Radi s ekipom uredno, ali je van zapisnika vec duze vrijeme. Nesto ko Julardzija sto je kod nas bio.deda je napisao/la: ↑07 okt 2025, 18:15Kad se vec slominje Cekil, sta je s tim likom? Prosle god je bar nekad na klupi bio, ove godine nisam vidio niti jednom, a nisam ni vidio da je mad debitovao? Da nije otisao gdje na posudbu? Ne mogu vjerovat da ne mozes odigrat nakon godinu dana treninga i rada ni 1 minut a doveden kao "pojacanje".
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
78 bodova u igri i oprastas se od titule. How yes no.
Prvo juce crveni karton (ako je penal ono je crveni namjerno je ruko zaustavio go, jer recimo da je butic promasio penal kakvu je protivnicki igrac dobio kaznu a izduzio je mogucnost gola) covjek onu ruku konta kao slucajno igranje ruke negleda var. i naravno sudija nece bit kaznjen a utjecao je 100% na izhod rezutata, sudija koji je sudio borcu nece bit kaznjen isko manje nego juce al sigurno velika greska al nece bit kaznjen.
Borac izgubi od zelje sa0-2 na 3-2 za 15 minuta.kiksa protiv veleza, ponistava se nama go daje ce crveni kad mi lomimo borac gdje stvaramo sanse ko na traci, zrinjski protiv rudar p protiv sb protiv zelje juce izgledao slabije od posusja na kosevu..gdje uzeo bod sudiskom odlukom
Zeljo protiv radnika 2x protiv rudara protiv sb protiv posusja veleza veoma slabo. Prve 3 ekipe prikazanom igro i desavanjem na terenu su SIGURNO mogle da minimum imaju po 4-5 bodova manje
Evo zeljo protiv veleza ljudi penal masise i onda dobiju 2 igraca crveni i zeljo sa dva igraca vise nije mogo da bude dominantan, daju go sa 25+ m. Mi vodimo 3-0 i jedva spasimo bod.
Protiv borca gube 0-2 70 minuta tako reci nisu mogli centra prec, mi tamo gubimo 2-1 dajemo za 2-2 sudija ponisti cist go ulazimo u drugo pol jos veca dominacija sudija saje crveni.
Protiv zrinjskog oni su bili dosta losi dosta manje kontrolisali igru sudija sudio fer 50/50, mi fulamo 5 (100% sansi) sudija nas pokrade
Sb oni pokradeni za remi mi pokradeni sa nepostojecim penalom
Gdje smo losi bili to je sloga i protiv zrinjskog u mostaru
U derbiju u njih igrac suta sa 27 m daje go nasa dva igraca iskusna jedan sa 18 m sam beganovic TOPOVSKI fula i Mlinaric sa 12 m topovski golman brani. A ovo sve bez 5 igraca standardnih i sa 2 trenera u 9 kola..
Sigurno da je golman kriv direktno za 20% golova 20% ovo sranje sa povredama smjena trenera i kradje SUDISKE..
Ubjedjen sam ako Mario bude posvecen i sa energijom koju je prezentovap u ovih 7 dana i uspjedne da digne kondiciju i fizicku spremu za ovih 10 dana do nastavka, I VRATI SE ELEZI MUJKIC BANIC ubjedjen sam da mozemo pobjedit sve ijednu utakmicu do kraja prve polovine prvenstva. Ovo govorim da bude fer sudjenje posebno protiv vice
Prvo juce crveni karton (ako je penal ono je crveni namjerno je ruko zaustavio go, jer recimo da je butic promasio penal kakvu je protivnicki igrac dobio kaznu a izduzio je mogucnost gola) covjek onu ruku konta kao slucajno igranje ruke negleda var. i naravno sudija nece bit kaznjen a utjecao je 100% na izhod rezutata, sudija koji je sudio borcu nece bit kaznjen isko manje nego juce al sigurno velika greska al nece bit kaznjen.
Borac izgubi od zelje sa0-2 na 3-2 za 15 minuta.kiksa protiv veleza, ponistava se nama go daje ce crveni kad mi lomimo borac gdje stvaramo sanse ko na traci, zrinjski protiv rudar p protiv sb protiv zelje juce izgledao slabije od posusja na kosevu..gdje uzeo bod sudiskom odlukom
Zeljo protiv radnika 2x protiv rudara protiv sb protiv posusja veleza veoma slabo. Prve 3 ekipe prikazanom igro i desavanjem na terenu su SIGURNO mogle da minimum imaju po 4-5 bodova manje
Evo zeljo protiv veleza ljudi penal masise i onda dobiju 2 igraca crveni i zeljo sa dva igraca vise nije mogo da bude dominantan, daju go sa 25+ m. Mi vodimo 3-0 i jedva spasimo bod.
