Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Biciklizam
U biciklizmu pa nista novo, Tadej solo akcijom 75km do cilja dodao i evropski naslov, Remco do srebra i odlični mladi Francuz Seixas do bronce.
Inace utrku zavrsilo cini mi se samo 17 biciklista, izmedju ostalih i Jonas je odustao vec na 100km
Inace utrku zavrsilo cini mi se samo 17 biciklista, izmedju ostalih i Jonas je odustao vec na 100km
⚽FK Garaže⚽
Ovo nije realno koliko je ovaj našikan svim i svačim. Za 15 godina biciklizam ce opet morati da izbrise jednu eru. Nazalost.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
I danas Tadej 
Pa sta mu je drugo preostalo, kad nece niko
Bas pasivno trkanje, ja ne znam sta su sve ekipe ostale bez mu.da
Niko nista, a ovi sto su ga pratili jedino Pidcock imao zelju da lovi ostalo sve pasiva, laganini..
⚽FK Garaže⚽
- branimir85
- Kontakt:
Da citiram jedan naslov velike pjesme od Fimanega , Ništa Nova ,Ništa Nova...
Ne vidim načina kako ga netko može spriječiti da pobjedi Lombardiju peti put zaredom,čime bi se izjednačio sa Fausto Coppiem ,a u prilici je da postane prvi biciklist koji je u jednoj sezoni završio na podijumu na svi 5 monumenata.
Lombardija će biti zadnja utrka za njegovog vjernog pomagača poljaka Rafu Majku koji je ispod radara ima dobru karijeru sa par etapni pobjeda na TDF-u i Vuelti ,2 KOM majice na Turu , plus GC podijum na Vuelti ,a bio je godinama sigurno jedan od najbolji domestiq vozača svijeta .
Israel nakon zabrane nastupa na Del Emiliji neće nastupati ni na Lombardiji ,a slijedi i promjena imena ekipe jer očito
na mnogim utrkama nisu dobrodošli ,a i vozači su im ugroženi na utrkama.
A od dogodine imamo i Tour of BIH koja bi se trebala voziti u travnju , kategorija je 2.2 ali od nečega se mora početi.
Ne vidim načina kako ga netko može spriječiti da pobjedi Lombardiju peti put zaredom,čime bi se izjednačio sa Fausto Coppiem ,a u prilici je da postane prvi biciklist koji je u jednoj sezoni završio na podijumu na svi 5 monumenata.
Lombardija će biti zadnja utrka za njegovog vjernog pomagača poljaka Rafu Majku koji je ispod radara ima dobru karijeru sa par etapni pobjeda na TDF-u i Vuelti ,2 KOM majice na Turu , plus GC podijum na Vuelti ,a bio je godinama sigurno jedan od najbolji domestiq vozača svijeta .
Israel nakon zabrane nastupa na Del Emiliji neće nastupati ni na Lombardiji ,a slijedi i promjena imena ekipe jer očito
na mnogim utrkama nisu dobrodošli ,a i vozači su im ugroženi na utrkama.
A od dogodine imamo i Tour of BIH koja bi se trebala voziti u travnju , kategorija je 2.2 ali od nečega se mora početi.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Ode Tadej lagano
- branimir85
- Kontakt:
Lako mu je ovo pobjeđivati ,nek sutra se pojavi na gravel SP kao što će uraditi Pidcock.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Eminem uzeo ponovno SB,izgledao je na kraju kao da je odradio malo jači trening.
Još jedan odličan nastup mladog francuza,Del Toro čitav dan odmarao ali ga je Seixas otresao na zadnjem usponu .
Okrećemo se P/N ,gdje Jonas otvara sezonu .
https://www.procyclingstats.com/race/pa ... /startlist
Još jedan odličan nastup mladog francuza,Del Toro čitav dan odmarao ali ga je Seixas otresao na zadnjem usponu .
Okrećemo se P/N ,gdje Jonas otvara sezonu .
https://www.procyclingstats.com/race/pa ... /startlist
Več se vidi da če Seixas če biti naslednik Pogačara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.