Nikad neću zaboraviti kako ga je krezuba stoka popljuvala kad je izabran na selektorsku poziciju ispred Zynga stručnjaka. Nadam se da uživaju u predstavama reprezentacije pod njegovim vodstvom sada.JayCatwright je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:58Vracaj se Ivaylo i halali nam. S Petevom onomad nadigrasmo Italiju usred Firence, s ovim retardom ne mozemo dva gola kuci dati San Marinu
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Komentar: Ovog Ganibegovića će Barbarez prebiti do kraja kvalifikacija. 

-
- Kontakt:
Najgore od svega je to što će mag složit neku frankenštajn ekipu protiv Malte, koja će kao malo funckionirat i onda će pomislit da je otkrio sveti gral i kamen mudraca, pa će to sav sretan primijeniti protiv Rumnja.
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne sikiraj se Anele sine Bosne i Hercegovine, proći će uskoro i pokerašov zulum i sihre cigančice

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ganibeg
Barba
Eldar otkopao ratnu sjekiru iz meda, te s leđa napao Barbu s pitanjima na pressici.
Eldar otkopao ratnu sjekiru iz meda, te s leđa napao Barbu s pitanjima na pressici.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ganibeg je zasluzio svoju temu ovdje def.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 00:16GanibegBarba

-
- Kontakt:
Sto ga Ahmed kulturno gazi

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Barba je po meni više za nekog menadžerskog posla, da pronalazi, prati i skautira mlade talente i regrutuje ih za reprezentaciju i tu su on i Spahić uradili solidan posao, ali frajer jednostavno nema trenerski kapacitet da vodi reprezentaciju a kamoli da je odvede na veliko takmičenje. I dalje imamo šanse za plasman na Mundijal, ali u tom prokletom baražu nas čekaju mnogo yebenije ekipe od Kipra kojeg nismo bili u stanju pobijediti večeras.
Kakav skup nepismenih zajapurenih šabana 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I treba ga napadati. Da su nam svi novinari ovakvi, dosta bolje bi nam bilo u svemu. Yebala vas atmosfera i sta ste rekli igracima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 00:16GanibegBarba
Sta kaze onaj Perun, placeni novinarcic sa kupljenom diplomom. Samo ga pisaj Eldare.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo me jedno pitanje zanima, je li se Barbarez pravi da ga raja nije izvlalila ili je jednostavno bahati, umišljeni, ludi egoista koji nas sve smatra levatima ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Samo jedan pijačar ostao na braniku Sir Barbe
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
I jeste za Ganibegoviće i “profesore” Dogane, na niovu paramecijuma.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- relativizam
- Kontakt:
Nikad slabija grupa i relativno dobra ekipa sa odličnim pojedincima, nijedna utakmica do sad nije bila po našem ukusu, hvala Barba i doviđenja
Ali tu ne staje nas problem a to je krovna kuća BiH fudbala ,opet će dovest nekog s kim će upravljati
Ali tu ne staje nas problem a to je krovna kuća BiH fudbala ,opet će dovest nekog s kim će upravljati
-
- Kontakt:
Ne moze se reci da smo jedan ili dva levela iznad od prosle utakmice sa Kiprom. Igraci se nesto vise poznaju, sto je i logicno, ali ne vidi se sad neki pomak kod nas osim ovih par igraca koji su dobili na iskustvu
-
- Kontakt:
Mislio sam da su sklopili primirje, ipak je putovao s njima u avionu.DamirT je napisao/la: ↑10 okt 2025, 00:23I treba ga napadati. Da su nam svi novinari ovakvi, dosta bolje bi nam bilo u svemu. Yebala vas atmosfera i sta ste rekli igracima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 00:16GanibegBarba
Sta kaze onaj Perun, placeni novinarcic sa kupljenom diplomom. Samo ga pisaj Eldare.
Sta mislis tebra, hoce li Ganibeg nakon ovoga morati vratiti onu Kelme duksericu i trenerku sto je dobio?

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Svaka čast za pitanje, od istine ne treba bježati.

- PasodelMar
- Kontakt:
Kftj...ne razumijem sada, je li to neki kweez
.

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], FerdinandF, Google Adsense [Bot], signalidunapark i 58 gostiju.