Protiv borca gube 0-2 70 minuta tako reci nisu mogli centra prec, mi tamo gubimo 2-1 dajemo za 2-2 sudija ponisti cist go ulazimo u drugo pol jos veca dominacija sudija saje crveni.
Protiv zrinjskog oni su bili dosta losi dosta manje kontrolisali igru sudija sudio fer 50/50, mi fulamo 5 (100% sansi) sudija nas pokrade
Sb oni pokradeni za remi mi pokradeni sa nepostojecim penalom
Gdje smo losi bili to je sloga i protiv zrinjskog u mostaru
U derbiju u njih igrac suta sa 27 m daje go nasa dva igraca iskusna jedan sa 18 m sam beganovic TOPOVSKI fula i Mlinaric sa 12 m topovski golman brani. A ovo sve bez 5 igraca standardnih i sa 2 trenera u 9 kola..
Sigurno da je golman kriv direktno za 20% golova 20% ovo sranje sa povredama smjena trenera i kradje SUDISKE..
Ubjedjen sam ako Mario bude posvecen i sa energijom koju je prezentovap u ovih 7 dana i uspjedne da digne kondiciju i fizicku spremu za ovih 10 dana do nastavka, I VRATI SE ELEZI MUJKIC BANIC ubjedjen sam da mozemo pobjedit sve ijednu utakmicu do kraja prve polovine prvenstva. Ovo govorim da bude fer sudjenje posebno protiv vice
Jel sinoć igrač Zrinjskog trebao dobiti crveni karton kod penala, namjerno igranje rukom ?
Izgleda i Kaljanac mijenja pravila, kako kome godi.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
S obzirom da smo u nikad goroj poziciji na tabeli, sasvim je opravdano prozvati curice koje su na terenu. Do momenta kada pocnu srcem igrati i 100% pruzati, onda moze i podrska doci.Varijantas8 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:27Mnogo mi seremo, pogotovo na igrace, i mnogo smo razmaženi. Cinjenica je da je bilo losih poteza, pogotovo u administraciji, i od strane I.M., i strucnog staba, ali ovoliko kritikovati igrace nije normalno niti zdravo. Napokon imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, i dosta ima kvalitete.
Uz cinjenicu da su se 3 trenera promijenila, da igraci bukvalno na svako dvije hefte mijenjaju sistem i uigranost i normalno da ne mogu djelovati kvalitetno. I tek sad ova ekipa malo pocinje djelovati ozbiljno.
Juce smo drzali tempo najvise od pocetka sezone, i taj primljeni go u 93. manje boli od cinjenice da nemamo ni gram srece, pa mi moramo poceti iskoristavati te zicere kojih imamo najvise u prvom poluvremenu, kad smo najdominantniji, al mi se izmorimo psihicki i fizicki od silnih promasaja, i podbacimo u drugom.
Butic mnogo konkretan juce, al ta sreca ****.
I kazem da smo mnogo razmazeni, treba da se zainatimo sami sebi i da pruzmo maksimalnu podrsku igracima, bez omalovazavanja i uvreda, to nam nikako ne treba.
Dovoljno su oni aplauza dobili za svoje nonsalantnosti i qurcobolju. Vrijeme je da i oni pocnu misliti na klub, navijace prvo, pa onda na svoju guzicu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
- Kontakt:
Igraci od moguci 30 bodova imaju 11 i mnogo ser.emo,razmazeni
Cudna neka vremena.Nekad su se skidali dresovi kad se ne uzme titula sad se kao trebamo zadovoljiti 7.mjestom.
Nije bitno jucerasnja utakmica,za 6 treninga ovo je odlicno.I jos uvijek sam pri stavu da cemo bit treci nekako ali u ovom momentu ne mogu dobiti aplauz.Ako su u jednom klubu dobili aplauz gdje nisu trebali to je u Sarajevu i sami to znaju,itekako smo mi strpljivi

Cudna neka vremena.Nekad su se skidali dresovi kad se ne uzme titula sad se kao trebamo zadovoljiti 7.mjestom.
