Ma ja igraci iz premijer lige bi mogli dobit , nema veze sto je Kipar bio bolji od Austrije u gostima i sto su imali 3 zicera ,sto su sa Rumunima igrali 2 2 to nije bitno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ja igraci iz premijer lige bi mogli dobit , nema veze sto je Kipar bio bolji od Austrije u gostima i sto su imali 3 zicera ,sto su sa Rumunima igrali 2 2 to nije bitno
Evo priznaću da si u pravu za to prvo, koristio sam pogrešnu formulaciju. Mislio sam na takmičarski debi, ne na zvanični. I dalje ne mijenja činjenicu da imamo reprezentativca bez minute seniorskog klupskog takmičarskog fudbala i da je to apsolutni raritet, što je i suština mog prvog posta.KarlMarx je napisao/la: ↑09 okt 2025, 18:48Pa vjerovao ili ne i zvanična utakmica je i prijateljska utakmica pod pokroviteljstvom FIFA-e ili UEFA, pogotovo u vrijeme prije lige nacija, ali nemaš ti taj kalibar i rezon, bolje vještačka inteligencija nego prirodna neinteligencija. Živ bio!successminator je napisao/la: ↑09 okt 2025, 18:43
Nemoj se izvlačiti, voz je prošao. Napisao sam zvanični debi u prvom postu, pogledaj bolje, čak ti stoji u citatu. Samo sam ti podebljao u odgovoru da shvatiš na šta mislim.
Tvoja druga rečenica mi je neshvatljiva, zamoliću AI da mi prevede šta si htio da kažeš.
Živ bio također.![]()
Hajd salji al ovu za Kipar, da vidim datum i vrijeme.Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 10:59Ko god misli da nisam uplatio na Osterajh i podigao lovu bujrum u PP da mu dokažem da jesam. Sada stavljam 5 stoja bez emocija na Kipar jer su naši oslabljeni te ništa bolji nisu od kiprana. Nisam vam ja kriv što vam je 5 stoja kao milion.![]()
Mislio sam da se sprdaš, ali onda sam vidio da si ozbiljan.bhfanatic14 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:00@successminator posamaro si ihsve si u pravu sto si pisao. Ovo sa kospom je bruka samo takva.
Bas vala. Sve na svom mjestu.
Tacno ovo je to otprilike sto bi svako izveo jer Mujakice je redovan u Ejpssporu na lijevom beku,a Burnic maltene ne igra..Gigovic ocito igra ofanzivno iza cega i dva klasicna krila nema sta sad cemo vidjet kako ide 4 5 1
Ceka se jos bhfanatic
Trenutno korisnika/ca: aqarius, bhfanatic14, CAGarfia, Google Adsense [Bot], NebeskaSila96 i 68 gostiju.