajde mogu rec za onaj siroki eto ako ides bas po pravilima mogu se ponistit sva 3 gola(al nas boli jer nikome drugom ono se ne bi ponistilo) i razumijem Hareta i drago mi je da izasao na javni servis sad kad je ofirna kradja krenula i rekao sta je rekao.Hrammm1921 je napisao/la: ↑06 okt 2025, 22:31Danas Kaljanac bukvalno yebo mater i Radniku i Borcu, ovo 9 kola sve perfektno rekao , njemu je bitno jel pitar ili nije?
Idi se lijeci tupane mali, koga boli qrac jel pitar, ja mu skidam kapu za ovo danas i opcenito ovo 9 kola sto je izgovorio javno
I Kaljancu prekipilo
Ako nije neko drugi, mi moramo biti gospoda. 18+4=22AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑07 okt 2025, 08:33I Kaljancu prekipilo![]()
Široki i Radnik, realno 4 boda.
18+4=22
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑07 okt 2025, 08:33I Kaljancu prekipilo![]()
Široki i Radnik, realno 4 boda.
18+4=22
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.