Nije bitno jucerasnja utakmica,za 6 treninga ovo je odlicno.I jos uvijek sam pri stavu da cemo bit treci nekako ali u ovom momentu ne mogu dobiti aplauz.Ako su u jednom klubu dobili aplauz gdje nisu trebali to je u Sarajevu i sami to znaju,itekako smo mi strpljivi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 okt 2025, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Varijantas8
- Kontakt:
Bar ono sto ja vidim, zalaganje ne fali, pravimo sanse, ali srljamo u odbrani i u tranziciji iz napada prema odbrani, a to je stvar taktike i uigranosti, a ovim cestim promjenama SŠ, treba vremena utegnuti sve.Jet2Holiday je napisao/la: ↑07 okt 2025, 21:52S obzirom da smo u nikad goroj poziciji na tabeli, sasvim je opravdano prozvati curice koje su na terenu. Do momenta kada pocnu srcem igrati i 100% pruzati, onda moze i podrska doci.Varijantas8 je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:27Mnogo mi seremo, pogotovo na igrace, i mnogo smo razmaženi. Cinjenica je da je bilo losih poteza, pogotovo u administraciji, i od strane I.M., i strucnog staba, ali ovoliko kritikovati igrace nije normalno niti zdravo. Napokon imamo ekipu koja je spoj mladosti i iskustva, i dosta ima kvalitete.
Uz cinjenicu da su se 3 trenera promijenila, da igraci bukvalno na svako dvije hefte mijenjaju sistem i uigranost i normalno da ne mogu djelovati kvalitetno. I tek sad ova ekipa malo pocinje djelovati ozbiljno.
Juce smo drzali tempo najvise od pocetka sezone, i taj primljeni go u 93. manje boli od cinjenice da nemamo ni gram srece, pa mi moramo poceti iskoristavati te zicere kojih imamo najvise u prvom poluvremenu, kad smo najdominantniji, al mi se izmorimo psihicki i fizicki od silnih promasaja, i podbacimo u drugom.
Butic mnogo konkretan juce, al ta sreca ****.
I kazem da smo mnogo razmazeni, treba da se zainatimo sami sebi i da pruzmo maksimalnu podrsku igracima, bez omalovazavanja i uvreda, to nam nikako ne treba.
Dovoljno su oni aplauza dobili za svoje nonsalantnosti i qurcobolju. Vrijeme je da i oni pocnu misliti na klub, navijace prvo, pa onda na svoju guzicu.
- Varijantas8
- Kontakt:
Aplauz kad se zasluzi, ali i ne moramo biti dodatni kamen spoticanja.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:31Igraci od moguci 30 bodova imaju 11 i mnogo ser.emo,razmazeni![]()
Nije bitno jucerasnja utakmica,za 6 treninga ovo je odlicno.I jos uvijek sam pri stavu da cemo bit treci nekako ali u ovom momentu ne mogu dobiti aplauz.
Hvala Bogu pa se Klub oglasio kada je riječ o povrijeđenim igračima.
Vraćaju se Adem, Elezi, Mujkić i Banić koliko sam uspio upratiti?
Vraćaju se Adem, Elezi, Mujkić i Banić koliko sam uspio upratiti?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
To je istina i sve stojiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:31Igraci od moguci 30 bodova imaju 11 i mnogo ser.emo,razmazeni![]()
Ali po mom misljenju vise zasluzuje da se yebe majka mirvicu i slicnim zbog situacije u kojoj smo.
Igraci su krivi za sramotno zalaganje, ali sta ocekivati kad u 10 sedmica radis sa 3 razlicita trenera i promjenis 4 puta taktiku igranja, to je sramota
-
- Kontakt:
Ja mislim da je veci problem sto se i narednih godina zna ko smije osvojiti titulu, ovo je zlocin sta se radi,ljudima su zgadili fudbal, iskljucivo mnogi nece ni na tv da gleda tekmu, da te ubjedjuje Var da je regularno,ruka a pogodite te lopta u stomak itd. svako ko na sve ovo cuti od nasih klubovova,navijaca u istom rangu mi je sa Vicom. Samo pogledat tekmu Rudar-Borac i kakav je penal sviran, barem znam 5 godina da je suludo mastst o titulama,ovo je liga gdje mozes da se boris za trece mjesto i to je to.bvsic je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:48To je istina i sve stojiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:31Igraci od moguci 30 bodova imaju 11 i mnogo ser.emo,razmazeni![]()
Ali po mom misljenju vise zasluzuje da se yebe majka mirvicu i slicnim zbog situacije u kojoj smo.
