Tebra, lijepo sam ti rekao da igras 1X, nasi znaju iznenaditi u gostima. Sad si u opasnom minusu.Quartararo je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:52Nema slučaja u kojem naši amateri mogu do bodova.![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tebra, lijepo sam ti rekao da igras 1X, nasi znaju iznenaditi u gostima. Sad si u opasnom minusu.Quartararo je napisao/la: ↑07 okt 2025, 19:52Nema slučaja u kojem naši amateri mogu do bodova.![]()
Gdje si vidio slike?Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:59Ako je vjerovati slikama sa aerodroma, na Maltu nisu otišli: Dedić, Alajbegović, Mujakić i Muharemović.
Reprezentacija . baDamirT je napisao/la: ↑10 okt 2025, 12:31Gdje si vidio slike?Coolpanda24 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 11:59Ako je vjerovati slikama sa aerodroma, na Maltu nisu otišli: Dedić, Alajbegović, Mujakić i Muharemović.
I ja tako razmisljam. Nema se tu sta razmisljati o barazu, kad tamo sigurno ispadamo.UtdBiH21 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 14:10Jesam li ja jedini koji bi volio da Rumunija pobjedi Austriju jer bi nam Austrija bjezala samo 2 boda pa onda sa Rumunima u Zenici na sve ili nista , ako pobjedimo idemo u Austriju po plasman ako izgubimo onda raskinuti sa Barbarezom bar da znamo na cemu smo , jer je realno veliki neuspjeh ne izboriti makar baraz u ovoj grupi pogotovo sto Rumini imaju vec obezbjedjen baraz preko lige nacija , a i taj baraz nama nista ne znaci jer imamo 1 posto sanse da dobijemo dvije utakmice u 5 dana , samo bi zavarali sebe da smo kao bili drugi a u igri nikakvog napredka od kako je krenulo sa Barbarezom
Ne treba Gigovic na klupu vec treba da igra dje je Tahirovic a ovaj na tribinama sto se mene tice. Ali djaba kad je trener opsjednut sa njim. Jucer bi 50% bolji bili da je Gigovic na mjestu Tahirovica a ispred Memic,Alajbegovic,Esmir. I dalje bi imao Omerivica, Menala itd da mjenja ove kad se umori.
Ovaj menadzerski panj iz slavnog Akron Togliattija umislio sebi da je bitan neki igrac neka karika
Ovo je sigurno doslo odozgo da se napise
Ako stavrno misli da mu je drzava bitnija od svakog interesa onda sto pise ostavicu srce i zadnji atom snage na terenu.
Tako je. Ne bi me cudilo da mu je Barbarez rekao da ovo napise.soko je napisao/la: ↑10 okt 2025, 14:38Ako stavrno misli da mu je drzava bitnija od svakog interesa onda sto pise ostavicu srce i zadnji atom snage na terenu.
Treba da napise, ja vise nikad necu doci na okupljanje repke jer sam taraba i od mene nema pomoci, nisam dovoljno dobar. To treba da urade jos neki
fuj seljačineCoolpanda24 je napisao/la: ↑10 okt 2025, 17:34
Kakvim li ovo riječima kapiten časti Bajramovića na kraju klipa?Hadžikaduna u nevjerici
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], JackW, JEDRILICA, MrPink i 45 gostiju.