Odvojite vrijeme (2-3 minute) i prijavite sudjenje na utakmicama FK Borca!!!
Zaboljesutra
Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:38
Odvojite vrijeme (2-3 minute) i. prijavite sudjenje na utakmicama FK Borca!!!
Zaboljesutra![]()
Velik broj prijava na odredjene utakmice i sudije kao i klubove donosi nezavisnu inspekciju saveza od strane Uefe.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:44Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:38
Zaboljesutra![]()
I onda UEFA i FIFA daju funkcije tim istim lopovima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:46Velik broj prijava na odredjene utakmice i sudije kao i klubove donosi nezavisnu inspekciju saveza od strane Uefe.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:44Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:38
Zaboljesutra![]()
![]()
Koliko odgovaraš mogao si do sada poslati mail sa prijavom.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:54I onda UEFA i FIFA daju funkcije tim istim lopovima.Zaboljesutra je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:46Velik broj prijava na odredjene utakmice i sudije kao i klubove donosi nezavisnu inspekciju saveza od strane Uefe.fks74 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 19:44
Kome ćeš prijaviti, ovo samo mogu klubovi riješiti tako što će odustati od takmičenja. Jedino tako će se nešto pokrenuti, kada nas suspenduju iz svih takmičenja. Ovo mora krenuti sa nule, sa ljudima koji su nekada bili u sportu a ne neke Vice, Demidžići, Beusi itd.![]()
Nađi izjavu Darke Vojvodića i izjavu iz 12-te godine nakon utakmice sa Slobodom: "sramota je što igramo sa Željom u istoj ligi nakon 0-4 (SvrakaX3 i Adilović)".Skver je napisao/la: ↑09 okt 2025, 15:27Ima li Brko i jednu posteno osvojenu titulu.....nije provokacija, nesto se ne sjecam da ima i jednu postenu osvojenu......znam samo da Leotar ima jednu i Zrinski jednu gdje su bas obje ekipe dominirale......kupovi su jos veca smijurija.....Sloboda osam finala izgubila![]()
![]()
Hajde mačak reci ko je te sezone bio bolji od njih ?
Mislim da je tad branio Bojan Tripić. Extra lik. Čovjek je bio odličan i igrač i ladno počne braniti odjednom .Samba71 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 20:52Hajde mačak reci ko je te sezone bio bolji od njih ?
PS. Da je tako Modriča bi imala minimalno 3 titule. Te godine je prejaka konkurencija bila. Mislim da su ŠB i Čelik u par bodova bili blizu Modriči. Ekipa sa Jocom Stolićem, Stevom Nikolićem, Nemanjom Stepanovićem, Dariom Purićem, Jadrankom Bogićevićem. Kad im se sjetim onog golmana što je nosio onu trenersku ko Gabor Kiraly.![]()
Bilo je dosta dobrih ekipa. Leotar je bio top ekipa. Golman Stojković,Purke,Djordjević,Mulina...Samba71 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 20:52Hajde mačak reci ko je te sezone bio bolji od njih ?
PS. Da je tako Modriča bi imala minimalno 3 titule. Te godine je prejaka konkurencija bila. Mislim da su ŠB i Čelik u par bodova bili blizu Modriči. Ekipa sa Jocom Stolićem, Stevom Nikolićem, Nemanjom Stepanovićem, Dariom Purićem, Jadrankom Bogićevićem. Kad im se sjetim onog golmana što je nosio onu trenersku ko Gabor Kiraly.![]()
Uh Purke Stojanović. Strašan CF. Poslije Leotara dogovorio bio sve sa Amarom, ali ga CZ tad ne pusti. Mislim da je igrao jednu sezonu ili polusezonu u CZ, pa ga prodaše u Belgiji.Zigazaga je napisao/la: ↑09 okt 2025, 21:55Bilo je dosta dobrih ekipa. Leotar je bio top ekipa. Golman Stojković,Purke,Djordjević,Mulina...Samba71 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 20:52Hajde mačak reci ko je te sezone bio bolji od njih ?
Mislim da su ispali od Slavije iz Praga u kvalifikacijama tad .
Nemoj mi samo spominjati 3 za 3 titule . To je era gdje zeljo nije imao pobjede u gostima 2 i po godine. Gdje od 45 mogucih bodova kod kuce vecina je imala oko 40 . Pogotovu kad je razlika u 14 bodova izmedju relegacije i titule , mi zavrsili 16 bodova iznad zone relegacije pretprosle sezone pitari jos uvijek tvrde da nam je vico izborio opstanak .Samba71 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 20:52Hajde mačak reci ko je te sezone bio bolji od njih ?
Vorovus je napisao/la: ↑07 okt 2025, 22:10Koji bodovi? Ako cemo posteno, trebate imati bod manje jer je Rudar ostecen na Grbavici za penal.
Ovo sto su vam ponisteni golovi u Sirokom Brijegu i Bijeljini zbog ofsajda, ofsajdi su i bili.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.