Igraci su krivi za sramotno zalaganje, ali sta ocekivati kad u 10 sedmica radis sa 3 razlicita trenera i promjenis 4 puta taktiku igranja, to je sramota
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
dokle smo dosli ko navijaci da nam igrac mora mahati da prestanemo divljati i jos vise srozavati svog sopstevnog igraca.. jesmo debili pravili, umjesto da igracu pomognes na sve nacine da se ne osjeca neugodno ni 1% barem pred svojim navijacima, podrskom, 12tim igracem... razumio bi da je gostujuci igracbrojjedan je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:31Butic odlican, rastrcan, prilazio, odigravao, vraćao se...nagrađen golom. Umalo mu patyljak ne uze loptu kod penala.
Ristovskog pod hitno za kapitena!! Maše prema istoku i moli nas da ne urlamo na balavca Musiju!
Bit ce ovo dobro, uzimamo Super Kup i Kup aBd.
POD HITNO mijenjati ruzne navike...
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Strasan papanluk vlada.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 okt 2025, 11:49dokle smo dosli ko navijaci da nam igrac mora mahati da prestanemo divljati i jos vise srozavati svog sopstevnog igraca.. jesmo debili pravili, umjesto da igracu pomognes na sve nacine da se ne osjeca neugodno ni 1% barem pred svojim navijacima, podrskom, 12tim igracem... razumio bi da je gostujuci igracbrojjedan je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:31Butic odlican, rastrcan, prilazio, odigravao, vraćao se...nagrađen golom. Umalo mu patyljak ne uze loptu kod penala.
Ristovskog pod hitno za kapitena!! Maše prema istoku i moli nas da ne urlamo na balavca Musiju!
....sve drugo će proći!
De nek neko skloni anketu, MOLIM VAS.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
lijeka ni na vidiku sto je jos gore. i pita se taj isti mazlum otkud to da nema tima ,ekipe, bacanja na glavu, mentaliteta, a spreman svom igracu zgaditi fudbal vise nego ijedan zakleti rivalOldTownDistrict je napisao/la: ↑08 okt 2025, 12:10Strasan papanluk vlada.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑08 okt 2025, 11:49dokle smo dosli ko navijaci da nam igrac mora mahati da prestanemo divljati i jos vise srozavati svog sopstevnog igraca.. jesmo debili pravili, umjesto da igracu pomognes na sve nacine da se ne osjeca neugodno ni 1% barem pred svojim navijacima, podrskom, 12tim igracem... razumio bi da je gostujuci igracbrojjedan je napisao/la: ↑06 okt 2025, 21:31Butic odlican, rastrcan, prilazio, odigravao, vraćao se...nagrađen golom. Umalo mu patyljak ne uze loptu kod penala.
da ne pisem kad nahoroze bivse igrace koji nas sanjaju samo da se osvete..
kakva hrpa ogrjeva na tribini
- 1 9 4 6 -
Treba biti pošten i napomenuti da su nam oteli jedno 5 bodova.bvsic je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:48To je istina i sve stojiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:31Igraci od moguci 30 bodova imaju 11 i mnogo ser.emo,razmazeni![]()
Svakoga dana u svakome pogledu sve nas više sramotite.
Čuj dio europskih fudbalskih klubova, golemo.
Čuj dio europskih fudbalskih klubova, golemo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ja ba, fkt puno trazimo,bas smo razmazeni…kakve sve gluposti nece napisati, ovo moze napisati samo neko ko po zadatku pise ovdje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:31Igraci od moguci 30 bodova imaju 11 i mnogo ser.emo,razmazeni![]()
Medicinski tim Fudbalskog kluba Sarajevo donosi najnovije informacije o stanju povrijeđenih fudbalera. Proces oporavka teče prema planu, a većina igrača bilježi vidan napredak i uskoro bi se trebala vratiti u puni trenažni proces, ističu iz stručnog medicinskog štaba bordo tima.
“Polako, ali sigurno idemo u pozitivnom smjeru kada je riječ o povratku povrijeđenih igrača u trenažni proces. U proteklom periodu bilo je nekoliko zahtjevnih slučajeva, ali većina fudbalera je sada u završnoj fazi rehabilitacije,” rekao je klupski fizioterapeut Eldin Jarović.
Govoreći o Ademu Ljajiću, dodaje da je oporavak tekao brže od očekivanog:
“Adem je imao rupturu na spoju duge i kratke glave mišića biceps femorisa, i to na dva mjesta. Nakon dvije sedmice intenzivnih fizikalnih terapija, kontrolni snimak pokazao je izuzetno dobre rezultate – sve je uredno i očekujemo ga u punom trenažnom procesu već tokom ove sedmice.”
