Ako cemo realno, rumuni su bili bolji od nas izvukli smo se sami ne znamo kako, isto tako kipar u zenici, gdje su ljudi bili bolji i nasa 3 boda su bila nezasluzena. San marino kuci nema se sta reci, bez dzeke mi tu utakmicu realno nebi dobili, sto bi bilo najveca bruka u nasoj historiji. San marino u gostima smo se mucili dosta vremena iako su oni imali brzi crveni karton a mi brzi gol, nema veze dobilo se 6-0. Austrija kuci je za mene realno bilo x, isto kao sinoc. Znaci ako sve uzmes, mi smo jedino SM dobili zasluzeno, a i to je bilo znamo svi kako, katastrofa. Kad nam gledas utakmice, nemas nikad osjecaj da smo bolji, da smo jaki i mocni, nismo skoro nikad dominantni, iako bi trebali biti protiv eto recimo jednog kipra. Kad uzmes obe utakmice sa kiprom, onda se mora priznati da su ljudi kad sve pogledas bili bolji od nas, mi nemamo sta traziti na jednom prvenstvu ovako. Ne znam sta barba non stop prica, pa nama igra ne lici ninasta, stvarno katastrofa izgledamo, probudi se vise mi da sa zeljom igramo bilo bi 50/50 utakmica. Zato mi nije ni zao, jer mi absolutno nista nismo zasluzili u ovim kvalifikacijama, realno bi bilo da sa kiprom igramo za 3.mjesto, austrija je po svemu svemirski brod za nas, zato ce ljudi zasluzeno ici a mi cemo opet kuci ostati. Jedan kosovo je poceo bolje igrati od nas, mi i crna gora smo najgori, po svemu