Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
U polju bukvalno ništa nije napravio.
Izvukle ga donekle poluasistencije.
Očekivao sam vise od njega.
Izvukle ga donekle poluasistencije.
Očekivao sam vise od njega.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dečko se opasno zaje.bao što nije sačekao poziv Švabije ili Turkiye. Izgubit će godine i godine karijere sa ovim antitalentima i kretenom na klupi.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja ga ne bih izveo jer je igrač poteza, a taj potez moze doći i u 80., 90.minuti.
Jedino ako su uvidjeli da je fizički pao. Mnogi su pocrkali.
Previše ofanzivan za Barbine botove. Bolji Gigovic.
- Maroon1946
- Kontakt:
Treba uci da vidimo napad Alajbeg - Bazdar - Bajraktar
Kad izbaci Bajraktarevica i ubaci njegaMaroon1946 je napisao/la: ↑12 okt 2025, 19:49Treba uci da vidimo napad Alajbeg - Bazdar - Bajraktar

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Momak je zadnjih par utakmica repeka/klub nevjerovatno sebican. Samopouzdanje je jedno, ovo nesto sasvim drugo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vidio od Yamala...feniksptica je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:54Momak je zadnjih par utakmica repeka/klub nevjerovatno sebican. Samopouzdanje je jedno, ovo nesto sasvim drugo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Mlad je, naucit ce sve. Bitno je da je mali hrabar i da zna, jer mi takvog igraca nemamo, treba nam tofeniksptica je napisao/la: ↑12 okt 2025, 20:54Momak je zadnjih par utakmica repeka/klub nevjerovatno sebican. Samopouzdanje je jedno, ovo nesto sasvim drugo
- Beduin
- Kontakt:
Previse sebican i carini loptu, previse se svadja i nesmitreno ide na protivnika.
Mora poceti vise timski igrati i brze se oslobadjati lopte, tek onda ce imati koristi i repka i ona.
Problem u nasoj reprezantaciji je sto nemamo lidera. Dzeko u zadnje vrijeme je mlak i nezainteresovan, Kolasinca nema na terenu, nemamo autoriteta i to pogoduje Alajbegovicu i Esmiru prije svega jer imaju previse slobode, bez mnogo ucinka.
I veceras se to vidjelo, kao da su obojica dosli na humanitarni turnih pa eto pokoja finta nek se proda, potez za publiku. Ne smije se to tolerisati.
Mora poceti vise timski igrati i brze se oslobadjati lopte, tek onda ce imati koristi i repka i ona.
Problem u nasoj reprezantaciji je sto nemamo lidera. Dzeko u zadnje vrijeme je mlak i nezainteresovan, Kolasinca nema na terenu, nemamo autoriteta i to pogoduje Alajbegovicu i Esmiru prije svega jer imaju previse slobode, bez mnogo ucinka.
I veceras se to vidjelo, kao da su obojica dosli na humanitarni turnih pa eto pokoja finta nek se proda, potez za publiku. Ne smije se to tolerisati.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, bhfanatic14, Bosanac90, CAGarfia, COYGBiH, Cwirek, elSaik, fanaticoszg, FerdinandF, Fudbalbr1, General505, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hrammm1921, hurem, invincible1921, J1897, JackW, Jegres, Kajkutenjoyer, Kaunas, L-Train, lakilone, Maverick, Micron, MostarNeretva, Napapijri, napapijri1987, rishovski, s4mke, signalidunapark, StevieG8, tuzlanskinacin, Vaya, Venom, zemuntrg i 213 gostiju.