Što se tiče Agona Elezija, oporavak također teče prema planu:
“Nakon luksacije desnog ramena na domaćoj utakmici 16. augusta, Agon već sedmicu dana radi na podizanju fizičke spreme. Napredak je vrlo dobar i vjerujemo da će se već na prvom narednom treningu priključiti ekipi.”
Pozitivan signal dolazi i kada je riječ o Nerminu Mujkiću:
“Nermin je imao povredu treće metatarzalne kosti, ali se nakon uspješno provedenih fizikalnih procedura prošle sedmice vratio treninzima i već radi punim intenzitetom.”
O stanju Ivana Banića, stručni tim poručuje:
“Ivan je tokom treninga zadobio povredu zadnje lože. Nakon intenzivnog tretmana započeo je s uvodnim golmanskim treninzima i očekujemo da se ekipi u potpunosti priključi u narednim danima.”
Kratko se osvrnuo i na Renana Oliveiru, koji je nakon sinoćnje utakmice osjetio bol u lijevom koljenu:
“U narednih dan ili dva, nakon obavljene dijagnostike, imat ćemo jasniju sliku o težini povrede i daljnjim koracima tretmana.”
Kada je riječ o dugotrajnijem oporavku Renata Gojkovića, situacija je ohrabrujuća:
“Renato već neko vrijeme odrađuje dijelove treninga na terenu u saradnji s rehabilitacionim trenerima. Napredak je stabilan i odvija se prema planu.”
Na kraju, Jarović zaključuje optimistično:
“Zadovoljni smo tempom oporavka svih igrača i vjerujemo da će se vrlo brzo svi povrijeđeni vratiti na teren potpuno spremni, što je od velikog značaja za nastavak sezone.”
“Polako, ali sigurno idemo u pozitivnom smjeru kada je riječ o povratku povrijeđenih igrača u trenažni proces. U proteklom periodu bilo je nekoliko zahtjevnih slučajeva, ali većina fudbalera je sada u završnoj fazi rehabilitacije,” rekao je klupski fizioterapeut Eldin Jarović.
Govoreći o Ademu Ljajiću, dodaje da je oporavak tekao brže od očekivanog:
“Adem je imao rupturu na spoju duge i kratke glave mišića biceps femorisa, i to na dva mjesta. Nakon dvije sedmice intenzivnih fizikalnih terapija, kontrolni snimak pokazao je izuzetno dobre rezultate – sve je uredno i očekujemo ga u punom trenažnom procesu već tokom ove sedmice.”
Što se tiče Agona Elezija, oporavak također teče prema planu:
“Nakon luksacije desnog ramena na domaćoj utakmici 16. augusta, Agon već sedmicu dana radi na podizanju fizičke spreme. Napredak je vrlo dobar i vjerujemo da će se već na prvom narednom treningu priključiti ekipi.”
Pozitivan signal dolazi i kada je riječ o Nerminu Mujkiću:
“Nermin je imao povredu treće metatarzalne kosti, ali se nakon uspješno provedenih fizikalnih procedura prošle sedmice vratio treninzima i već radi punim intenzitetom.”
O stanju Ivana Banića, stručni tim poručuje:
“Ivan je tokom treninga zadobio povredu zadnje lože. Nakon intenzivnog tretmana započeo je s uvodnim golmanskim treninzima i očekujemo da se ekipi u potpunosti priključi u narednim danima.”
Kratko se osvrnuo i na Renana Oliveiru, koji je nakon sinoćnje utakmice osjetio bol u lijevom koljenu:
“U narednih dan ili dva, nakon obavljene dijagnostike, imat ćemo jasniju sliku o težini povrede i daljnjim koracima tretmana.”
Kada je riječ o dugotrajnijem oporavku Renata Gojkovića, situacija je ohrabrujuća:
“Renato već neko vrijeme odrađuje dijelove treninga na terenu u saradnji s rehabilitacionim trenerima. Napredak je stabilan i odvija se prema planu.”
Na kraju, Jarović zaključuje optimistično:
“Zadovoljni smo tempom oporavka svih igrača i vjerujemo da će se vrlo brzo svi povrijeđeni vratiti na teren potpuno spremni, što je od velikog značaja za nastavak sezone.”
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, PeppermintSA i 23 gosta.